Şimdi Ara

Hiçbir şekilde istediğim videoyu indiremedim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır bir sitedeki videoyu indirmeye çalışıyorum; malesef sonuç her daim hüsran...Sadece bu sitede de değil aslında, özellikle bazı film sitelerinde de aynı sorunla karşılaşıyorum ama alternatif çok olduğundan bir şekilde idm'ye takılan videoları çekiyorum istediğim kalitede.Ama bu sitedeki istediğim videoların bir tane bile! alternatifi yok :( Bbc hayat belgeselini indirmek istiyorum ve sadece burada var;http://www.hdfilmdeposu.net/bbc-hayat-life-belgeseli-boxset-izle indirebilen ve yardımcı olacak bir arkadaş var ise; duamı alırsınız ^_^ Mozilla ve chrome üzerinde denediğim tüm tarayıcı ve yöntemlerde videonun 2mb olduğunu görüyorum ve inmiyor malesef...

• Streaming video recorder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Streaming video recorder

Çok uğraştım ama sanırım ayarlama kısmını da çözdüm, aşırı yavaş indiriyor 120 mb indirdi kalite berbat, sonra buradan;http://prntscr.com/9gk1ow ayar yapılıyormuş 480P ye getirdiğimi tahmin ediyorum şuan 440 mb iniyor :))) Çok teşekkürler hocam gerçekten yardımcı oldunuz hız problemi de ay sonuna geldik kotam doldu sanırım ondandır

• Rica ederim. Hız konusu, evet biraz yavaş. Bende 24mbit olmasına rağmen 5mbit indiriyor. Ama olsun, en azından video kaçırdığını pek görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Rica ederim. Hız konusu, evet biraz yavaş. Bende 24mbit olmasına rağmen 5mbit indiriyor. Ama olsun, en azından video kaçırdığını pek görmedim.

Böyle durumlarda katlanılabilir bir durum; en azından almak istediğim video adedi 10, sanırım zamanla tamamlarım bunu ;) Çok teşekkürler tekrardan, 450 mblıkolanı indirdim sorunsuz ve kaliteli

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.