Şimdi Ara

High Power 650W Moduler Psu - Referans Ilani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdan celalettin53 beye verilmistir, kendisine cok tesekkur ediyoruz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solid State Disk -- 5 Ocak 2012; 5:41:41 >

• İlan çok güzel düzenli de ürünün kendi resimleri olsa daha iyi, içi hiç açılmış mı mesela, şöyle garanti etiketi sökülmüş mü yerinden vs görülse çok daha rahat olur satış bence. Ayrıca hızlı işe gelemiyoruz derken yani ödeme yapıldıktan kaç gün sonra kargo oluyor mesela, biraz üstü kapalı o cümle :)
    Hayırlı satışlar.
  • Merhaba.

Birkac gune kendi resimlerini eklemeye calisayim nasibse.
    Icinin acilip acilmadigini anlayamadim, cunku uzerinde garanti etiketi goremedim, resimlerini ekledigim vakit sanirim daha siz de bir bakabilirsiniz :)
    Hizli ise gelememekten kasit, bazi potansiyel musteri adaylari bize dar bogaz yapiyor, '' Heme geliyorum almaya, bugun olmazsa almiyorum, arabayla geliyor yola cik simdi, telefonlarima niye cevab vermiyorsun.. vb. ''
    Bu tur yaklasimlar bizi cokca rahatsiz etti simdiye kadar, hic dusunulmuyor ki bizim de baska islerimizin oldugu, o yuzden ilk once buradan anlasip, eger ayni gun vakit cok gecmedi ise kargoyu gunun sonunda yani saat 17.00 - 18.00 gibi veriyoruz, eger gecikti ise bir gun sonra veriyoruz.
    Yani hizli ise gelememek daha cok cani agzinda olan aceleci musteri adaylari icindir

• fiyat harika gerçekten.
  • açıklama güzel hak veriyorum size
  • Her şey yok yok var olan nedir sorma al mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

var olan nedir sorma al mı.

Aynen ozetlediginiz gibidir, ciddi alicilarin bizi rahatsiz etmesini istiyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

var olan nedir sorma al mı.

Aynen ozetlediginiz gibidir, ciddi alicilarin bizi rahatsiz etmesini istiyoruz.

PM
  • bu power supplyde asus 6970 direct cu 2 çalışırmı ? bu ekran kartı için 2 adet 8 pin giriş lazım bu power bunu karşılarmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekses

bu power supplyde asus 6970 direct cu 2 çalışırmı ? bu ekran kartı için 2 adet 8 pin giriş lazım bu power bunu karşılarmı acaba ?

Merhaba.

Psu'da ekran kartlari icin 2 adet 8pin cikis vardir.
    Lakin, eger 4 cekirdek islemci kullanacak ve hem islemciye hem de ekran kartina hiz asirtma yapacak iseniz bu psu yetmeyebilir, daha saglikli olmasi acisindan 750W ustu olanlara bakabilirsiniz.
  • Psu'muz yeni sahibine verilmistir, referans islemleri beklenmektedir.
  • tüh gitti güzelim psu
    alan arkadaşa hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.