Şimdi Ara

Hiçbir Şekilde Tivibu Uydu Alıcısı Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Evimi taşıma esnasında uydu alıcım yere düşüp parçalandı ve bende o sinirle çöpe attım. Ancak uydunun içerisindeki kart elimde. Müşteri hizmetlerini arıyorum, her aradığımda farklı şeyler söyleniyor ve 2 aydır parasını ödememe rağmen yayın izleyemiyorum.

    1.müşteri temsilcisi turk telekom bayilerine gidip uydu alıcısı alabilirsiniz diyor, bayilere gidiyorum size kesinlikle öyle bir şey yapamayız diyorlar.

    2.müşteri temsilcisi evinize teknik ekip gelecek kaydınızı oluşturdum, yeni uydu verecekler diyor ama eve ne gelen giden ne de arayan soran var.

    3.müşteri temsilcisi size kesinlikle yeni uydu alıcısı veremeyiz, aboneliğinizi iptal edip yeni abonelik oluşturmanız lazım diyor. Bu arada mevcutta süper pakete 26 lira veriyorum, 585 lira cayma bedeli alıp üstüne aynı paketi 39 liraya yapacaklarını söylüyorlar.


    2-3 günde bir arayıp yalvarıyorum resmen her seferinde farklı cevaplar. Diyorum ne kadar uydu alıcısı gönderin bir tane bana faturama ekleyin, bedavadan bir şey de istemediğimi her konuşmamda söylüyorum ancak parasını vereceğim halde 2 aydır tivibu kullanamıyorum.

    Daha önce böyle bir sorunla karşılıp çözen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam mh den bayiden asla o işi çözemezsiniz. Size en yakın TT genel müdürlüğüne gidin yanınızda kartınızı da alın size yeni cihaz verirler orada onu eşleştirirler sizde eve gelir takar kullanırsınız. Ücret alabilirler de almayabilirler de ama büyük ihtimal alacaklardır. Çünkü üyelik sonunda cihazı teslim etmeniz gerekiyordu siz onu kırdınız parasını ödeyip üyelik sonlandırması olur. O cihazın parasını alırlar yani zaten normal şartlar da cihazı verecektiniz kırdınız parasını vereceksiniz üyelik sonunda. Şimdi de yeni cihaz alınacağı için para verip vermeyeceğinizi bir sorun eğer verecekseniz eski cihazın ücreti çıkacak mı çıkmayacak mı onu da netleştirin ki iki cihaz parası ödemeyin. Baktınız sadece yeni cihaz parası alacaklar eskiden almayacaklar parasını sorun eğer 585tl den düşük ise kabul edin yüksek isterse üyelik iptali isteyin 585tl ödeyin ama yine aynı sorun çıkabilir karşınıza üyelik iptali + kırılan cihaz parasını isteyecekler mi istemeyecekler mi? Özetle kart ile en yakın bayi değil TT genel merkezine gitmeniz gerekiyor. Boşuna sinir olmuş 2 aydır izlemiyorsunuz. Kolay gelsin. Gelişmeleri yazın millet de faydalansın herkesin başına gelebilir.





  • Hem osmanbey hem de gayrettepe genel müdürlüklerine gittim, hiçbir şekilde yeni uydu cihazı vermiyorlar. Sadece abonelik iptali olabiliyor diyorlar ve her türlü 585 lirayı kestiler. 10 farklı çözüm masasına gittim, 585 liranın içinde uydu masrafını kabul ediyorum ama 300 liraya yakın da kullandığım süper paketten kaynaklı cayma bedeli çıkıyor onu kabul etmediğimi belirttim. Çünkü siz bana yeni uydu alıcısı sağlayamıyorsunuz ve ben kendi rızam olmadan caymak zorunda kalıyorum dedim. Hiçbir şekilde ikna olmuyorlar. Bir daha tivibunun uzaktan yakından yanına yaklaşmam lanet olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.