Şimdi Ara

Hiçbir şey yolunda gitmiyor artık.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,YİNE sizlere içimdeki bir sıkıntıyı açacağım.12.sınıfım.İlk dönemi bitirdim bir şekilde.Çok çabuk geçti zamaj hiç anlamadım.Iyi kötü bitiridim dönemi.Ancak yaptığım birçok işte pişman oldum.Keşke temel liseye gecmeseydim diyorum kendime.Burada gerçekten hiç görmek,duymak istemediğim yalancı,benim arkamdan dalga geçen,dedikoducu insanların arasında yaşamak zorunda kaldım.Her geçen gün daha da bulunduğum yerden nefret ediyorum.Şu an şarjım ÷2 yakın zamanda eve vardığım zaman editleyecegim.EDIT:Geldim arkadaşlar karneyi aldım ilk dönem bu şekilde iyi kötü bitti.Buraya yazarken sürekli anlatmak istediğimi sağa sola çekiyorum,kafamın bulanık olduğunu bildiğim için içimi dökme ihtiyacı hissediyorum.Dersler konusunda artık şikayet etmeyeceğim.Çalışırsan yaparsın bu kadar basit.Ama,asıl sıkıntı içinde bulunduğum insanlarla.Öncesine kadar herkes tarafından sevilen bir insan iken buraya geldiğimde insanların benden hoslanmadiklarini bakislarindan anlayabiliyorum.Şimdi ygs 12 martta.Ardından lys son sınavı 18 haziranda.Ben bu zamana kadar bu insanları göreceğim.Sizler bana ne oneriyorsunuz?Ben genelde okulda hiç konuşmuyorum.Çünkü gerçekten çok kötü olduğunu düşündüğüm insanlar var.Kendi aralarında bir hocanın yüzüne gülerken sonra arkasindan dedikodu yapıyorlar.Bu insanın ruhunu yaralıyor bence.Sizleri de meşgul ettim hakkınızı helal edin.Cevaplarinizi bekliyorum.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingkidd1234 -- 20 Ocak 2017; 12:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulda masa tenisi konsol falan varsa yakınındaki kişilere oynayalım mı de samimi gelen olursa arkadaş olabilirsin ya da klasik yabancı dizi film muhabbeti lise sonda çok yapardık ve her hafta o diziyi ya da filmi izlerdik sinemaya giderdik bir şeyler yapardık ama hiçbir zaman bu arkadaş grubu üç kişinin dışına çıkamadı çevre de senin dediğin gibi sıkıntılıydı çünkü çok kısaca şöyle diyelim seni sevdiğini düşündüğün insanlarla daha fazla zaman geçir...

• Dostum sen bazı şeylerin farkında değilsin gerçekten öyle sevinmelisin ki o insanlara bir ağırlık koymuşsun yalaka bir tip olup onların istediği gibi olsaydın konusulmazdin gerek yoktu çünkü demek ki ağırbaşlı oluşun zorlarina gitmiş koskoca okulda hepsi öyle değildir senin gibi iyi bir insan bul 1 tane olsun tam olsun yoluna devam et

Hadi Eyvallah

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.