Şimdi Ara

Hiç meyhaneye gitmedim, nasıl bir ortam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep pub’a gittim ama meyhaneye gitmedim hiç. Amerikan filmlerinden etkilenip publara gittim ama Amerika’da meyhane tarzı bir yer olsa bence başkarakter oraya giderdi, zaten memlekette bence Amerikan filmlerindeki gibi gidip efkar dağıtacağın bir pub yok yada ben denk gelmedim.

Tek başına meyhaneye gidilir mi? Neden benim oğlumun flüdü yok ulan diye bağırmayım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • bi keresinde bi abi gel maci izleyelim dedi neyse dedigi yere gittim
    bildigin meyhane, aman diyim hocam, onlu tarz yerler bile dandik ama boyl cok siradan bi yere sakin gitme derim, hyaatinda gormedigin tipler, herkesin tipi muebbetlik, deneyim yasamak istersen git tabiki ama dikkat et
    ben avcilarda bi mekana gittim, dakin taksimde orda burda arka sokak bi yere gitmeyesin
  • Toplu gidilir ve benim hoşuma gitmeyen yanları var. Bir kere sabit ücret olayı var içkili 120 içkisiz 80 gibi, ve o gün az içmek, sadece çakırkeyf olmak istiyorsan bu para sana yok yere giriyor. Sırf para gidecek acısını çıkartayım kafasıyla içmeyi de sevmiyorum ben, içmeye gidildiğinde bir içki söylersin, canın istedikçe bir tane daha söylersin, bu işin mantıklısı budur bana göre. Tabi bir de rakı içmeyene uzaylı gibi bakılaması olayı var, onu hiç açmayayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Toplu gidilir ve benim hoşuma gitmeyen yanları var. Bir kere sabit ücret olayı var içkili 120 içkisiz 80 gibi, ve o gün az içmek, sadece çakırkeyf olmak istiyorsan bu para sana yok yere giriyor. Sırf para gidecek acısını çıkartayım kafasıyla içmeyi de sevmiyorum ben, içmeye gidildiğinde bir içki söylersin, canın istedikçe bir tane daha söylersin, bu işin mantıklısı budur bana göre. Tabi bir de rakı içmeyene uzaylı gibi bakılaması olayı var, onu hiç açmayayım.
    120 ne yav. arkadaşlarla tekelden alıp tepelerde içeriz daha iyi
  • Ben çok gittim ne yer ne içersen onu ödersin bizim buradakiler öyle en azından. Cluba puba alışkın olanları sarmaz muhtemelen. Et yenir meze yenir alkol alınır güzeldir ben severim. Özünde ben alkolü severim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RichardB kullanıcısına yanıt
    Kadıköy’de bir yere giderim eğer gidersem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meyhaneye gitmedim ama pavyona gittim 4-5 defa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.