Şimdi Ara

Hıçkırığımı nasıl geçirebilirim?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen yardım edin ya çok sinirim bozuldu

• BÖÖÖÖÖ
  • os*r geçer
  • Pizza yada çiğ köfte yersen geçeer .Geçen benim bir arkadaşa da olmuştu ben hemen pizza söyledim.Hemen geçti .Yemeye bile gerek kalmadı yaaa .

İlin oğlunda akıl bedava
  • Ben düşünerek geçiriyorum. Bir şeyi düşünüyorum geçiyor, geçmediği zamanda insanın nasıl hıçkırdığını düşünüyorum, mesela hıçkırık nasıl oluyor vücut nasıl yapıyor, şimdi hıçkırıcam diyorum bekliyorum bakıyorum olmuyor sonra geçiyor. Bence psikolojik
  • Benim bu konuda müthiş bir formülüm var . Tam olarak yapabilirsen geçmesini garanti edebilirim. Bir bardak suyu alıyorsun. Bir hıçıkırığın gelmesini bekliyorsun. O gelip geçince diğer gelmeden hemen önce bir yudum su alıyorsun. Sonra bir yudum daha alıyorsun. Sık sık saniyede bir azar azar su içeceksin. Sonra geçecektir emin ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bol bol su içince geçiyor.
  • Bir poşet al ağzına daya o şekilde nefes al karbondioksitin yükselmesi hıçkırığı geçirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chirico

Bir poşet al ağzına daya o şekilde nefes al karbondioksitin yükselmesi hıçkırığı geçirir.

adammın amacı intahar etmek değil hıçkırığı geçirmek. küçük aynştayn
  • quote:

Bir poşet al ağzına daya o şekilde nefes al karbondioksitin yükselmesi hıçkırığı geçirir.

Gerçekten doğru hoca ödev olarak vermişti vikipedide bulmuştum bende vücut karbondioksit alınca hıçkırık geçer yazıyordu. Bir ara gelmişti hemen aklıma geldi bi poşet buldum içine nefes alıp vererek 5 6 kez tekrarladım ve hıçkırığım geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

insan senin yanında kendini aynştayn sanıyor napalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

insan senin yanında kendini aynştayn sanıyor napalım

estahafurullah reis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.