Şimdi Ara

Hiç param yokken iş kurdum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
34
Favori
4.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Anthologia

quote:

Orijinalden alıntı: beybozkurt

Anladiğim kadariyla insanlarin eksiksikliklerini falan ariyosun yada insanlari assalamak gibi bi' amacin var. Cevabim su olcak sana ; inşallah cok rezil rüsva bi duruma dusersin... Nefret ediyorum sen ve senin gibi insanlardan...

http://vocaroo.com/i/s0bbxErHgcJ2

Kardeşim aşırı derecede özgüven eksikliği sorunun var. Konuşmandan net şekilde anlaşılıyor. Sanırım bu özgüven eksikliğini yenmek içinde bu sesli mesaj yöntemine başvurmuşsun. Korkak ve titrek geliyor. Ne desem diye çok dülünüyosun. Bu da yapmacık ve alaycı bi tavır gösteriyor. Espri yapılacak bi ton yer var. Sen ciddi konuyu seçip yapmaya kalkınca dalga geçmişsin gibi görünüyosun. Sana tavsiyem özgüven eksikliğini yenmeye çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: Anthologia

quote:

Anladiğim kadariyla insanlarin eksiksikliklerini falan ariyosun yada insanlari assalamak gibi bi' amacin var. Cevabim su olcak sana ; inşallah cok rezil rüsva bi duruma dusersin... Nefret ediyorum sen ve senin gibi insanlardan...

http://vocaroo.com/i/s0bbxErHgcJ2

Kardeşim aşırı derecede özgüven eksikliği sorunun var. Konuşmandan net şekilde anlaşılıyor. Sanırım bu özgüven eksikliğini yenmek içinde bu sesli mesaj yöntemine başvurmuşsun. Korkak ve titrek geliyor. Ne desem diye çok dülünüyosun. Bu da yapmacık ve alaycı bi tavır gösteriyor. Espri yapılacak bi ton yer var. Sen ciddi konuyu seçip yapmaya kalkınca dalga geçmişsin gibi görünüyosun. Sana tavsiyem özgüven eksikliğini yenmeye çalış.

özgüven eksikliğim yok merak etmeyiniz. burun etim sol tarafı kapalı sağa yatık hafiften
    ses burundan konuşuyormuşum gibi geliyor birde havalar soğuk olunca burun tıkanık zor konuşuyorum şu zamanlar. normal konuşmam bile değil bu benim sadece sakin bir şekilde konuşmak istedim.
    yani özgüven gibi bir sıkıntım yok. ortamlarda falan cana yakın bir tipim. saf temiz kalpli, ensesine vur ekmeği al mazlum bakışlı biriyim yinede yorumunuz için teşekkürler. burun estetiği olmayı düşünüyorumda
    bu sorundan dolayı sonrada diyorum cebimde paramı var

neyse tekrardan teşekkürler, hani dediğim gibi burada biraz şaşkınlıkla konuşuyorum sonuç olarak yapmadığım bir suç üstüme atılmış onun şaşkınlığı ile konuşuyorum, kelimelerimi düzgün seçmeliyim ki olay dahada kötüye gitmesin diye.

edit: ses kaydımı dinledim de "bu ne lan?" dedim, gerçekten şu ses burundan çıkmasa normal duyulacakta
    birde böyle baya yavaş narin konuşmuşum sanki karşımda beni dövecek biri bekliyormuş gibi...
    hocam sağ olun valla sayenizde bu konuşmamı dinleyip bir daha o tarz konuşmayacağımı öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GleaMugen -- 17 Kasım 2014; 13:15:08 >

• Tebrik ederim güzel bir iş başarmışsınız

Bu arada kilitin fiyatı ne kadar ? hem destek olmak amaçlı hemde daha önce düşündüğüm birşeydi bütçemize uyarsa bizde alırız
  • Daha sonra yazarim degilde vakit buldugumda demistim :) bu aksam konuyla alakali pm'mi gonderecegim. Sinavlarim oldugu icin cok vakit ayiramiyorum. Mobilden cevap yazabiliyorum aralarda falan. Ama konuyla ilgilenecegim

• -OD- kullanıcısına yanıt
    Elimdeki datalar isinizi gorecek datalar degil. Cunku sadece site yonetimi bazinda ve belli bir bolgeden alindigi icin isinize yaramayacaktir

• quote:

Elimdeki datalar isinizi gorecek datalar degil. Cunku sadece site yonetimi bazinda ve belli bir bolgeden alindigi icin isinize yaramayacaktir

İstanbulda olsun yeter devremülk satış temsilcisiyim o yüzden milleti işletmek için kullanmıyoruz

Zaten bir ton data var bende Check up falan

• başarı hikayenizi zevk ve merakla okudum ,öncelikle başarınızın devamını diliyorum Allah yolunuzu açık etsin bol kazançlar versin. 27 yaşındayım Arçelik fabrikasında teknik öğretmen olarak çalışıyorrum, benimde ticarette hevesim var ama ne yapacağımı bilemiyorum. birde önceliğim bir ev almak çünkü her ay 1000 tl kira veriyorum ve kazandığım para kiraya gidiyor. nasıl olacak bilemiyorum ama güzel bir örneksiniz başarılarınızın devamını dilerim...
  • Eee bize ne .altan alta reklamida cakmissin hafi hayirli traslar sana

• elektronikci_71 kullanıcısına yanıt
    hocam eğer eskişehir arçelikte çalışıyosanız 1000tl kira için fazla en azından piyasaya göre
  • Stajyer ariyormusunuz

• Reklama gerek yok. Yaptigimiz isler kalitemizi belli ediyor zaten. Ve bu is icin reklam yapacag en son yerdir donanimhaber. Pm lerde o kadar cok fiyat isteyen olduki,onlara bile dogru durust cevap veredim. Onceligimiz hic para olmafi bizim.

• quote:

10 senelik lise arkadasim :) kardes gibiyiz. Bu arada yas 23

Kardeş gibiyiz demişsin ya..işte en çok kazığı kardeş kardeşe atıyor. Bil diye söyledim, hayat tecrüben çok az. Paranın da dini imanı olmaz.

...10 YEARS LATER ..

"Zamanında bu işi ben kurdum sen ise okula gidiyordun"
    "Şu müşteriyi ben buldum onu bulamasaydım sen şimdi baba parasıyla ....."
    "Zamanında şöyle demiştin de ben yok devam edelim demiştim, bu iş benim hakkım..."
    "Bu işe ilk para yatıran benim, riske de ben girdim, kredi kartımın limiti 1000 liraydı, "
    "Dır dır etme, kaç para istiyosan veriyim"
    "Ulan al paranı ve bir daha benim karşıma çıkma"

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

hocam şimdi benim anlamadığım sizin yaptığınız iş pazarlama değilmidir yada pazarlamadan ne farkı vardır açıklarmısın?

bu arada tebrikler Allah daha çok versin.

Bu kadar insan içinde bunu bir kişi farkedebildiği için bu adam başarılı olacaktır.
  • Bu iş baştan umutsuz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.