Şimdi Ara

Hiç Yazılım Bilmeden Bilgisayar Mühendisliği Okunur Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 35 K yı yazarsam ege bilgisayarı yazıcam ama kararsızım ya yapamazsam korkusu var okulda yazılımı öğrenebilir miyim? Ayrıca ege bilgisayar yerine mezuna mı kalmalıyım sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okula giden c java bilerek gitmiyor zaten dostum her şey sıfırdan öğretiliyor analitik düşünme ve problem çözme becerilerin varsa yaparsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenirsin oraya herkes microsoft elemanı gibi gitmiyor kardeş

• Üniversiteye öğrenmek için gidiyorsun zaten papi
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum da internette programlama dersleri var ya onların 1 2 dersi kolay geliyor ben bunu yaparım diyorum. Daha sonra çok zorlamaya başlıyor :D

• Mezun konusunda bir şey diyemeyeceğim ama okulda yazılım öğrenirsin kaygılanmana gerek yok

Öf iyi ki bir hepiniz zamanında bilgisayar oyunu oynamışsınız, herkesin mesleği hakkında fikri olan dayılara döndü forum iyice Kulaktan dolma bilgilerle öğrendiği 3 kuruş bilgisini bilgisayar mühendisleriyle kıyaslamaya çalışan iphone tamircileri gibi herkes
  • quote:

Orijinalden alıntı: waitforit_123

Hocam biliyorum da internette programlama dersleri var ya onların 1 2 dersi kolay geliyor ben bunu yaparım diyorum. Daha sonra çok zorlamaya başlıyor :D

Kardeşim bu işler tecrübeyle olur, deneyip uygulamalı olarak yaparsan kendini geliştirebilirsin. Canını sıkma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sence koç üniye %100 burslu giden elemanlar yazılım dili biliyor mu? Bence bilmiyorlar çünkü ders çalışmaktan yazılımla uğraşacak vakitleri kalmamıştır bu yaşa kadar

• Türkçe bilgisayar mühendisliği okunmaz.Mezuna kal daha iyi bir sıralama yaparsın seneye.
  • Eger mezuna kalmak istiyorsan kalmalisin, yok gitmek istiyorum dersen ege yerine gtu yazmalisin

• Benim bi arkadaş torrentten oyun indiremez bilgisayar yazdı hocam rahat ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35K isen egitim ve olanak acisindan gtu yaz kardesim

• jackk001 kullanıcısına yanıt
    Hocam sıralamaları birbirine yakın olduğu için memnun olmazsam oraya yatay geçiş düşünüyorum.

• waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Yatay gecise gerek yok butun buyuk firmalar istanbulda gtu bu yuzden cok degerli ege ye gore, ayrica rektoru aselsan yonetim kurulu uyesi aselsanda staj vs ayarlaniyormus.

Hocam yeri sıkıntı ya, az daha güzel bir yerde olsa bende orayı yazmak istiyorum ama çok merkezi bir yerde olmaması beni ordan itiyor biraz.

• Tıp yazanlar gitmeden önce insan mı kesiyor.Yada inşaat okuyacaklar lisede kaç katlı bina dikmiş.Bunları fazla takma.

Sanat okulu yada spor okuluna gidenler için önemlidir önceden yapmak.

Zaten mühendisliklerde öyle birşey olsa yetenek sınavı yaparlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makakubukak -- 25 Temmuz 2017; 18:50:51 >
    Okumaya gidiyorsun kardesim gezmeye degil :D ayrica marmaray hatti seney bitecekmis biner marmaraya yarim saate istanbul kadikoyde olursun :D ayrica ben gittim gezdim doga harikasi bir kampusu var baska unilerde bulamazsin bunu

1 sene izmir de hazırlığı okuyayım sıkılırsam geçerim zaten :D

Yanliz dostum hazilrikta ve 1.sinifta yatay gecis yapilmiyor, 2.sinifta gecmek istemesende derslerin uyusacagini sanmiyorum.Bence biraz daha arastirip oyle kararini ver.

Sağ olun hocam bakıcam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.