Şimdi Ara

High Power 750W 80+ GOLD HP1-J750GD-F12S B+ Tier PSU 783TL 50,00 TL chip-para (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Garanti süresi ne kadar bu ürünün? RMx ya da TT Grand gibi 10 yıl garantili ürünlerden buna dönüp bakmaya gerek olur mu?
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    2 yıl standart diye biliyorum. Ama diğer markaların 2 ya da 3 yıl sonrasında yurt dışından mı garanti hizmeti verdiğini öğrenmek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Evet evet yurtdışından ama en azından global de olsa 10 yıl garantili bir ürünün ömrünün kat be kat fazla olmasını beklerim. Yoksa firma garanti bütçesinden patlar.
  • massacrer kullanıcısına yanıt
    İşte bu konuda ki ürün kalite /fiyat / performas açısından bütçesi de daha ötesine çıkamayan kullanıcılar için kurtarıcı olan bir ürün. Bütçe el veriyorsa Rmx benzeri ürünler bakabilirsiniz tabi ki.

• İhtiyacı olan değerlendirsin fiyatlar yükseliyor.
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt

hocam ben high power 600w 80+gold psu'yu almayi duusnuyorum.beni en cok 80+gold sertifikasi gozumu çeliyor,neden?ay sonu elektrik faturasi ile amorti ettirebilirim cihazi,diger bronz veya white sertifikaya gore sebekeden daha az elektrik cektigi icin biraz kafam yatiyor cihaza diger ozellikleri ve fiyati da (650 tl)cabası

şu da linki=

https://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/11267/

• birgaripkeçi B kullanıcısına yanıt

Kişisel olarak 600w olanını tek pcie güç kablosu barındırması sebebiyle önermiyorum. 750w olanı tavsiye ederim.

• şu nasil bir model hocam f/p olarak

https://www.incehesap.com/fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-power-supply-fiyati-46635/?ref=akakce&v=0.36.4

bir de bu incehesap guvenilir bir site mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.