Şimdi Ara

Hiç motor kullanmamış birine ne tavsiye edersiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Shorin

Al bi hyosung 250 R bak keyfine...

Düşünmüyor değilim fakat başlangıç için çok ağır gelebileceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

Al bi hyosung 250 R bak keyfine...

Düşünmüyor değilim fakat başlangıç için çok ağır gelebileceğini düşünüyorum

Evet ağır geliyor. Ben ilk vitesli motor deneyimimi 251 likle yapmıştım ve ucuz yırttım sadece biraz asfaltta kaydım
  • Dalga mı geçiyorsunuz yahu ! Çin malı motosiklet alarak hayatının hatasını yapar arakdaş. Ayrıca pm attım. Ben 2 yıldır mecburiyetten çin kullanıyorum ve pişmanım aldığıma o kadar uyarılara rağmen. Kendini ispatlamış, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan markalardan şaşmamak gerekir.

• Eminimki çin malı vs öneren arkadaşlar hiç motor tecrübesi olmayan kişiler. Herkesin ne sorunlarla uğraştığı belli.. Siz de onlardan biri olmak için ısrar ediyorsunuz.
    @MuTLu. nun da söylediği gibi ''Kendini ispatlamış, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan markalardan şaşmamak gerekir. ''
  • Türkiye sınırları içinde müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan firmaların olduğu yanılgısı çin malı önerenlerin hiç motor tecrübesi olmayan kişiler olma olasılığından daha yüksektir emin olun.
  • Kendini ispatlamış, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan markalardan kastedilmek istenen Honda, Yamaha vs. markalardır.
    Nasıl bakarsan öyle görürsün. :))
  • bende ramzey 100 kalipso var gerçekten çok az yakıor ve harika bir sesi var ama bakım yapmassan motor olür.yani sağlam deil ama ben memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aderno -- 6 Nisan 2010; 9:46:48 >
  • Kardeşim git ybr cbr falan al o kadar butcen varsa ne ısın var dıger basıt motorlarla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.