Şimdi Ara

hidrojen yakıt tasarruf sistemi (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.199
Cevap
49
Favori
519.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sn forsa dediğnizi tam anlaymadım. kusura bakmayın. biraz daha açarsanız
  • soyle bir haberde var
    http://enerjikulis.com/turkiyede-ve-aydinda-bir-ilk-bu-araclar-suyla-calisiyor-50-yakit-tasarrufu-sagliyor.html

Tasarruf oranları çok değişken olmaya başladı
  • merakli32 M kullanıcısına yanıt
    Sn meraklı .

Hidrojen , genleşme kabından hortum ile aracın hava filtresine girme aşamasında bir gaz kesici kullanacağız bunun yanında bu hat üzerinde . Motora (yanma odasına girmeden önce) hidrojen gazını su buharından ayrıştırmak için bir şey yapılmalımı?
    Formu baştan sona okuduğumda Jumel 'in miydi bir açıklaması vardı hidrojen ile çıkan su buharının çok az olduğunu bir aracın hava filtresinden giren su buharından az olduğu açıklaması vardı.
    Fakat aklımda soru işareti oluştu
    Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

soyle bir haberde var
    http://enerjikulis.com/turkiyede-ve-aydinda-bir-ilk-bu-araclar-suyla-calisiyor-50-yakit-tasarrufu-sagliyor.html

Tasarruf oranları çok değişken olmaya başladı

haber, gazetecilik dilinde "reklam" haber: oranlar bu yüzden değişmiş olabilir yada araca göre değişkenlik olmasındandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 28 Mayıs 2015; 20:27:58 >

• arkadaşlar türkler üretmiyor . kendine pay çıkaran firmalar var. ebay ve alibabaexprese girin 110 dolar satın alın montajını yapın. en ucuz diyen 900 tl den kapı açıyor. sadece türkçe klavuz yazmıslar. montaj dahil olmadan satışı bu. ebay dan alınız
    bakın linkete montajsız bagaj modeli kapalı kutu bizde satış 2500 -300* tl buyrun ebayda en pahalı modeli 400 dolarhttp://www.ebay.com/itm/COMPLETE-BOXED-HYDROGEN-SYSTEM-21-PLATE-HHO-DRY-CELL-HYDROGEN-GENERATOR-/111578676873?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19fa9b7e89

buda 120 dolar montajlı http://www.ebay.com/itm/HHO-DRY-CELL-KIT-HYDROGEN-GENERATOR-/271868288562?hash=item3f4c9cde32&vxp=mtr
    araştırmadan zıplamayın:)))

• forumda bulunan ....une guvenen firma yetkillileri size gerçek ölçüm şansı veriyorum. noter huzurunda yapın ozaman tamam diyelim.
    mesela 1.9 ve 1.3 iki araca sistemi bağlayıp bir literlik yakıt kabını bağlagın hiç bir yerde yakıt olmadan. sonra cıkın yola bittiği yere kadar.ama standartlar da yapın bunu. mesela fabrika standarları 90 km sabit hız dıyorsa o ölçü.
    sonra yanı aracta sistem devredışı bırakın devam fark belli olur.ben size ı denemiş insan olarak söyleleyimmi. yuzde 5 bile yok.
    sebebpte şu saf oksıjen çig atılma oranı azalıyor farkı orda ferformans ta ondan artıyor yuzzde 2-3 ama uzun vadede yuksek ısı çalışması nedeni ile arac motorda tıpranma
    kurulum için verile para bile amorti olmaz . ugrasmayın. sadece ağır vasıtalatda farkeder. yuksek kapasıyelı motorda. 3000 cc ve üstü. oksıjen yakıt oranı direk maliyet. yani iş makinası olanlar için iyi. ancak oda yuksek kapasıteli oksıjen gerek en az 5000 tl . herkese saygılar. test edildi onay almadı. ebaydan aldım. albea 1.3 2004 multıjete bagladım ölçü kabı ile yapıldı sadece 1.3 km farketti :)) oksıjen fazlası

• quote:

Orijinalden alıntı: beydere

forumda bulunan ....une guvenen firma yetkillileri size gerçek ölçüm şansı veriyorum. noter huzurunda yapın ozaman tamam diyelim.
    mesela 1.9 ve 1.3 iki araca sistemi bağlayıp bir literlik yakıt kabını bağlagın hiç bir yerde yakıt olmadan. sonra cıkın yola bittiği yere kadar.ama standartlar da yapın bunu. mesela fabrika standarları 90 km sabit hız dıyorsa o ölçü.
    sonra yanı aracta sistem devredışı bırakın devam fark belli olur.ben size ı denemiş insan olarak söyleleyimmi. yuzde 5 bile yok.
    sebebpte şu saf oksıjen çig atılma oranı azalıyor farkı orda ferformans ta ondan artıyor yuzzde 2-3 ama uzun vadede yuksek ısı çalışması nedeni ile arac motorda tıpranma
    kurulum için verile para bile amorti olmaz . ugrasmayın. sadece ağır vasıtalatda farkeder. yuksek kapasıyelı motorda. 3000 cc ve üstü. oksıjen yakıt oranı direk maliyet. yani iş makinası olanlar için iyi. ancak oda yuksek kapasıteli oksıjen gerek en az 5000 tl . herkese saygılar. test edildi onay almadı. ebaydan aldım. albea 1.3 2004 multıjete bagladım ölçü kabı ile yapıldı sadece 1.3 km farketti :)) oksıjen fazlası

sn beydere son 3-4 sayfayı okudunuzmu yoksa sadece önceki tecrübelerinize göremi yazdınız. hho

• quote:

Orijinalden alıntı: beydere

arkadaşlar türkler üretmiyor . kendine pay çıkaran firmalar var. ebay ve alibabaexprese girin 110 dolar satın alın montajını yapın. en ucuz diyen 900 tl den kapı açıyor. sadece türkçe klavuz yazmıslar. montaj dahil olmadan satışı bu. ebay dan alınız
    bakın linkete montajsız bagaj modeli kapalı kutu bizde satış 2500 -300* tl buyrun ebayda en pahalı modeli 400 dolarhttp://www.ebay.com/itm/COMPLETE-BOXED-HYDROGEN-SYSTEM-21-PLATE-HHO-DRY-CELL-HYDROGEN-GENERATOR-/111578676873?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19fa9b7e89

buda 120 dolar montajlı http://www.ebay.com/itm/HHO-DRY-CELL-KIT-HYDROGEN-GENERATOR-/271868288562?hash=item3f4c9cde32&vxp=mtr
    araştırmadan zıplamayın:)))

birinci linkteki üreten zaten Türk. Türkiyedeki sitesi :http://www.cyberenerji.com
    betelguz nickiyle bu forumdada yazıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merakli32 -- 21 Haziran 2015; 18:22:00 >

• Sayın beydere
    Aracına taktığın hidrojen sistemi hangisi onunda linkini verde bidaha ondan almayalım,bizde kazıklanmayalım değilmi.Ama keske daha önceden iyi araştırsaydın,kazıklanmasaydın.neyse olan olmuş artık.gö.te giren şemsiye açılmazmış. Bari söküp atsaydınız sistemi belki motoruda bozar mazallah .Sisteminizi videoya çektinizmi resimleri varmı paylaşırmısınız?
    İnternette bir sürü site ve videoları takip etmeni tavsiye ederim belki bir yanlışın vardır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada link vermeme ne gerek var 100 tane yer var.
    ebay.com ve alibabaexpress.com gir auto hydrogen yaz . buy it ve free shop işsaretle. satılan ve ücretsiz kargo olanı tabi
    satın al. 15 günde elinde. en azından yaptıranlara tafsıyem yedek parça ordan daha ucuz alın. mesela gas sensor 3 dolar..
    unutmayınforum paylaşmak ve bilgi vermek için. başkalarının malının ticareti değil

• bu liinkte satış konumu turkey. tüm lazmeler yurt dışı. toplama. ayrıca ebay satışı daha ucuz. içinde plastik kabın şekline kadar çin malı . toplama marka türk
  • beydere B kullanıcısına yanıt
    beydere illa bir organdan bahsetmeden konuşabilirsin herhalde.

bahsettiğin linkteki satışı yapan arkadaş cybernerji deki Berkan Bey betelguz nicki ile forumdada yazıyor. arkadaş ebay üzerinden uluslararası da satış yapıyormuş demekki.

Item location:
    istanbul, Turkey, Turkey

Ships to:
    Worldwide
  • arkadaşım burada öncelikle hho sisteminin satışının yapımından evvel bu hidrojen sistemi işe yarıyor mu faydası varmı onun tartışması yapılıyor.

neyse şimdi bir adım ilerlenmiş.

beydere hiç değilse hidrojen ürünlerinin ebay dan ekonomik olanlarını tavsiye ediyor. fakat ebay dan aldığın hho sisteminde bir sorun çıkarsa kiminle muhatap olunacak o ayrı bir sorun.

gerçi bay beyderede şöyle bir gariplik var. madem yukarıda bir fayda görmediğini söylüyorsun neden insanlara ebay dan sistemi almalarını tavsiye ediyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merakli32 -- 30 Haziran 2015; 15:00:29 >
  • Adamlar Avustralya da motorları saf hidrojen gazıyla çalışabilir bir hale dönştrüyorlar .Özel bir buji ve enjeksiyon kombinasyonu bir icat yapmışlar .Güneşten elektrik elde edip ondanda saf hidrojen jeneratörü nü çalıştırıp o gazlada büyük 12 silindirli elektrik jeneratörü nü çalıştırıyorlar.
    Bizde yüzde 30 tasarrufla yetinmek zorundayız.Allaha şükür saf hidrojen jeneratörü işini çözdümde %30 tasarrufla aracımı kullanıyorum.
    Bana parasal destek veren olsa o buji ve enjeksiyon kombinasyonu nu bende yaparım ama işte herşey para. Tabiki devlet bu işleri engeller çünkü hayli yüksek bir vergi alıyor benzinden.

• arkadaşlar 316l elektrodan hidrjen hücre yapan varmi ?varsa yazsın lütfen.

• denemelerim için nikel kromdan yaptım. 316L içinde görüşmüştüm. meseleniz ne idi.
  • bay delifişek için değil ancak forumu takip eden arkadaşlar için cevap yazıyorum.

bay delifişek
    bu ölçecek cihaz nasıl bir cihazdır.

hangi tür yakıtları kullanıyor.

ölçüm yapacak olan kim? yeterliliği/yetkinliği nedir?

sistemin tasarruf oranı olumluluk kriterleriniz nelerdir?

yüzde 70 mi. 40 mı. 30 mu. ayrıca kaç km hızda vs.

yoksa yüzde 5 bile yeterlimidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merakli32 -- 8 Temmuz 2015; 10:30:19 >

• Yeni takan arkadas %7 civarı tasarrfu olçmuş ama daha cok yenı bakalım zamanla ne olacak
  • Can Baran C kullanıcısına yanıt
    arac marka modeli yakıt türü nedir sn can?
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.