< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 19 Mayıs 2025; 21:33:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hiçbir Zaman Yolum Aydınlık Olmadı

-
-
Yolunu aydınlatan biri veya destek olan birisi olmak zorunda mı.?
İstediğin şeyi isteyebilirsin ancak açgözlülük hırs veya her ne duygu kararsız dengesiz fazla olmamalı kendi içinde tutarlı ve dengede olmalı.
Stress veya baskıyı yaşa ama buna anlam veren sensin zarar görme yolun açık olsun bazen dıştan eleştiri al fazla yalnız kalma akıl ruh beden sağlığını koru.
En önemlisi sağlıcakla kal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ponçikle barış
-
Aç gözlü değilim. Fakat ömrümün geri kalanını huzurlu yaşamayı hedefledim. Bilişsel yükleri yok etmek ilk hedef sonrasında ise devrim niteliğinde asıl projelerimi ve hedeflerimi gerçekleştirmek durumunda olacağım.
-
Biri yolunu aydınlatırsa, o yollarda yürümek daha güvenli hissettirir ama yolunu aydınlatacak kimse yoksa, bilinmezliğe atılan her adım senin için güvensiz ve suphe dolu hissettirir. Bence herkes yoluna ışık tutacak birini ister, bazıları karakteri gereği lider ruhluda olsa. Aydınlık yollar insanlara huzur verir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstemekte sorun yok ama yokluğuna sitem etmek doğru gelmiyor.Zorluğu öngörmek kabullenmek yani önden gitmek daha iyi yani yolumu aydınlatan yol gösteren yoktu demek yerine yol gösteren ben olmak istiyorum demek daha iyi bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben o yolda hiçbir güvencem olmadan ilerliyorum o belirsizlik bile yetiyor.
-
İstemiyorum. Böylesi daha iyi, ben onunla evlenmeyi düşünüyordum ancak o basit bir tümseği bile beraber aşmaktan kaçındı. Bana iyi günümde değil kötü günümde yanımda duracak birisi lazım.
Hayatımı inşa etmek zorundayım ama onunla değil, ona tanıdığım şansları, verdiğim emeği, sevgiyi ve kıymeti anlayacak kapasitede değil ve bu nedenle kaybetmeye de mahkum. Başkasını bulsa bile umurumda değil artık.
Benim kendi dertlerim var. İsterse kapıma dayansın barışmak için ne yapabilir ki? Geri dönse ne yapabilir? Herkes kendi işine baksın.
Para bulunur, statü halledilir fakat giden güven, sevgi gittiyse bitmiştir. Başka birisini bulacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 19 Mayıs 2025; 23:58:50 > -
ben de eşşşek olmasam birkaç ay sonra öyküyle düğünümüz vardı
-
eşşek değilsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eşşek olmadığıma dair tek bi kanıt söyle
-
töööbeee
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- diş ağrısı kabir azabı gibidir hadis
- sağlık ocağı rapor verir mi okul için
- e ile başlayan meyve
- kurtlar vadisi sözleri
- yüz puanlama
- google çizim yap
- telegram indirim
- en ilginç rekorlar
- penis nakli
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X