Şimdi Ara

Hidrojen Dönüşüm Kitleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm araçlara (benzinli*dizel yada lpg li) hidrojen dönüşüm kiti takan bir firma var matepede,
    araç tipine göre %20-40 yakıt tasarrufu garanti ediyorlar.
    1600cc araçlar için dönüşüm kiti maliyeti 2150 tl..
    araçlarda safsudan elektroliz işlemi ile hidrojen gazı elde edip bunu motor yakıtına ilave ederek daha iyi yanma ve yakıt tasarrufu yapabilen sisteme ait birkaç önemli dokuman video ve projeyi amerikadaki bir siteden satın almıştım yıllar önce. bu konuda bilgisi*ilgisi *merakı olan arkadaşlar ile paylaşımda bulunmak veya ortak proje geliştirmek istiyorum.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır...Kendi hidrojen yakıt kitimizi yaratalım diye düşünüyorum, hayalci veya idealist olmaya ne dersiniz.
    http://www.ucrhidrojen.com

Bahsetmiş olduğum Hidrojen dönüşüm kiti dokumanları tamamen ingilizcedir, araç tiplerine göre ( karbürator*enjeksiyon vs. ) analatımları vardır.
    özellikle elektronik beyinli modern araçlar için elektronik kart ve sensorler gerekli olmaktadır. kart imalatı ve araca montaj için araç tamiri ve elektrikten analyan arkaşadaşlara ihtiyaç vardır. en önemlisi bu bir ekip projesi olmalı dilyene herkes katkı sağlamalı ve son aşamada işe ortaklık için katkı sağlayabilmelidir. ( gerçek bir şirket kurup bu işe yatırım yapmaktan bahsediyorum)
    ilgilenenlerden mesaj bekliyorum.

• 1-Hidrojen yakıt destek sistemi nedir?
    Hidrojen yakıt sistemi,

HANGİ TİP YAKIT VE MOTORLA KULLANILIR,
    içten yanmalı tüm motorlarda ve tüm yakıt tiplerinde kullanılır. Benzin, mazot, lpg fark etmez.
    PARÇALARI,
    elektroliz regülatörü ( ELEKTROLİZ REGÜLATÖRÜ TİTANYUMDUR VE DÜNYADA TEK'DİR) , su depoları, elektornik kontrol ünitesi ( PWM, ELEKTRONİK YAZILIMLIDIR VE ARAÇTAN SİSTEMİN ÇEKTİĞİ ELEKTRİĞİ YARIYA DÜŞÜREN ÖZEL YAZILIMLI CİHAZDIR. DÜNYADA TEK'DİR.), röle ve sigortadan oluşan bir cihaz setidir.
    ÇALIŞMA ŞEKLİ,
    siz su depolarına 2500-3000 km de yarım litre su eklersiniz. Elektroliz cihazı motor çalışmaya başladıktan on saniye sonra devreye girer, su depolarından aldığı suyu elektroliz denilen işleme tabi tutar ve suyu, hidrojen ve oksijene çevirir. Oksijen motora aracınızın hava filtresinden yeteri kadar emilir, sistemin üreteceği saf hidrojen alınması gerekenden fazla olacağından zararlıdır, ayrılır ve doğaya salınır, hidrojen ise hava filtresi emişiyle yanma odalarına gönderilir.
    ÇALIŞMA MANTIĞI,
    hava filtresinden emilen havaya karıştırılan hidrojen, yanma odalarına ulaşır. Yanma odalarında ana yakıtla beraber yanar. Ana yakıtın yanmayan kısmının da yanmasını sağlar, ayrıca tam yanma olması egzos emisyonunu sıfıra düşürür. Motorun içini kurumdan temizler ve bir daha oluşmasını engeller. Tam yanma aynı zamanda piston ivmelerini huızlandır ve motoru daha seri hale getirir. Güçlendirir. Hidrojen motor ısınma derecesini stabil tutarak motorun ömrünü uzatır. Tam yanma ve sıfır emisyon aynı zamanda motorda karbon artıkları ile temas eden tüm aksamları temizler ve temiz kalmasını sağlar, egr, egr valfi, partekül filtresi, siboplar gibi.
    MONTAJ ŞEKLİ,
    Bu set, araçlarda motor kaputu altına, uygun yerlere montaj yapılır. Montajda motor ve kaporta aksamında hiç bir şekilde değişiklik, tadilat yapılmaz. Sadece hava filtresinden gaz girişi sağlanır. Aracınızı sattığınızda sistemi üzerinden söktürüp aldığınız araca montaj yaptırdığınızda eski araçta sadece hava filtresindeki giriş için açılan 2 cm lik delik kalır. Araca başka hasar vermesi söz konusu değildir.
    BAKIM,
    Sistem bakım gerektirmeyen bir yapıya sahiptir, yine de 100 bim km de bir komle su değişikliği sistemin ömrünü uzatacaktır.
    Sonuç olarak, avrupa birliği ürünü olan bu sistemi aracınıza montaj yaptırdığınızda, 2 liralık suyla, 2500-3000 km boyunca aracınıza tasarruf yaptırır, gücünü ve motor ömrünü artırır ve sıfır emisyonla doğa dostu araç kullanırsınız. Yalnızca iki liralık suyla...
    Sistem maliyetini, yakıttan tasarrufla size geri öder ve yıllar boyu yakıta vereceğiniz paradan tasarrufla size kazandırır.
    Sistemi kullananlara sorabilirsiniz.
    Sistemi iade edebilirsiniz.
    Tasarruf garantilidir, paranızı boşa harcamazsınız. Sİstem ömrü uzundur yıllarca kullanabilirsiniz.

• he hee
  • Vol.31

Yersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhsata işletme işi nasıl oluyor? Ne diye geçiyor?
  • vallahi şansa yaşıyoruz bombayla patlatamazlarsa arabayla yaparlar.

1200 motora takıyolarmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu sistem amerikada yıllar önce kullanılıyordu,ben dokumanlarını yaklaşık 9 yıl önce internetten satın aldım,türkiyeye yeni yeni geliyor anladığım,
    firmanın web site adresini verdim bir bağlantım yok sadece bu işe meraklı ilgili kişler ile bilgi paylaşımı yapmak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karbon kanister valfi ve lpg
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar boşa yapmaya uğraşmakla zamanınızı ve paranızı harcamayın. bu sistem 7 yıldır yerli olarak zaten üretilmekte ve dünyadaki en iyi sistemlerden biridir. girin inceleyin siteyi farkı göreceksiniz. fiyat olarakta gayet makul. kendiniz yapmaya kalksanız daha fazla para harcarsınız ve aynı kaliteyi elde etmeniz imkansız. site adresiwww.cyberenerji.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.