Şimdi Ara

Hiçbir dizi Breaking Bad'in yerini tutmuyor :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suits izledim, herkes çok beğenmiş, yarım bölüm dayanabildim. Tipik klişe zeki karakter dizisi.
    Person of Interest, çok güzel, ama Breaking Bad'in yanına yaklaşamaz, zaten ana karakterin sessiz konuşmasına hafiften kıl kapmaya başladım.
    Dr House, tamam çok zeki ama klişe senaryo hep. İzleyesim gelmiyor.
    How I Met Your Mother, çerezlik komedi, bıraktım izlemeyi.
    Two and a Half Men, bu da aynı şekilde çerezlik komedi, bıraktım izlemeyi.
    The Following, bunu da ilk bölümün yarısında bıraktım.
    Castle, bu da 1.bölümün sonlarında kapattım, çok sıkıcı geldi.
    Leverage, yarım bölüm izleyebildim.
    Supernatural, 3 bölüm izledim, bilimkurgu olduğu için pek sarmadı.
    Fringe, bunu da 2-3 bölüm izledim, bu da bilimkurgu olduğu için pek sarmadı.
    The Big Bang Theory, çok zorlama karakterler.
    Prison Break, 2 sezonu bitirdim, içi boş aksiyon ve gerilim.
    Sherlock da çok zorlama olmuş.

Şu aralar izlediğim iyi giden bir tek Banshee ve Homeland var, onlardan da Homeland ara verdi çok uzun, Banshee'de daha sadece 4 bölümü var. Lost'u 15 dakika kadar izledim, ona 1 şans daha vermeyi düşünüyorum.

Kısacası dizi geçmişim bu şekilde, Breaking Bad izledim, üstüne hiçbir dizi adam akıllı sarmıyor. Tavsiyelerinize açığım.

• Bende izlediğim dizilerin içinde en çok Breaking Bad'i severim. Ama Person of Interest'de, Breaking Bad'in tahtını sallayacak potansiyel görüyorum. Dizi henüz çok yeni olmasına karşın en sevdiğim 2. dizi oldu. 5-6 sezon sürmesi dahilinde Breaking Bad'i geçebilir belkide.
  • Prison Break içi boş aksiyon ve gerilim.

Abi yapmayın Allah aşkına.
  • Birkaç görüşünde katılıyorum. Am bende breaking bad den inanılmaz nefret ederim. Sen sevmişin oalbilir. Fringe e gelince bilimkurgunun babasıdır. İlk 3 bölüm sıkıcı ondan sonra açılmaya başlar konular. Biraz daha sıksaydın dişnii seni içine çekerdi
    Supernatural ilk iki sezon av bölümleri ile geçiyor, buarada bilim kurgudan çok fantastik öğreler barındırır. İlerki bölümlerde şeytanlar melekler death(reyis) görüceksin. 4. ve 5. sezon çok ama çok eğlenceli. Sonraki bölümler sıkıcı .
    Dexter a başla derim kesinlikle sarıcak diyorum. Hiçbir diziyi direk coverına bakıp birde hikayesini okuyarak yabana atma ben böyle çok hatada bulundum ve pişman oldum
    Dr house ile ilgili aynı görüşteyim. Klişe
    How i met your mother ile aynı fikirdeyim
    big bang theory, Espiriler yapılırken yüzümde en ufak kas bile kıpırdamadı. Bütün sezonları indirmiştim hd. Gözümü bile kırpmadan delete çektim. Ve izlenmiyecekler listeme ekledim.
    Nikita:Öneririm beni sardı. Gayet iyi bir dizi olmasına rağmen hakettiği saygıyı ve değeri görmediğini düşünüyorum
    The vampire diaries:Ben severek izliyorum ama seni saracağını düşünmüyorum. Çoğu kişi liseli kızların izlediği çerezlik dizi olarak betimler bu diziyi. Bencede öyle ama sarınca sarıyor.
    Spartacus:Kesinlikle başla genel anlamda aksiyon şidet kan gövdeyi götürüyor ama dramda var dizide bolca. Aşağıya bir link koyuruom dinle soundtracki yarısına kadar mutlaka. Benden öneriler bu kadar umarım işine yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

Prison Break içi boş aksiyon ve gerilim.

aynen ben de çok severim prison break'i ama Breaking Bad gibi bir diziyle kıyaslanacak kadar kaliteli bir dizi değil.
  • Dexter izledin mi?
  • spartacus nerde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dizi zevklerimiz birbirine benziyor. Banshee nasıl tavsiye eder misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

dizi zevklerimiz birbirine benziyor. Banshee nasıl tavsiye eder misin?

Çok iyi gidiyor şuan, ilerisini tahmin etmek biraz zor ama ilk 4 bölüm çok iyi gitti şuana kadar. Tavsiye ederim yani.
  • Chuck izle derim izlemediysen...
  • Her diziyi 3 bölüm izleyip bırakırsan bir şey anlamaman normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Her diziyi 3 bölüm izleyip bırakırsan bir şey anlamaman normal.

+ yan yatmış 8
  • Benimde favorim Breaking Baddir ama Prison Break içi boş aksiyon yakıştıramadım hiç bu tarzdan hoşlanacak biri için Breaking Badden sonra gelebilecek en güzel dizidir yani. Bunun yanında ''Game Of Thrones'', ''Arrow'', ''Dexter'', ''The Borgias'' izlemeni tavsiye ederim beğeneceğini düşündüm Prison Break hakkındaki düşüncelerini görmezden gelerek tabi Komedi olarakta ''Californication'' ve ''Shameless'' çerezlik sitcomlardan ziyade sürükleyici ve dram-komedi karışık olduğundan bağlayıcı oluyor. Foruma giripte tavsiye vermek pek adetim değildir ama şu sıra Breaking Badi özledim konunu görünce içimden geldi yazmak biranda umarım beğenirsin önerdiğim dizileride

• House HİMYM Prison Break TBBT'yi nasil sevmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

Prison Break içi boş aksiyon ve gerilim.

aynen ben de çok severim prison break'i ama Breaking Bad gibi bir diziyle kıyaslanacak kadar kaliteli bir dizi değil.

Olabilir izlemedim Breaking Bad'i. Yaza izlemeyi düşünüyorum çok övülüyor
  • Mutlaka Dexter'ı izlemelisin o zaman.
    İkisi de birbirinden mükemmel.
    Ben yeni başladım Breaking Bad'e. 2.sezondayım.
    Dexter'ın yerini hiçbir dizi alamaz derken onun kadar harika çıktı bu da.
    Bu yüzden senin de Dexter'ı seveceğine inanıyorum.
  • Prison break'a içi boş aksiyon diyorsan korkarım dizilerden anlamıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be prison ne hale getirdiler seni :D prison break yerine sana arka sokakları tavsiye ederim on da içi dolu aksiyon var :D hüsnü çoban , mesut sağlam oyuncular..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh1999

Suits izledim, herkes çok beğenmiş, yarım bölüm dayanabildim. Tipik klişe zeki karakter dizisi.
    Person of Interest, çok güzel, ama Breaking Bad'in yanına yaklaşamaz, zaten ana karakterin sessiz konuşmasına hafiften kıl kapmaya başladım.
    Dr House, tamam çok zeki ama klişe senaryo hep. İzleyesim gelmiyor.
    How I Met Your Mother, çerezlik komedi, bıraktım izlemeyi.
    Two and a Half Men, bu da aynı şekilde çerezlik komedi, bıraktım izlemeyi.
    The Following, bunu da ilk bölümün yarısında bıraktım.
    Castle, bu da 1.bölümün sonlarında kapattım, çok sıkıcı geldi.
    Leverage, yarım bölüm izleyebildim.
    Supernatural, 3 bölüm izledim, bilimkurgu olduğu için pek sarmadı.
    Fringe, bunu da 2-3 bölüm izledim, bu da bilimkurgu olduğu için pek sarmadı.
    The Big Bang Theory, çok zorlama karakterler.
    Prison Break, 2 sezonu bitirdim, içi boş aksiyon ve gerilim.
    Sherlock da çok zorlama olmuş.

Şu aralar izlediğim iyi giden bir tek Banshee ve Homeland var, onlardan da Homeland ara verdi çok uzun, Banshee'de daha sadece 4 bölümü var. Lost'u 15 dakika kadar izledim, ona 1 şans daha vermeyi düşünüyorum.

Kısacası dizi geçmişim bu şekilde, Breaking Bad izledim, üstüne hiçbir dizi adam akıllı sarmıyor. Tavsiyelerinize açığım.

Suits tipik klişe zeki karakter dizisi mi? Ne kadar adam akıllı avukat dizisi var piyasada? Hangisi ayakta kalabildi Suits kadar? Hangisi imdb'de öyle bir yer edinebildi? Suits klişe karakter dizisi değil, orjinal karakterleri olan bir dizidir. Oyunculukları da çok iyidir.
    Person of Interest zaten Breaking Bad ile aynı kulvarda incelenemez bile. Breaking Bad'in karşısına geçecek dizi The Wire olurdu, The Wire ise Breaking Bad'i alaşağı eder gibi bir fanatik yorum yapmak istemem ama The Wire realistik bakımdan Breaking Bad'e göre daha geniştir.
    House bir hastane dizisi ne bekleyebilirsin ki? Yani adamlar ne yapabilir, bilim kurgu değil, fantastik değil. Nereye çeksen uzayacak bir dizi değil. Karakterleri çok iyi oturtukları bir dizi, tadı damağımda kaldı. Bu yüzden önyargılı yaklaştığınızı düşünüyorum. House gibi bir karakter bir daha dizi dünyasına gelmez, gelmeyecek. Eğer gelirse de House'ın kopyası olmaktan öte gitmeyecek.
    How i Met Your Mother tabi ki çerezlik komedi, diğer sitcomlarda öyle. Öyle olmak zorundalar, ellerindeki malzeme o kadar. Bıraktım demek gereksiz. Listeye almak gereksiz.
    The Big Bang Theory zaten absürtlük üzerine kurulu. Fizikte o kadar başarılı bir karakterin önemli bilim adamları arasında yer almaması durumu bile saçma. O apartmanda oturup birbirinden bağımsız insanların birleşmesi bile saçma. Absürtlüğü eleştirmek hepsinden saçma ya neyse.
    Prison Break konusunda birazda olsa haklısınız. Çünkü bi süre sonra boka sarıyor. Ne yapsak diye zorluyorlar.
    Sherlock çok zorlama? "Dünyanın en zeki insanı olduğunu düşünüyorsun, etrafa bak ve gözlem yap" gibi bir replik vardı hatırlarsan. Dünyanın en zeki karakterini oluşturmuş bir insanların bunu zorlama bir şekilde yapmamasını nasıl beklersin? Steven Moffat var zaten. Bunun zekice bir şey olmamasını nasıl istersin. Zorlama değil, alışık olunmayan bir durum. Bu yüzden Sherlock o kadar tuttu. Zorlama olmayan bir şeye göz atmak isterseniz Elemantary veya The Adventures of Sherlock Holmes'a bakabilirsiniz.
    Supernatural konusunda katılamayacağım çünkü her Supernatural hayranı bilir ki dizi bir süre sonra tavan yapar. 4-5 sezonlar dizi sektörünün en iyi sezonlarıdır. Bu su götürmez bir gerçektir. Herkese sorabilirsiniz. İlk bölümlerde o kadar sıkıcı değildir hele ki dizinin 6. sezonunu izlerseniz hak verirsiniz.

Bana soracak olursanız önyargılı davranıyorsunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.