Bildirim
Hiçbir programı kuramıyorum !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1. bilgisayarınızı güvenli kipte açın.
2. Komut satırında "scannow/ sfc" komutunu çalıştırın ve arkanıza yaslanın.
3. İşlem sonucuna dair raporu veya ekran görüntüsünü bize de gönderin.
4. Bu işlem sonrası normal şekilde bilgisayarınızı açın ve durumu kontrol edin. Düzelmiş ise daha fazla kurcalamaya gerek yoktur.
Eğer ki düzelmemiş ise işletim sistemini de yazın uygun instllaler programı var mı yok mu bir bakalım.. -
-
-
wintuşu+r bas açılan yere sfc yi yaz enter yap -
Komutu "sfc/ scannow" bu şekilde çalışmaz ise "sfc/scannow" şeklinde kullanıp işlemin başlamasını bekleyiniz.
Bu işlem bittiğinde ekran görüntüsünü almayı ve göndermeyi unutmayınız.
Şayet bu işlemden sonra hala yüklemekte problem çekiyor iseniz bu linkte verilen fixit i kullanıp probleminizi düzeltmeyi deneyiniz.
Ardından buradaki linkte bulunan netframework yazılımını indirip bilgisayarınıza kurunuz. Muhtemelen yeniden başlatmanız gerekir ardından problemin düzelip düzelmediğini kontrol ediniz.
Windows 7 için indirlebilir bir installer paketi mevcut değil bu yüzden bunlar haricinden önerebileceğim işletim sisteminizi yeniden kurmak haricinde bir çözüm yolu maalesef bilemiyorum. tüm bu işlemlere rağmen çözüme ulaşamamış iseniz işletim sisteminizi yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.
EDIT :
Başlat >> Çalıştır >> CMD >> regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Environment
girdisinde PATH değerinin anahtar türü REG_EXPAND_SZ olmalıdır. Bunu doğruladıktan sonra (doğru değilse bildirin nasıl düzelteceğinize bakalım) ;
Başlat >> Çalıştır >> CMD >> komut satırında "set path=%path%;%windir%;%windir%\system32" girdisini yazıp enterlayın ardından komutu tekrar "sfc/scannow" şeklinde çalıştırmayı deneyin ve durumdan beni de haberdar edin, kolay gelsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 14 Temmuz 2014; 0:17:17 >
-
Ekran görüntüsü yollamama gerek yok.dediğiniz gibi "sfc/scannow" şeklinde yazdım.Yine aynı oldu.Hiçbir değişiklik yok.Diğer dediğiniz işlemleri yapmaya çalışayım.Sizi tekrar haberdar ederim. -
Dediklerinizi yaptım.Fix it ile çözülmedi.Net framework'u installerhizmeti olmadığı için kuramadım.Sanırım sistemi yenileyeceğim -
Başlattaki arama kısmına services.msc yazın.
Çıkan pencerede "Ad" sütununda "Windows Installer"ı bulun.
Sağ tuş tıklayıp "Başlat"ı tıklayın.
Çıkın. Programı yeniden kurmayı deneyin.
Olmaz ise PC'ye bi res atın.
Yine işe yaramadıysa buraya yazın... -
"sfc /scannow" sfc bir karakter boşuk, slaş işareti (yan çizgi)/scannow yan çizgiden sonra boşluk bırakmadan scannow komutunu yazacaksınız.
"sfc /scannow"
Kolay gelsin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor
- logitech garanti sorgulama
- kulaklıktan ses gelmiyor pc
- modem arayüzüne giremiyorum
- silinen dosyaları geri getirme
- root ne demek
- bilgisayar hızlandırma
- ping düşürme
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X