Şimdi Ara

hiçbir şey açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
31.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eski bilgisayarı bi hızlandırıyım dedim advanced system care yükledim baya şey sildim felan kayıt defterinden sildiğim dosyaların şeylerini kaldırdım. sonra yeniden başlattım bilgisayarı ve masaüstü geldi ama bilgisayarıma bile giremiyorum klasörleri bile açamıyorum çalıştıra giriyor ama regedit cmd msconfig hiçbir şeyi açamıyorum güvenli modda da aynı açılmıyor ctrl alt delete çalışıyor ordan çalıştıra giriyorum gözat tuşu var sadece ordan bakabiliyorum dosyalara ama yinede açılmıyor hiçbiri. malum virüs programı felanda çalıştıramıyorum combofix attım ama yok açmıyor. beyler format atmadan bi çözümünü bulmam lazım anlayan 2dk gelsin lütfen. bilgisayarıma tıkladığımda hata : C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Administrative Tools\Computer Management.Ink Parametre hatalı.
    denetim masasına tıkladığımda iste Bu dosya, eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil vsvs. yardımcı olabilecek varsa şimdiden tşk.







  • hiç önerisi olan yok mu? not defterinde reg dosyası yazıp atıyorum bilgisayara ve çalıştırabiliyorum bi kaç şey denedim ama düzeltmedi regediti direk açamıyorum böyle not defterine yazıp düzeltebileceğim bi yöntem biliyormusunuz.

     hiçbir şey açılmıyor


    teamviewer otomatik çalıştığı için başlangıçta bağlanabiliyorum. genel olarak böyle herşeyin simgesi gitmiş durumda bilgisarın simgesini sonradan getirdim ama açılmıyor masaüstündeki hiç birşey açılmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peroxide -- 4 Eylül 2013; 0:44:09 >
  • windowsun gerekli bilesenlerinide kaldırmıssın sanırım dikkatli kullanman gerek o programı sadece senin yukledigin programları veya dosyaları kaldırıp veya baslangıcta geciktirebilirsin ssteminkini yaparsan bu hale gelmis olmalı en iyisi dosyalarına ulasabiliyorsan dosyalarını al ve win 8 yuklemeni oneririm tabi bu sorunu duzelteblecek biri varsa onu bilemem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igetsky

    windowsun gerekli bilesenlerinide kaldırmıssın sanırım dikkatli kullanman gerek o programı sadece senin yukledigin programları veya dosyaları kaldırıp veya baslangıcta geciktirebilirsin ssteminkini yaparsan bu hale gelmis olmalı en iyisi dosyalarına ulasabiliyorsan dosyalarını al ve win 8 yuklemeni oneririm tabi bu sorunu duzelteblecek biri varsa onu bilemem

    hmm saol format atmadan halletmeye çalışcam çok fazla dosya var zaten hariciye felan alamam çünkü hiçbir şey çalışmıyor teamviewerdan çekebilirim oda uğraştırıyor onun için biraz daha çözüm arayım.
  • bilgisayarı komut sistemiyle başlattım sfc /scannow yaptım windows kaynak koruması bütünlük ihlali ile karşılaşmadı diyor. hala çözemedim bu olayı

    neler neler denediğime inanamassınız. combofix felan çalıştırdım ama ne fayda .en sonunda güvenli modda komut sisteminde açıp komutlarla bazı şeyleri açtım ve bi şekilde sistem geri yüklemeye getirdim sistemi geri yükledim eski haline geldi sorunum giderildi konu kilitlenebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peroxide -- 4 Eylül 2013; 3:31:59 >
  • Bilader bi irtibata geçermiyiz aynı sorun bendede var.. ancak program geri yüklemeyi dahi açamıyorum.. komut listesi falan ne fayda.. acil bi irtibata geçelim lütfen
  • şuan aynı sorunlar karşı karşıyayım.1 hafta önce format attım bilgisayara.lakin gel gör ki hiç bir şeyi acamıyorum.güvenli moddan girdim çalıştır komudundan acayım dedim.acacak da kullanıcı girisi istiyor.eee ben yönetici ismi ve şifre koymamıstım.ne yapacagım bilmiyorum.format atamam.
  • peroxide kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler açtığınız konunun aynısı başıma geldi. Eğer sistemi nasıl geri yukleyecegimi anlatabilirseniz çok büyük yardiminiz dokunmuş olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykutello57 A kullanıcısına yanıt
    Program bir yedekleme yapıyor bilgidiğim kadarıyla o yedeğe geri dönün
  • Hocam tam olarak nasıl yapacağımı anlatabilirseniz çok iyi olur. İnternetten online ödev yapmak zorundayım ve şu anda biraz zor durumdayım. Yardım edebilecek olursanız çok iyi olur.
  • aykutello57 A kullanıcısına yanıt
    Bu işlemi yap

     hiçbir şey açılmıyor
  • Peki bunu bilgisayara nasıl yükleyeceğim?
  • aykutello57 A kullanıcısına yanıt
    Porgram türkçe arkadaşım oradan geri yükleme noktası seçeceksin bu kadar.
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 gündür bilgisayarı kullanamıyordum sonradan çözümünü buldum. Bilgisayarınızı Komut İstemiyle Güvenli Modda başlatın-->(Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız anlatayım. Bilgisayarı Yeniden Başlat dediğinizde ekran karardıktan sonra durmadan f8 tuşuna basın. Sonrasında gelen başlama ekranından ''Bilgisayarınızı Komut İstemiyle Güvenli Modda başlatın'' a tıklayıp bilgisayarınızın açılmasını bekleyin. Açıldıktan sonra da Komut isteminde rstrui.exe yazıp Enter tuşuna basın. Devamında gereken adımları izleyip sistemi geri yükleyin. Aşağıdaki Windows sayfasında daha güzel ve detaylı anlatıyor. Ben size özet geçiyim dedim.
    Not: http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/start-computer-safe-mode#start-computer-safe-mode=windows-7 --->(Bilgisayarı Nasıl Güvenli Modda başlatacağınızı anlatıyor)
    Not 2: http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/start-system-restore-command-prompt#1TC=windows-7 --->(burada da tekrardan komut sisteminde geri yükleyeceğinizi anlatıyor)




  • lütfen banada yyardım edin bende programları açarken Windows gezgini çalıştırmayı durdurdu diyo ama yönetici olarak çalıştır deyince bazılarını açıyo zaten bunuda explorer den yazıyorum dosyalar açılıyo ama ne biçim bişey bu
    quote:


    denetim masasından son yüklenenleride sildim yardııım




  • peroxide kullanıcısına yanıt
    Yani... İşte sistem bakım programları kullanmanın sonu...
    Bu arada neden bakım programı yükledikten sonra bilgisayarda sorun çıkmaya başlar?
    Çünkü bu programlar gerekli olan birçok Windows kayıt defteri girdisini gereksiz gibi görüyor ve siliyor.
    Sonra diyorsunuz hızlandırma programı yükledim bilgisayar çöktü diye. İşte gereklileri gereksiz gördükleri için böyle. Fakat CCleaner gereklilere ellemiyor :)
  • aynı sorunu ben de yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim. hiç bir uygulama sistem vs. açılmıyor. sadece interneti açabiliyorum. sistemi geri tarihe yüklemeyi denedim fakat sorun 2 aydan fazladır sürdüğü için son tarih bu ayın başı. tarihi değiştirmemin bir şansı var mı ya da başka bir çözümü? lütfen yardım!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.