Şimdi Ara

high definition pc oyunu tavsiye ltf

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben gecen yil xbox 360 almistim, zamansizliktan oynayamadim ve sattim. simdi yeni bir laptop aldim, full hd destegi varmis. pc oyunlarina yabanciyim. pc'de hd oyun varsa laptop'in hakkini verecek onerilerinizi bekliyorum. veya hd oyunlari filter edebilecegim turde bir listeye link verirseniz sevinirim.

Tsk, iyi eglenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahooo -- 22 Haziran 2008; 17:38:15 >

• Pc için hd oyun yok.(Yani benim bildiğim.)Ancak crysis veya grid oyunları yüksek çözünürlükte çok net ve pürüssüz oluyor

Ayrıca laptop taki ekran kartı ilede full hd oyun oynanmaz herhalde.Ancak film izlenir tahminimce
  • Full hd'de oynanacak oyun çok da full hd'nin hakkını verecek laptop yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_f1

Full hd'de oynanacak oyun çok da full hd'nin hakkını verecek laptop yok

emin misin dostum?
  • TDU'nun başında High Definition Game gibi birşey yazıyordu.. O olabilir mesela

@Pir,

Fazla itici olmaya başladın.
  • Full HD den kasıt,1920*1080 çözünürlük değil mi ?

Tüm PC oyunları o çözünürlükte oynanmıyor mu şimdi
  • Biraz daha sakin olalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Yardım X-Ray Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Full HD den kasıt,1920*1080 çözünürlük değil mi ?

ben de öyle biliyorum. ayrıca laptop'ta niye oynayamayacağım onu hiç anlamadım işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahooo

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Full HD den kasıt,1920*1080 çözünürlük değil mi ?

ben de öyle biliyorum. ayrıca laptop'ta niye oynayamayacağım onu hiç anlamadım işte.

Laptop'un ekran kartının modelini bilmiyorum ama,ekran kartının ve monitörünün desteklediği en son çözünürlükte oyun oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Haziran 2008; 20:49:52 >

• laptoptaki ekran kartını belirtirsen daha rahat yorumlar yapılabilir?
    ayrıca o full hd daha cok film izlerken farkedilir.
  • nvidia geforce 8400m gt gpu yazıyor.

bellek kaç mb onu bulamadım.

bununla en baba oyunu oynar mıyım yoksa yediler mi beni?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahooo

nvidia geforce 8400m gt gpu yazıyor.

bellek kaç mb onu bulamadım.

bununla en baba oyunu oynar mıyım yoksa yediler mi beni?

Şu an için en baba yani sistemleri zorlayan oyun,CRYSIS o kart bu oyunda sürünür
  • Dostum laptop'da crysis gibi oyunları yüksek detayda oynamak neredeyse hayal,keşke laptop yerine masaüstü bilgisayar alsaydın 8400mgt çok güçsüz bir ekran kartı
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_f1

Dostum laptop'da crysis gibi oyunları yüksek detayda oynamak neredeyse hayal,keşke laptop yerine masaüstü bilgisayar alsaydın 8400mgt çok güçsüz bir ekran kartı

ne yapalım, laptop'ı alış amacım oyun değildi ama hd logosunu görünce heveslenmiştim. bir taşla iki kuş hesabı. param olunca ps3 alırım artık

tüm yorumculara teşekkürler.
  • hd li oyunlara bir kaç örnek ; tdu ve colin DİRT
  • yahu yeni oyunların hepsi full hd zaten.açasın cod4 ü 1920*1080(monitörün yada tv in desteklerse)al sana full hd.
  • Ama arkadaşın laptop ile o çözünürlükte sürünürsün.Sen boşver hd oyunu.Sadece oynamaya bak
  • Daha basit oyunlara yönel bence hl2 tomb raider serisi pop serisi gibi kaliteli oyunları dene bence yada cod 4 mükemmel calışır
  • full hd denilen olay, ekran çözünürlüğü ile alakali bi olay. çözünürlüğe abandın mı destekledikten sonra tüm oyunlar full hd dir. ama kastetiğin şey next gen oyunlarsa, iyi bir ekran kartıyla son çıkan oyunların çoğunu en az xbox360 kalitesinde oynarsın. Tabii bu tip oyunlarda grafik performans olarak laptop sorun oluşturabilir. laptopun full hd desteğine sahip olması, o çözünürlüğe çıkması, full hd videoları oynatabilmesi anlamında verilmiştir tahminim, fullhd destekliyor diye full hd olan oyunlar çalışacak gibi düşünmemek lazım
  • oyunları 5 senedir falan hd oynuyoruz zaten...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.