Şimdi Ara

Hiçbir şeye önem veremiyorum, hevesim yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen hemen hiçbir şeye. Mesela spora önem veriyorum ama güç sporlarına desek daha doğru olur. 168 kg halterle (Z bar olan) omuz çalışabilecek duruma geldim, bu hafta video atarım. (Kastım deadlift değil) Neyse ki azar azar da olsa kilo veriyorum. Bel çevrem şu anda 127 cm. (Gevşek bırakıyorum) Hedef 90 cm'in altı. Bu tarz şeylere önem veriyorum ama gel gelelim okumaya, derslere hiç önem veremiyorum. Gelecek paradan dolayıdır muhtemelen, zaten maddi durumum yeterince sağlam.

Şöyle birileriyle konuşayım, insanlarla muhatap olayım derdim hiç yok. İnsanlarla konuşmuyorum, konuşacak olsam da kısa sürüyor, bitirmek istiyorum. Sosyal fobim de yok, ilginç gelebilir ama. Arada sinemaya gidiyorum. Bilgisayarda film seyretmek bile bazen zoraki geliyor. Dizi zaten pek seyretmem. Müzik dinlerim, bazen günde 3-4 saat. Kitap okumayı da azalttım.

Çok uyuyorum, öyle böyle değil. Son 1 yılda rahat ortalama 11 saat uyumuşumdur. 12 saati geçtiği çok oldu. Kullandığım anti psikotiklerin ve şekerimin düzeyi bunda çok etkili. İnsülini düzenli oluyorum artık. Hayatımın en az %40'ı uyuyarak geçti zaten.

Böyle giderse de 40'ımı göremeyebilirim zaten. Neyse ki beslenmeme biraz çeki düzen verdim son 1 haftadır, bunu tüm zamanlara aktarmalı. Bir şeyler yapayım, düzelteyim diyorum ama ona da hevesim yok ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiçbir şeye yeteneğim yok..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.