Pizza yada çiğ köfte yersen geçeer .Geçen benim bir arkadaşa da olmuştu ben hemen pizza söyledim.Hemen geçti .Yemeye bile gerek kalmadı yaaa .
İlin oğlunda akıl bedava
Ben düşünerek geçiriyorum. Bir şeyi düşünüyorum geçiyor, geçmediği zamanda insanın nasıl hıçkırdığını düşünüyorum, mesela hıçkırık nasıl oluyor vücut nasıl yapıyor, şimdi hıçkırıcam diyorum bekliyorum bakıyorum olmuyor sonra geçiyor. Bence psikolojik
Benim bu konuda müthiş bir formülüm var . Tam olarak yapabilirsen geçmesini garanti edebilirim. Bir bardak suyu alıyorsun. Bir hıçıkırığın gelmesini bekliyorsun. O gelip geçince diğer gelmeden hemen önce bir yudum su alıyorsun. Sonra bir yudum daha alıyorsun. Sık sık saniyede bir azar azar su içeceksin. Sonra geçecektir emin ol.
Bir poşet al ağzına daya o şekilde nefes al karbondioksitin yükselmesi hıçkırığı geçirir.
quote:
Orijinalden alıntı: Chirico
Bir poşet al ağzına daya o şekilde nefes al karbondioksitin yükselmesi hıçkırığı geçirir.
adammın amacı intahar etmek değil hıçkırığı geçirmek. küçük aynştayn
quote:
Gerçekten doğru hoca ödev olarak vermişti vikipedide bulmuştum bende vücut karbondioksit alınca hıçkırık geçer yazıyordu. Bir ara gelmişti hemen aklıma geldi bi poşet buldum içine nefes alıp vererek 5 6 kez tekrarladım ve hıçkırığım geçti.
quote:
Orijinalden alıntı: Darkevil_26
quote:
insan senin yanında kendini aynştayn sanıyor napalım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Darkevil_26
quote:
insan senin yanında kendini aynştayn sanıyor napalım
estahafurullah reis
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme