Şimdi Ara

Hiç özel hoca tutan oldu mu? Yararlı oluyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershanede kaçırdığım bazı konular var, derslerim fena değil, öyle dersleri anlamayan da birisi değilim, fakat dersi derste görmeyince kaçırıyorum, acaba Kimya ve Mat 2 için bazı konularda özel hoca yardımı alsam, yararı olur mu? Hiç önceden tutan var mı? Fiyatlar ne civarda?

Teşekkürler

• ders alan arkadaşım var fakat hoca anlatınca anlıyormuş fakat sınavda yapamıyor muş
  • Ben sınav zamanı almıştım yararı oluyor. Fiyatlarda hocaya göre değişir, iyi anlatan adam saatine en az 80 ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkow

ders alan arkadaşım var fakat hoca anlatınca anlıyormuş fakat sınavda yapamıyor muş

çalışmıyor yani benimde var öyle arkadaşlarım
  • özel hocaya tonlarca para dokmeye gerek varmı sence?
    zenginsen al tabi, illaki yararı olur
    hangi dershaneye gidiyorsun dershanenizde bire bir özel etütler alamıyormusun?
  • asdasdasdasdasdsadasd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cago135 -- 2 Şubat 2013; 14:02:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Ben sınav zamanı almıştım yararı oluyor. Fiyatlarda hocaya göre değişir, iyi anlatan adam saatine en az 80 ister.

hocam üstüne 20 kağıt daha koyup dersi de ekol hocadan dinler adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailovic -- 2 Şubat 2013; 16:24:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknofemden Dinle...
  • mat2den ders aldım pişman değilim, kimyadan ders aldım verdiğim paraya acıyorum
  • kişiden kişiye değişir bence 1 kere dene memnun kalırsan devam edersin memnun kalmazsan bir daha almazsın
  • elindeki bütün imkanları değerlendir özel hoca tutmadan önce. video izle etüt al arkadaşarına anlattır... bir de özel hocanın iyisini bulmak için çok araştırmak gerekiyor. mesela ben kimyadan ve matematikten alıyorum. çok çok işime yarıyor hem tek başına olduğun için derste daha çabuk ilerliyor bir konuyu 2 ders saati (yaklaşık 3-4 saat)nde bitiriyorsun. bu fen derslerinden tutmak istiyorsan, fen lisesi hocalarından almanı tavsiye ederim.
    bir de olabildiğince yaşlı hocalardan al tecrübeli oldukları için sana da hangi kaynakları çözmen gerektiğini söylerler, nasıl sorular çıkmış önceki sınavlarda çok iyi biliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entivi tarih

elindeki bütün imkanları değerlendir özel hoca tutmadan önce. video izle etüt al arkadaşarına anlattır... bir de özel hocanın iyisini bulmak için çok araştırmak gerekiyor. mesela ben kimyadan ve matematikten alıyorum. çok çok işime yarıyor hem tek başına olduğun için derste daha çabuk ilerliyor bir konuyu 2 ders saati (yaklaşık 3-4 saat)nde bitiriyorsun. bu fen derslerinden tutmak istiyorsan, fen lisesi hocalarından almanı tavsiye ederim.
    bir de olabildiğince yaşlı hocalardan al tecrübeli oldukları için sana da hangi kaynakları çözmen gerektiğini söylerler, nasıl sorular çıkmış önceki sınavlarda çok iyi biliyorlar.

bir fen lisesi öğrencisi olarak sana katılmıyorum dershaneciler sınava hazırlama konusunda kesinlikle daha iyi fen lisesinde çok iyi hocalarla birlikte eğitimi berbat hocalar da var yaş olarakta bence öğretmenin en verimli zamanı 35 leri bizde 50 den yaşlı hoca da var ders anlatamıyor ses çıkmıyor adamdan

edit orta-alt veya alt seviye öğrenciysen teknofem oldukça yararlı olur orta ve üst seviye için maalesef aşırı basit kaçıyor keşke teknofem soru çözüm videolarını birkaç tane ve zorluk seviyelerine göre olacak şekilde yapsa

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Orijinalden alıntı: Entivi tarih

elindeki bütün imkanları değerlendir özel hoca tutmadan önce. video izle etüt al arkadaşarına anlattır... bir de özel hocanın iyisini bulmak için çok araştırmak gerekiyor. mesela ben kimyadan ve matematikten alıyorum. çok çok işime yarıyor hem tek başına olduğun için derste daha çabuk ilerliyor bir konuyu 2 ders saati (yaklaşık 3-4 saat)nde bitiriyorsun. bu fen derslerinden tutmak istiyorsan, fen lisesi hocalarından almanı tavsiye ederim.

bir fen lisesi öğrencisi olarak sana katılmıyorum dershaneciler sınava hazırlama konusunda kesinlikle daha iyi fen lisesinde çok iyi hocalarla birlikte eğitimi berbat hocalar da var yaş olarakta bence öğretmenin en verimli zamanı 35 leri bizde 50 den yaşlı hoca da var ders anlatamıyor ses çıkmıyor adamdan

edit orta-alt veya alt seviye öğrenciysen teknofem oldukça yararlı olur orta ve üst seviye için maalesef aşırı basit kaçıyor keşke teknofem soru çözüm videolarını birkaç tane ve zorluk seviyelerine göre olacak şekilde yapsa

ya tabi yaşlı diye 70-80 yaş olsun demek istememiştim tabi 40-50 diye belirtmemek benim hatam. Gerçi bana gelen iki hoca da 60-70 üstü ama çok iyiler.

Neyse asıl demek istediğim eğer hızlıca geçilsin gerekli olanları öğreneyim diyorsan dershaneden etüt al. Yoksa konuyu her ayrıntısıyla bileyim dersen özel hoca tutarsın. Bir de eğer bir konuyu anlamadıysan derste anlatan hocadan etüt alma başka hocadan al ve farklı dershaneye giden arkadaşlarının dershanedeki ek derslerine katılma imkanın varsa katıl. Özellikle fem bazen okul için ek ders açıyor bir sürü de soru veriyorlar çok yararlı oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.