Şimdi Ara

high power 560w mı OCZ Gamexstream 600W mı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki psu arasında kaldım ikisinininde fiyatları aynı 197ytl civarı..high powerda moduler kablo ve güç gösteren led var hangisini alsam diye karar veremedim ileriye dönük upgrade yapmayı düşünüyorum psu la beraber zotac amp alıcam işlemcim şimdilik d945 3.4 biraz darboğaz yaratıcak ama onuda en kısa zamanda deiştiriyorum hangisini önerirsiniz?

• ben high power 1-2 ay oldu kullanıyorum çok memnunum OCZ hakkında bi bilgim yok yalnız high power ın güç göstergesi hem çok hoş duruyo hemde çok işime yarıyo anlık olarak kaç watt çektiğini görüyorum .
  • burda bi resmi var ilk geldiğinde çekmiştim ayrıca fanıda çok sessiz.

high power 560w mı OCZ Gamexstream 600W mı hangisi?
  • wenom ses konusunda nasıl?sessiz diyorlar ama bide sendende duyalım
  • high power 560 watt kullanıyorum.
    12 cm fanı ile oldukça sessiz.
    2 aydır 880gt ile sorunsuz çalışıyor.
    tavsiye edrim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_x

wenom ses konusunda nasıl?sessiz diyorlar ama bide sendende duyalım

12 Cm lik bi fana göre oldukça sessiz çok dikkatli dinlemen gerekiyo zaten ısıya göre fan devrini kendisi ayarlıyo bence o fiyata aralığında alınabilecek en iyi psu.
  • ben ocz kullanıom memnunum ama highpower nekadar güc harcadıgını göstermesi cok güzel bi olay.cizgi elektrongn test ettgi ve onay verdigi ürnler arasında ikiside.560 işini görecekse highpower al bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700w yada 1000w power
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben OCZ Gamexstream 600W kullanıyorum 1,5 aydır. Açıkçası ben bu sessizlik hakkında söylenenlere fazla inanmıyorum. Çünkü kullanıcıların çok büyük çoğunluğu ilk defa kaliteli bir PSU alıyor. Eski kullandıkları PSU'lara göre tabiiki çok sessiz geliyor şimdiki aldıkları. Ve tabiiki herkes de de aldığı mal sanki dünyanın en iyisi gibi övme huyu var buda başka bir etken.

OCZ hakkında yorumlarıma gelince bu modeli bir arkadaşım önerdi. Bende girip internet sayfasında baktığımda sayfayı biraz aşağı indirdiğimde sayfanın yarısının ödüllerle dolu olduğunu gördüm. Ama forumlarda fln kullanana rastlamadım. Önceki dandik PSU'ya göre tabiiki çok daha sessiz ama ben başka bir PSU'nun sesini duymadığımdan karşılaştırma yapamayacağım. Ekran kartı olarak bende de ZOTAC AMP var ve bir sorun yaşamadım. Zaten hem işlemci(stok fan) hemde ekran kartının fanının sesini bastırıyor PSU'nun sesi.

• quote:

Orjinalden alıntı: msa31tr

ben OCZ Gamexstream 600W kullanıyorum 1,5 aydır. Açıkçası ben bu sessizlik hakkında söylenenlere fazla inanmıyorum. Çünkü kullanıcıların çok büyük çoğunluğu ilk defa kaliteli bir PSU alıyor. Eski kullandıkları PSU'lara göre tabiiki çok sessiz geliyor şimdiki aldıkları. Ve tabiiki herkes de de aldığı mal sanki dünyanın en iyisi gibi övme huyu var buda başka bir etken.

OCZ hakkında yorumlarıma gelince bu modeli bir arkadaşım önerdi. Bende girip internet sayfasında baktığımda sayfayı biraz aşağı indirdiğimde sayfanın yarısının ödüllerle dolu olduğunu gördüm. Ama forumlarda fln kullanana rastlamadım. Önceki dandik PSU'ya göre tabiiki çok daha sessiz ama ben başka bir PSU'nun sesini duymadığımdan karşılaştırma yapamayacağım. Ekran kartı olarak bende de ZOTAC AMP var ve bir sorun yaşamadım. Zaten hem işlemci(stok fan) hemde ekran kartının fanının sesini bastırıyor PSU'nun sesi.

ben ilk kez kaliteli kullanmıyorum bundan önce SilverStone 500w vardı dayımın oğluda ocz kullanıyo ona göre konuştum .

• yanlış anlama lütfen ben kişiye özel söylemedim ama bu genelde böyle gerçekten
  • ahhhh bende hıghpower 620w psu sıpariş verdim ahhh bı gesede bıde ben yorum yapsam.siparişi ayın 11 de verdım hala uretıcı fırmadan beklıyorlar.hepsi buradaya verdim siparişi.
  • Bende bu iki model arasında kaldım ama sanırm HighPower 560W PFC alıcam yalnız HighPowerda bulunan modüler kablo sistemi verimliliği düsürüyor diye duydum
    ne kadar dogru bilmiyorum acıkcası epey kafamı karıstrdı..eger bole bi eksisi warsa ocz almayı düsünücem sanırm onda modüler kablo sistemi yoktu ?? yoksa war mı olmasa nası olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steve_Fox -- 23 Şubat 2008; 22:58:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakan_78

ahhhh bende hıghpower 620w psu sıpariş verdim ahhh bı gesede bıde ben yorum yapsam.siparişi ayın 11 de verdım hala uretıcı fırmadan beklıyorlar.hepsi buradaya verdim siparişi.

hepsiburda da uzun bir süre rastlamadım o güç kaynağına kardeşim ki sen siparişini bile vermişsin allahtan.Ama hepsiburda.com işini hakkıyla yapan parmakla gösterilecek bir sitedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lapry

quote:

Orjinalden alıntı: karakan_78

ahhhh bende hıghpower 620w psu sıpariş verdim ahhh bı gesede bıde ben yorum yapsam.siparişi ayın 11 de verdım hala uretıcı fırmadan beklıyorlar.hepsi buradaya verdim siparişi.

hepsiburda da uzun bir süre rastlamadım o güç kaynağına kardeşim ki sen siparişini bile vermişsin allahtan.Ama hepsiburda.com işini hakkıyla yapan parmakla gösterilecek bir sitedir.

güvenilir site ona sözüm yok ama,ben 2 alışverişimde oldukca fazla bekledim.Hatta bir siparişimin bekleme süresi 10 günü geçince iptal etmiştim.O yüzden genelde ithalatcı firmanın kendi sitelerinden alışveriş yapmaya çalışıyorum.

• arkadaslar siparişimi tedarık yaptılar suanda kargoda
  • konuyu açan arkadaşa söylüyorum aldınmı almadınmı arkadaşım konuyu açmışsın sonrada basıp gitmişsin,almadıysan yorum yapalım,aldıysanda hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.