Şimdi Ara

Hiç yüzüm gülmedi [Hayatımı anlatıyorum] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin kadar olmasa da benzer şeyleri ben de yaşadım ama verdiğin tepkiyi vermedim, alttan aldım. Ne oldu berbat bir hayatım var arkadaşım yok, sevgilim yok, 30 yaşımdayım hala çocukça şeylerle uğraşıyorum ama peder bey sağolsun maddi yardımıyla bir şirket kurdum. Tabi intikam arzuları hala içimde. Bazen düşünüyorum tepki vermemekle doğruyu mu yaptım.. Eğer tepki verseydim şuan arkadaşlarım, sevgilim olabilirdi hatta belki çoktan evlenmiş olacaktım ama beş kuruş param olmayacaktı. İki ucu bo.lu değnek...
  • Dünyada yaşamaya gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.Torun

13 yasindayken babam surekli azarlar dururdu. Cevremizdeki insanlar yada yeni tanistigim insanlar resmen beni ove ove bitiremezdi iste efendi cocuk,akli basinda felan gibisinden ama babam surekli azarlardi en ufak seyde azarlardi bi kere gitarin telini kopartti kuzen tabi bana orda kizamadiya cunku benim yaptigim bisey yoktu. Taaaa aylar onceki konuyu bahane edip benle tartismisti ve dovmustu. Lisede 1 yil kaldim insanlarin icinde bana aptal gerizekali vs.. gibi laflar ederdi. Ickim yoktu o zamanlar sigaram yoktu. Giyimime dikkat ederdim. Saclarimi tarardim lan en b.ktani. ama babamin gozunde hep serseriydim. Iste ne b.k yiyosun pesine adam takicam su olcak bu olcak gibisinden. Bi gun geldi odama bagirip cagirdi cebimden para calmissin diye dovmeye kalkti tabi izin vermedim s.ktir edip ciktim evden. 1.200 gibi bi para biriktirmistim. Boyle biseyin basima gelecegini bildigim icin. Ciktim gittim 1 1.5 ay eve donmedim sonra geldi ozur diledi inanin bana telefonda degilde karsimda konussaydi. Size yemin ediyorum iskence ederek oldururdum o .ti neredeyse 2 yildir babamla konusmuyorum. Umrumdada degil. Tefecilerden borc almis 1 yil once en son ne oldu ne kaldi bilmem etmem insallah öldürmüslerdir.

• Hocam diyecegim sudur takma kimseyi ya bosver kimse kendinden daha degerli olmamali hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: 10.Torun

13 yasindayken babam surekli azarlar dururdu. Cevremizdeki insanlar yada yeni tanistigim insanlar resmen beni ove ove bitiremezdi iste efendi cocuk,akli basinda felan gibisinden ama babam surekli azarlardi en ufak seyde azarlardi bi kere gitarin telini kopartti kuzen tabi bana orda kizamadiya cunku benim yaptigim bisey yoktu. Taaaa aylar onceki konuyu bahane edip benle tartismisti ve dovmustu. Lisede 1 yil kaldim insanlarin icinde bana aptal gerizekali vs.. gibi laflar ederdi. Ickim yoktu o zamanlar sigaram yoktu. Giyimime dikkat ederdim. Saclarimi tarardim lan en b.ktani. ama babamin gozunde hep serseriydim. Iste ne b.k yiyosun pesine adam takicam su olcak bu olcak gibisinden. Bi gun geldi odama bagirip cagirdi cebimden para calmissin diye dovmeye kalkti tabi izin vermedim s.ktir edip ciktim evden. 1.200 gibi bi para biriktirmistim. Boyle biseyin basima gelecegini bildigim icin. Ciktim gittim 1 1.5 ay eve donmedim sonra geldi ozur diledi inanin bana telefonda degilde karsimda konussaydi. Size yemin ediyorum iskence ederek oldururdum o .ti neredeyse 2 yildir babamla konusmuyorum. Umrumdada degil. Tefecilerden borc almis 1 yil once en son ne oldu ne kaldi bilmem etmem insallah öldürmüslerdir.

O .t yuzunden hapis yatmak koyacak olmasa su saniye cikar gider oldurum ama niye bosuna kendimi yakayim ki en iyisi takmamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.