Şimdi Ara

Hiçbir şey yapasım gelmiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün günüm boş ve sersem bir şekilde geçiyor. Hiçbir şeye odaklanamıyorum. Hayatın dışında gibiyim.

Dizi izlemek, müzik dinlemek, kitap okumak falan hiçbirini yapasım gelmiyor. Bilgisayarda da bir şey yapmıyorum. Öyle 2-3 site arasında gezinip beynimi öldürüyorum. Gün bitmiş oluyor. Bilgisayarda bile bir şeye odaklanamıyorum. Bütün gün bilgisayar film izlesem ya da oyun oynasam anlayacağım..

Var mı benim gibi olan? Kendimi iğrenç hissediyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hiçbir Şey Yapmak İstemiyorum

"Hiçbir şey yapasım gelmiyor" veya "hiçbir şey yapasım yok" olarak bilinen duygu, motivasyon eksikliği, ilgisizlik ve yorgunluk ile karakterize bir durumdur. Bu durum, günlük görevleri yerine getirmeyi, işleri halletmeyi veya keyifli uğraşlara katılmayı zorlaştırabilir.

Nedenleri:

• Stres ve kaygı: Kronik stres ve kaygı, motivasyonu azaltabilir ve hiçbir şey yapma isteğine yol açabilir.
    • Depresyon: Depresyon, ilgi kaybı, yorgunluk ve motivasyon eksikliği gibi semptomlara neden olan bir ruh hali bozukluğudur.
    • Uyku sorunları: Yetersiz veya kalitesiz uyku, motivasyonu ve enerji seviyelerini olumsuz etkileyebilir.
    • Fiziksel sağlık sorunları: Bazı fiziksel sağlık sorunları, yorgunluk, halsizlik ve motivasyon eksikliği gibi semptomlara neden olabilir.
    • İlaçlar: Bazı ilaçlar yan etki olarak motivasyon eksikliğine neden olabilir.

Ne Yapmalısın:

• Kendine mola ver: Yorgunsan veya bunalmış hissediyorsan, dinlenmek ve kendini şarj etmek için biraz zaman ayır.
    • Küçük hedefler belirle: Büyük görevleri küçük, yönetilebilir adımlara bölmek motivasyonu artırabilir.
    • Sevdiğin şeyleri yap: Hobilerine veya keyif aldığın faaliyetlere zaman ayırmak motivasyonunu yeniden kazanmana yardımcı olabilir.
    • Profesyonel yardım al: "Hiçbir şey yapasım gelmiyor" duygusu devam ediyorsa veya günlük hayatını etkiliyorsa, bir ruh sağlığı uzmanına başvurmak yararlı olabilir.
    • Fiziksel sağlığına dikkat et: Yeterli uyku al, sağlıklı beslen ve düzenli egzersiz yap. Bu alışkanlıklar genel sağlığını ve motivasyonunu iyileştirmeye yardımcı olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • namaz kıl.cennete gidersin orda sen kral olursun, gelsin huriler gitsin şaraplar
  • Kendime geleyim diye bugün sürekli kahve, çay falan içtim ama fayda etmedi. Hatta midemi bozmuş oldum. Sanki beynim ile bedenim arasındaki bir kaç kablo kopmuş gibi.
  • Ben de öyleyim son zamanlarda yav
  • Kan tahlili yaptırabilirsin kan değerlerinde bir şeyler eksik olabilir. Onun dışında depresyon durumlarında da oluyor böyle şeyler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

Bu mesaj silindi.
    Hiçbiri yok.
  • Nofap yap 60 günde sonsuza dek kurtul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8931184CD

Nofap yap 60 günde sonsuza dek kurtul
    3 ay kadar denemiştim. Olumlu bir etkisini görmedim. Tamamen uydurulmuş bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05C9F9077

3 ay kadar denemiştim. Olumlu bir etkisini görmedim. Tamamen uydurulmuş bir şey.

Alıntıları Göster
    Günde 3 kere yapıyorum ben.
  • yapasının gelmesini beklersen daha çok beklersin. Benimde şuan hiçbir şey yapasım yok ama proje ile çalışacam şimdi. Canım istemiyor ama napayım yapmak zorundayım böyle zorluyorum kendimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.