Görmüyor musunuz?Carlos ve Uğur hep ilerdelerdi.Yasin topa koştu Tek yapılcak şey topu Can'ın yaptığı gibi auta atmak.Ama Can tecrubeli olmadığı için ters bir vuruş yaptı.
Nası yok ya adam tek başına maçı verdi Can:2 Fenerbahçe:1 Abitoğlu:-1
KONUYA BAK CAY DEMLE
NAPALIM CANI SIMDI BAGARIMIZAMI BASALIM CAN SUTLANSIN ARTIK
quote:
Orjinalden alıntı: John Rambo
KONUYA BAK CAY DEMLE
NAPALIM CANI SIMDI BAGARIMIZAMI BASALIM CAN SUTLANSIN ARTIK
ya sen hangi takımlısın bir türlü çözemedim ben
cause fenerliyim ya forumda kac aydır takılıyom kımse tanımıyo beno hos sadece mac gunlerı msj atıyomda ondan :)
bu arada can baslıklarıma bakmayın sinirden
Sadece yenilen gollerde değil. Pek çok pozisyonda kademe hatası yaptı hem can hemde yasin.
Bu adamların bu takımda ne işi var bir anlayan beri gelsin,volkanmış,yasin,maldonado pöhh bir cacık olmaz bunlardan.
Defansımızı çalımlayıp gol atmadığı kaldı. Verilen şansları değerlendiremiyor. Nasıl güveneceğiz kendisine?
quote:
Orjinalden alıntı: Malazgirt
Defansımızı çalımlayıp gol atmadığı kaldı. Verilen şansları değerlendiremiyor. Nasıl güveneceğiz kendisine?
şakamı yapıyorsun ya ?
ne guvenmesı artık guven mı kaldı bu 1degil 2degil artık bir bardak çilekli freşa içsin kadroya giremicek cunku
yıllardır çürüdü adam yedek kulübesinde, 1-2 sene kiralanması lazımdı bir takıma ki kıvama gelsin. Yıllardır adam gibi düzenli maça çıkmayan adamın bu tarz hatalar yapması oldukça doğal bana kalırsa.
quote:
şakamı yapıyorsun ya ?
Yazımı dikkatli okursan güvenmediğimi anlaman gerekirdi. Yine de daha açıklayıcı anlatayım.
Defansımızı çalımlayıp gol atmadığı kaldı: Bir sürü hata yaptı, çalım atıp gol atmak dışında.
Verilen şansları değerlendiremiyor: Kendisine gerekli şanslar tanındı, mazeret hakkı yok.
Nasıl güveneceğiz kendisine Artık güvenimiz kalmamıştır.
Şimdi senin cümlene gelelim.
şakamı yapıyorsun ya ?: İletimi anlamamak için ancak bu cümle yazılabilirdi.
valla bi gol pası verip bi de gol atan adama suçu yok diyemem...
Burda canın suçu yok hemen yüklenmeyin adama asıl suç kadroyu bu kadar derin (?) kuranlardadır.
quote:
Orjinalden alıntı: postbit_legacy
Burda canın suçu yok hemen yüklenmeyin adama asıl suç kadroyu bu kadar derin (?) kuranlardadır.
kurarlar murarlar kımse karısamaz takım onların
oyuncuların vazifesi ole boyle oynamakdır can artık sabrı aştı bundan oncede kac macını seyrettım bayadır oynamıyordu saten 2 tane top kapamıyo şutlanmalı artık 1.ligden orda bir takıma bile zor gider
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: postbit_legacy
oyuncuların vazifesi ole boyle oynamakdır can artık sabrı aştı bundan oncede kac macını seyrettım bayadır oynamıyordu saten 2 tane top kapamıyo şutlanmalı artık 1.ligden orda bir takıma bile zor gider
Mantığa bak... Sen uzaydan mı indin evladım ! Nasıl kimse karışamaz ! Hem Takım nasıl onların oluyor ! 102 yıllık bir takımdan bahsediyoruz burada... Fenerbahçe'yi yönetiyor diye hiçkimse Fenerbahçe'yi babasının çiftliği sanamaz. Anladın mı ?
sen bunu anladınmı canda o paraları nasıl alıyorsa şıkır şıkır
oynamasınıda bilcek bura 3.lig takımı degil
quote:
Can ve Semih altyapıdan gelen oyuncular. Kural der ki ;
Altyapıdan en az 2 oyuncuyu kadroda bulundurmak zorundasın...
Ha dersin ki Can Futbolcu değil,ona ben de katılırım ama gelip burda Can'ı suçlayamazsın.Adam 25 yaşına geldi hala toplasan 6 kere maça çıktı FB'de.Ayrıca onun kumaşı bu,dahası yok.
Arkadaş doğru söylemiş.Adam gibi oyuncular alınsaydı şimdi Can ile Yasin ile uğraşmıyacaktık.
bence guizaya verilen paralar bosuna gitmedi ne yani 3 macda atamaz 4 macda atamaz gol bı bakarsın adam obur 10 macı kurtarmıs adam alıstı alısacak Aragonesde bitiyor iş tek forvetle olmaz 2 forvet semih guiza olcak
ve daha Fenerin okadar parası var 2-3 tane genç yetenek alabilirdi ve kaleci volkanda sorun yok ama yedeği yok işte fenerin devre arasına kadar en az puan kaybedip artık iyi bir transfer yapması lzm lugano kalsın ama edu gitmeli ve daha kaliteli biri gelmeli
Yanlış mı görüyorumyoksa Fenerbahçe taraftarı yönetime mi yükleniyor hayret! hangi dağda kurt öldü değişimin ayak sesleri
quote:
Orjinalden alıntı: SaGaPo
quote:
Mantığa bak... Sen uzaydan mı indin evladım ! Nasıl kimse karışamaz ! Hem Takım nasıl onların oluyor ! 102 yıllık bir takımdan bahsediyoruz burada... Fenerbahçe'yi yönetiyor diye hiçkimse Fenerbahçe'yi babasının çiftliği sanamaz. Anladın mı ?
Senmi koydun o kuralı.. Ya bilmediğiniz konularda bari yapmayın yorum. Hayır bu kuralı nasıl bilmiyorsunuz?1 hafta manşetlerdeydi.Trabzon-Beşiktaş maçı.Aynen şöyle der talimat TALİMAT NE DİYOR Süper lig müsabaka statüsünün “Oyuncuların uygunluğu” başlıklı 9. maddesi konuyla ilgili şu ifadeleri içeriyordu: “Süper Lig kulüplerinin katılacakları resmi müsabakalarda, müsabakanın oyanacağı tarihte kulübe tescil edildiği tarih üzerinden en az iki yıl süre geçmiş, 01.01.1885 ve daha sonra doğmuş bir TC vatandaşı profesyonel futbolcuyu 18 kişilik müsabaka isim listesinde bulundurmaları zorunludur.” Fenerbahçede bu nedenle Gürhanı alıyor esame listesine.Can aratı değil.Artı 2 kişi değil 1 kişi olması yeterli.
Can çok kötüydü tamam.ama onların önündeki iki dangalak??? Josico imiş.Yemin ederim adam hakemlik yapsa dünyada 1 numara olur. Topun olduğu yerden kaçtı resmen.UZaktan izledi pozisyonları.Futbolcu diye yedirmişler bize bu adamı.Yazıkk yaa. Selçuk 5 josico eder.Deniz 10 Josico eder.Maldonado yine fena değildi ona nazaran.Kısacası çok ama çok kötü takım vardı dün. Porto maçı inşallah farklı olur. Koşmadan yürüyerek ruhsuz futbol olmaz.Bugünkü gibi??
quote:
Orjinalden alıntı: SaGaPo
quote:
Can ve Semih altyapıdan gelen oyuncular. Kural der ki ;
Altyapıdan en az 2 oyuncuyu kadroda bulundurmak zorundasın...
Ha dersin ki Can Futbolcu değil,ona ben de katılırım ama gelip burda Can'ı suçlayamazsın.Adam 25 yaşına geldi hala toplasan 6 kere maça çıktı FB'de.Ayrıca onun kumaşı bu,dahası yok.
Arkadaş doğru söylemiş.Adam gibi oyuncular alınsaydı şimdi Can ile Yasin ile uğraşmıyacaktık.