Şimdi Ara

Hiçbir programı kuramıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows installer hatası alıyorum Program kurarken 'windows installer hizmetine erişilemedi' hatası alıyorum.Hizmeti başlatayım dedim ama hizmetler listesinde windows installeri bulamadım.Virüs programım yok virüs programıda kuramıyorum.Yine installer hatası alıyorum ne yapmam lazım ?

• 1. bilgisayarınızı güvenli kipte açın.
    2. Komut satırında "scannow/ sfc" komutunu çalıştırın ve arkanıza yaslanın.
    3. İşlem sonucuna dair raporu veya ekran görüntüsünü bize de gönderin.
    4. Bu işlem sonrası normal şekilde bilgisayarınızı açın ve durumu kontrol edin. Düzelmiş ise daha fazla kurcalamaya gerek yoktur.

Eğer ki düzelmemiş ise işletim sistemini de yazın uygun instllaler programı var mı yok mu bir bakalım..
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi yaptım.Bilgisayarı güvenli modda başlattım.Başlattan Komut istemini açtım ve 'scannow/ sfc' yazdım.Sonra bilgisayarı yeniden başlattım.Hiçbir şey değişmedi.Yine installer hizmeti hizmetler listesinde görünmüyor.Şimdi ne yapmalıyım ? Lütfen cevap verin.
     Hiçbir programı kuramıyorum !
    Buyrun bunlarda sistem özelliklerim.Şİmdi ne yapmam lazım ?
     Hiçbir programı kuramıyorum ! Hiçbir programı kuramıyorum !

• wintuşu+r bas açılan yere sfc yi yaz enter yap
  • Komutu "sfc/ scannow" bu şekilde çalışmaz ise "sfc/scannow" şeklinde kullanıp işlemin başlamasını bekleyiniz.

Bu işlem bittiğinde ekran görüntüsünü almayı ve göndermeyi unutmayınız.

Şayet bu işlemden sonra hala yüklemekte problem çekiyor iseniz bu linkte verilen fixit i kullanıp probleminizi düzeltmeyi deneyiniz.

Ardından buradaki linkte bulunan netframework yazılımını indirip bilgisayarınıza kurunuz. Muhtemelen yeniden başlatmanız gerekir ardından problemin düzelip düzelmediğini kontrol ediniz.

Windows 7 için indirlebilir bir installer paketi mevcut değil bu yüzden bunlar haricinden önerebileceğim işletim sisteminizi yeniden kurmak haricinde bir çözüm yolu maalesef bilemiyorum. tüm bu işlemlere rağmen çözüme ulaşamamış iseniz işletim sisteminizi yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.

EDIT :

Başlat >> Çalıştır >> CMD >> regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Environment

girdisinde PATH değerinin anahtar türü REG_EXPAND_SZ olmalıdır. Bunu doğruladıktan sonra (doğru değilse bildirin nasıl düzelteceğinize bakalım) ;

Başlat >> Çalıştır >> CMD >> komut satırında "set path=%path%;%windir%;%windir%\system32" girdisini yazıp enterlayın ardından komutu tekrar "sfc/scannow" şeklinde çalıştırmayı deneyin ve durumdan beni de haberdar edin, kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 14 Temmuz 2014; 0:17:17 >

Ekran görüntüsü yollamama gerek yok.dediğiniz gibi "sfc/scannow" şeklinde yazdım.Yine aynı oldu.Hiçbir değişiklik yok.Diğer dediğiniz işlemleri yapmaya çalışayım.Sizi tekrar haberdar ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aynı dosyaları bulma programı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Dediklerinizi yaptım.Fix it ile çözülmedi.Net framework'u installerhizmeti olmadığı için kuramadım.Sanırım sistemi yenileyeceğim
  • Başlattaki arama kısmına services.msc yazın.
    Çıkan pencerede "Ad" sütununda "Windows Installer"ı bulun.
    Sağ tuş tıklayıp "Başlat"ı tıklayın.
    Çıkın. Programı yeniden kurmayı deneyin.
    Olmaz ise PC'ye bi res atın.
    Yine işe yaramadıysa buraya yazın...
  • "sfc /scannow" sfc bir karakter boşuk, slaş işareti (yan çizgi)/scannow yan çizgiden sonra boşluk bırakmadan scannow komutunu yazacaksınız.

"sfc /scannow"

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.