Şimdi Ara

Hido tüm zamanlar listesinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hido tüm zamanlar listesinde

NBA'de mücadele eden Türk oyuncu Hidayet Türkoğlu, Amerikan Slam Dergisi tarafından NBA tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 500 oyuncusu arasında gösterildi.

NBA'e ilk adım attığı günden itibaren elde ettiği başarılarla kendinden söz ettiren Hidayet Türkoğlu, Amerikan Slam Dergisi'nin yayınladığı, NBA tarihinin en yi 500'ü arasında yer buldu. Türkoğlu, Michael Jordan, Wilt Chamberlain, Shaquille O'Neal, Kobe Bryant gibi isimlerin yer aldığı listede yer almayı başardı. Hidayet Türkoğlu, listedeki tek Türk olarak da tarihe geçti.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/nba/17472569.asp?gid=381

• Michael Jordan, Wilt Chamberlain, Shaquille O'Neal, Kobe Bryant gibi isimlerin yer aldığı listede yer almayı başardı.

Şu cümle gereksiz değil mi ?

Top 500 demişler işte bu isimler zaten var önemli olan o isimlerin direk dibinde ilk 50de falan olmak.

Yani yanlış anlaşılmasın çok güzel bişey Hedo'nun ilk 500e girmesi bizim için bi gurur ama böyle abarttıkça abartmayı da ne çok seviyor basınımız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 6 Nisan 2011; 8:23:16 >
  • Hani ilk 100'den bahsedilse o son cümleye yine eyvallah diyebiliriz ama ilk 500 için gereksiz bir cümle olmuş gerçektende.
  • şu sıralamayı merak ettim doğrusu (ilk 500 ü )
  • nba'de tek sezonda 300'den fazla oyuncu oynuyor, 50 seneyi askin bi organizasyonda tum zamanlarda ilk 500'e girmek zaten basli basina cok guzel bi hadise. helal olsun..
  • asım pars dünya basketbol tarihinin en başarılı 100bin basketçisi arasındadır.. michael jordan, arvydas sabonis, drazen petrovic, hakeem olajuwon gibi isimlerin bulunduğu listededir, helal olsun..

haberin hürriyet'te çıkmasına şaşırmadım da, slam böyle bi haber yaptıysa yuh yani gerçekten.. ilk 500 nedir la.. 500 adam say desen çoğumuz sayamayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 6 Nisan 2011; 10:56:37 >
  • liste (us)slam'de yayinlanmis, haber dogru..hidayet 454'te gozukuyor ama sacma sapan secimler var. zaten yahoo'da ve espn'de yerden yere vurulmus..

http://www.insidehoops.com/forum/showthread.php?t=212548
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • drew gooden ve jamal crawford'u gördüm kapattım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

drew gooden ve jamal crawford'u gördüm kapattım..

hoca zaten onlar da 440 - 490 larda. sonuna kadar bakmış sayılıyorsun..
  • quote:

asım pars dünya basketbol tarihinin en başarılı 100bin basketçisi arasındadır.. michael jordan, arvydas sabonis, drazen petrovic, hakeem olajuwon gibi isimlerin bulunduğu listededir, helal olsun..haberin hürriyet'te çıkmasına şaşırmadım da, slam böyle bi haber yaptıysa yuh yani gerçekten.. ilk 500 nedir la.. 500 adam say desen çoğumuz sayamayız

hahaha cok iyii
  • quote:

drew gooden ve jamal crawford'u gördüm kapattım..

Öyle deme,Jamal Crawford'da biraz kafa olsa,aman diyeyim.İnanılmaz bir skorer.Ama işte...Kafa lazım.
  • Dikembe Mutombo reis vardır heralde.(varmış hemde 95 de )

Ayrıca bende tüm zamanların en iyi 85735431534 basketbolcusu arasında yer aldım.Jordan Bryant Kareem gibi oyuncularla birlikte anılmak gurur verici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 6 Nisan 2011; 20:00:40 >
  • Kidd 28 Nash 50
  • Haberde gerçekten çok komik cümleler var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.