Şimdi Ara

HİDO: ALL STARDA SON KEZ SEYİRCİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söyleyecek söz yok.. Yinede teşekkürler Hido...

Hido: All-Star'da son kez seyirciyim
    NBA'de bu sezon fırtına gibi esen Orlando Magicli Hidayet Türkoğlu, gelecek yıl daha çok çalışıp All-Star'a seçileceğini söyledi.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 11:35 TSİ 16 Şubat 2008 Cumartesi

NBA'de bu sezon sergilediği performansla basketbolseverlerin gönlünde taht kuran Hidayet Türkoğlu, gelecek yıl All-Star seçileceğini söyledi.

NBA kariyerinde en iyi sezonunu geçiren milli oyuncu, Sabah gazetesine verdiği röportajda, bu yıl All-Star maçını son kez seyirci olarak izleyeceğini belirterek, "Gelecek yıl daha çok çalışıp All-Star olacağım" dedi.

- Herkes All-Star'ı hak ettiğini düşünüyordu ama seçilemedin. Ne düşünüyorsun?

Hidayet Türkoğlu: Her basketbolcunun hayali NBA'de oynamak ve All Star'a seçilmektir. Ben de sezon başından beri kendimi bunun için hazırladım. Allah'a şükür iyi de bir sezon geçciriyorum. All-Star'a seçilmeyi ben de çok isterdim ama bu antrenörlerin verdiği bir karar ve buna saygı duyuyorum. Ama bu karar beni kamçıladı diyebilirim. Çok daha fazla çalışıp, o seviyeye geleceğim. İnsanlardan duyduğum olumlu düşünceler ya da seçilemem konusundaki tepkiler benim şu ana kadar iyi işler yaptığımı gösteriyor. Beni destekleyip bana oy gönderen ve dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim.

- Performansını nasıl değerlendiriyorsun?

HT: Sekiz senedir NBA'de bulunmam, değişik takımlarda oynayıp, antrenörlere çalışmam bana birçok tecrübe kazandırdı. Stan Van Gundy gibi bir antrenörle çalışmam ve onun oyun sisteminin bana çok uyuyor olması bu sezonki başarımda çok önemli bir etken. Milli takımla iyi idman yaparak geçirdiğim yaz ayları da sezona hazır başlamamdaki diğer bir etken.

- Sana Bay 4. çeyrek diyorlar. Kritik şutları atmak nasıl bir duygu?

HT: Aslında alışık olmadığım bir durum değil ama NBA kariyerimde ilk defa bu fırsatı buldum. Oyunda her zaman soğukkanlı olup, son topları kullanmaktan çekinmemem benim 'winner' özelliğimi ortaya çıkarıyor.

- NBA'de sana en çok katkı yapan antrenör kimdi?

HT: Rick Adelman, Gregg Popovic'in ayrı ayrı bana katkıları oldu. Ama Van Gundy şimdiki konumuma gelmemdeki en büyük pay sahibi isimdir.

- Basketbol dışında neler yapıyorsun?

HT: Özellikle deplasmanlardan dolayı eşime yeterince vakit ayıramıyorum. Ancak Orlando'da idmanlar dışında sürekli Banu ile birlikteyim. Programı Banu yapıyor ve günü değerlendiriyoruz. Bilardo, WII golf oyunu, psp oyunları ve müzik dinlemek bunlardan bazıları.

- Bebek planlarınız var mı?

HT: Çocuk sahibi olmak her çift gibi bizim de arzuladığımız bir şey. Aynı zamanda çok büyük sorumluluk. Çocuk sahibi olmak icin eşimin öğrenimini tamamlamasını bekledik. İnşallah Allah bize de nasip eder ve en kısa zamanda anne baba oluruz.

Kaynak: sabah.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 16 Şubat 2008; 17:56:18 >

• Chris Bosh, Toronto Raptors
    Caron Butler, Washington Wizards
    Paul Pierce, Boston Celtics
    Chauncey Billups, Detroit Pistons
    Richard Hamilton, Detroit Pistons
    Joe Johnson, Atlanta Hawks
    Antawn Jamison, Washington Wizards

jojo ve jamison'dan daha çok hakediyordu bence, özellikle jojo'nun hiç yeri yok all-star'da. jamison da butler olduğu için alınmamalıydı. gerald wallace bile bu ikisinin önünde benim gözümde, lobisi yok diye hedo'ya haksızlık yapıldı kısacası.

batı'nın yedekleri de şu şekilde olmuş;

Steve Nash, Phoenix Suns
    Chris Paul, New Orleans Hornets
    Dirk Nowitzki, Dallas Mavericks
    Carlos Boozer, Utah Jazz
    Amare Stoudemire, Phoenix Suns
    Brandon Roy, Portland TrailBlazers
    David West, New Orleans Hornets

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 1 Şubat 2008; 2:30:09 >
  • Hamilton, JJ ve Jamison ın yeri yoktu bence orda. Artık tek umudumuz sakatlıklar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

Chris Bosh, Toronto Raptors
    Caron Butler, Washington Wizards
    Paul Pierce, Boston Celtics
    Chauncey Billups, Detroit Pistons
    Richard Hamilton, Detroit Pistons
    Joe Johnson, Atlanta Hawks
    Antawn Jamison, Washington Wizards

jojo ve jamison'dan daha çok hakediyordu bence, özellikle jojo'nun hiç yeri tok all-star'da. jamison da butler olduğu için alınmamalıydı. gerald wallace bile bu ikisinin önünde benim gözümde, lobisi yok diye hedo'ya haksızlık yapıldı kısacası.

Hayır Butler varken Jamison'ın işi ne? nba birincisi mi wizards? Sonra Redd yok Joe Johnson var. Şu listede olmazsa olmazdı diye sadece Bosh'u sayabiliyorum...
  • Hangi koçun kime oy verdiğini merak ettim doğrusu
  • ...
  • Barkley itiraz etmiş Hido'nun olmamasına, Bosh'ta Hidayet'in seçilmemesine şaşırdım demiş. Joe Johnson ise 1 gün önceden biliyordum zaten demiş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

...
  • zaten genelde play-off potasında olmayan takımlardan oyuncu almamaya özellikle dikkat ediyorlar ki hiç yok zaten. o yüzden redd'in olmaması normal, hem çok da maç kaçırdı bu sene ama yine de johnson seçimini çok yanlış buluyorum, calderon'u seçerdim ama onu seçmezdim. zaten %40 şut yüzdesi var; 21-4,5-5,5 istatistikleri, maç başına 18 şut kullanıyor. hedo ise 15 şutla, 19,5-6-4,5 istatistiklerine sahip ve takımı doğu'da 3. sırada.
  • Evet Bosh bayaa bi övdü Hido'yu
  • Allah belalarını versin o koçların
  • Nash ve Duncan'ı saymazsak bi alman bi çinli var all starda. Ne kadar globalsin Stern diyorum burdan. Orlando forumuna bakayım dedim bizim Türklerden biri konu açmış Hidayet'ten nefret ediyorsunuz çünkü diye laf geçirmiş bunlara. Magic fanlarından biride evet nefret ediyoruz Smush parker ve bi Doritos'a takas edebiliriz yazmış. Ne yapıyor bu adam bu taraftara anlamıyorumki. Lewis'i seviyorlar Hidayet gözlerine batıyor. Umarım Hidayet takas olurda playoff'ta yine süpürür Detroit bunları. Kurtarsın bakalım o zaman Lewis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 1 Şubat 2008; 2:40:54 >
  • hepisi ŞEREFSİZZZ
    quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Nash ve Duncan'ı saymazsak bi alman bi çinli var all starda. Ne kadar globalsin Stern diyorum burdan. Orlando forumuna bakayım dedim bizim Türklerden biri konu açmış Hidayet'ten nefret ediyorsunuz çünkü diye laf geçirmiş bunlara. Magic fanlarından biride evet nefret ediyoruz Smush parker ve bi Doritos'a takas edebiliriz yazmış. Ne yapıyor bu adam bu taraftara anlamıyorumki. Lewis'i seviyorlar Hidayet gözlerine batıyor. Umarım Hidayet takas olurda playoff'ta yine süpürür Detroit bunları. Kurtarsın bakalım o zaman Lewis...

• quote:

Nash ve Duncan'ı saymazsak bi alman bi çinli var all starda. Ne kadar globalsin Stern diyorum burdan. Orlando forumuna bakayım dedim bizim Türklerden biri konu açmış Hidayet'ten nefret ediyorsunuz çünkü diye laf geçirmiş bunlara. Magic fanlarından biride evet nefret ediyoruz Smush parker ve bi Doritos'a takas edebiliriz yazmış. Ne yapıyor bu adam bu taraftara anlamıyorumki. Lewis'i seviyorlar Hidayet gözlerine batıyor. Umarım Hidayet takas olurda playoff'ta yine süpürür Detroit bunları. Kurtarsın bakalım o zaman Lewis...

link verde basalım forumu
    bu arada orda jamison'ın ne işi var washington'dan 2 oyuncu alınır mı?

• herseyden önce arenas olsaydı wizards ikilisi allstar olurmuydu diye düşünmek lazım..
    hamilton ne yaptıda allstar oldu acaba demekki ben kaçırmışım ya da joe johnson ..

hidayet bir daha buraları görürmü mechul ... maybe next yearmış. bi s...trs gitsn. izlemeyin bırakın.
  • ÇOK SİNİRLENDİİİMMMMMMMMMMMM

dünkü maçı izlemek bile yeterli
    adi şerefsiz koçlarr
    ama orlandO'nun da kendi oyuncusuna sahip çıkmadığını düşünüyorum
    Hedo 27 sayı atıp maçı 3. çeyrekte 13 sayı yaparak koparmış

Giriyorsun siteye Rashad 'ın şut çekerken ki fotosu var.
    ayıp yazık günah..
    dünyanın parasını verip aldın diye onun reklamını yapsan nolur
    Hedo'nun katkısı bin kat daha fazla
    dünkü asistler beceriksizlik olmasa 15 olurdu rahatt
    offf offffffffffff
  • quote:

Her forumda olur böyle 1-2 zibidi, aldırmamak gerek o lafa.
  • inş birisi sakatlanır
    4 gün de olsa hedo'ya nazaran hak etmeyen kim varsa sakatlansın
    ahanda dua ediom...burnu kanasın..çıkamasın maça....
    1 haftalık grip olsun bi şey olsun...
    bunlarda hedoyu çağırsın
    o da o zaman
    "Maybe Next Year" desin....
    Amin inşaAllah

• quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

quote:

Her forumda olur böyle 1-2 zibidi, aldırmamak gerek o lafa.

Abicim Hido'yu savunanların sayısı 1-2(bizimkileri saymıyorum, amerikalılardan), hepsi örgütlenmiş haz etmiyolar adamdan...

• Yazık olmus gercekten üzüldüm. Hidayet haketmişti bu All-Starı. Ben olsam sakatlık sonucu cagırırlarsa gitmem. Sen aslanlar gibi oyna, takımını yukarılara tası afedersiniz elin lavugu secmesin sizi. Sonra sakatlık olunca gel oyna desinler. Tekrarlıyorum ben olsam kabul etmezdim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.