Şimdi Ara

Hiç konuşulmayan ama her şeyden önemli konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fenerbahçe nin şike yapmadığına kanaat getirilse ve x milyon euro tazminat verme kararı verilse tepkiniz ne olur?
    1.grup ortada şike yok,Aziz Yıldırım ı bitirme operasyonu diyor.
    2.grup Fenerbahçe şike yapmıştır,tapeler ortadadır diyor.

Bu işin sonucunda TFF nin kasasından yüklü miktar para çıktı diyelim ki.Bu para sonuçta devletin parası.Yaşanan olayları göz önüne getirin ve Fenerbahçe nin bu parayı aldığını düşünelim.Neler yaparsınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Güvenilir yorum

Arkadaşlar Fenerbahçe nin şike yapmadığına kanaat getirilse ve x milyon euro tazminat verme kararı verilse tepkiniz ne olur?

Bu işin sonucunda TFF nin kasasından yüklü miktar para çıktı diyelim ki.Bu para sonuçta devletin parası.Yaşanan olayları göz önüne getirin ve Fenerbahçe nin bu parayı aldığını düşünelim.Neler yaparsınız?

1. Devletin parası değil.

2. Fb'nin bu parayı aldığını düşünmek zaten işin son noktası. Fb ya da Aziz Yıldırım hakkında 9 aydır verilmesi gereknen karalar hala verilemediği için zaten Türk futbolu bitmiş durumda, bir de üstüne temiz raporu vercekler önceki raporu 180 derece değiştirip. Ölmüşüz ama ağlayanımız yok demek lazım Türk futbolu için. Gs olmasa 1 dk daha izlemem şu ligi ama bilmiyorum; Aziz Yıldırım futbola dönerse hakikaten takip etmeyi bırakacağım galiba. Dhaa fazla böyle şeylerin döndüğü bir 'tiyatro' izlemek istemem şahen.

• @gizlimert Peki kardeş konuşulan para 40 milyon euro civarı bi para TFF bu kadar parayı nerden buluyor?Biraz daha aydınlatır mısın? Bu kadar parası var mı TFF nin? Devlet para aktarmıyorsa gelirlerinin çoğu nerden geliyo?
  • quote:

@gizlimert Peki kardeş konuşulan para 40 milyon euro civarı bi para TFF bu kadar parayı nerden buluyor?Biraz daha aydınlatır mısın? Bu kadar parası var mı TFF nin? Devlet para aktarmıyorsa gelirlerinin çoğu nerden geliyo?

Abi Tff özerk bir kurum devletrten para alıyor mu bilmem, ama alıyorsa bile gelirlerinin yalnızca çok küçük bir kısmı devleettendir. Büyük kısmı Digitürk ün verdiği 321 milyon dolardan ve sponsorluk vsden geliyrodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizlimert

quote:

Arkadaşlar Fenerbahçe nin şike yapmadığına kanaat getirilse ve x milyon euro tazminat verme kararı verilse tepkiniz ne olur?

2. Fb'nin bu parayı aldığını düşünmek zaten işin son noktası. Fb ya da Aziz Yıldırım hakkında 9 aydır verilmesi gereknen karalar hala verilemediği için zaten Türk futbolu bitmiş durumda, bir de üstüne temiz raporu vercekler önceki raporu 180 derece değiştirip. Ölmüşüz ama ağlayanımız yok demek lazım Türk futbolu için. Gs olmasa 1 dk daha izlemem şu ligi ama bilmiyorum; Aziz Yıldırım futbola dönerse hakikaten takip etmeyi bırakacağım galiba. Dhaa fazla böyle şeylerin döndüğü bir 'tiyatro' izlemek istemem şahen.

Sen forumda her konuya uzun uzun Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe ceza almalıdır yazinca kirli olmuyoruz merak etme

Yapmis olsak ceza almasak senin gibiler yüzünden sevinecek noktaya geldim, her fırsatta yapıldıysa ceza verilsin diyen ben.

Bu kadar subjektif olunmaz arkadas, izleme o zaman tutan mı var ? Eminim gecen sezon Gs kötü gittiği icin de izlememissindir sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Orijinalden alıntı: gizlimert

quote:

Sen forumda her konuya uzun uzun Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe ceza almalıdır yazinca kirli olmuyoruz merak etme

Yapmis olsak ceza almasak senin gibiler yüzünden sevinecek noktaya geldim, her fırsatta yapıldıysa ceza verilsin diyen ben.

Bu kadar subjektif olunmaz arkadas, izleme o zaman tutan mı var ? Eminim gecen sezon Gs kötü gittiği icin de izlememissindir sen

Yoo hayır, Aziz Yıldrım'a karşı o tapeleri gördükten sonra zaten şahsen bir rahatsızlığım var. Hiç şike yapmamış olsun, bu adamın bulunduğu bir ligi ben istemiyorum.. sanırım düşüncelerini açıklamamı da istemiyoprsun galiba. Ne yani herkes Aziz Yıldırım'ı sevmek zorunda mı, bu mudur ?

• Kardeşim bende TFF nin gelirlerinin bir kısmının sponsorluk ve sportif aktivitelerden geldiğini biliyorum.Ancak belirtilen tazminat tutarları TFF nin kendi başına karşılayabileceği miktarlar değil.Sonuçta MAA ve Y.D. yönetiminde bin bir türlü entrika döndü.Bu para kaynağını kasıtlı ya da kasıtsız yapılmış hatalardan ötürü bir klübe vermek en basit tabiriyle Türk halkıyla dalga geçmektir.Bu olay çok büyük bir olaydır.Şike farklı bi olay ama TFF nin yaptığı bi hatadan ya da karşılıklı oynanan bilinçli bir oyundan ötürü Fenerbahçe ye tazminat ödemesi farklı bi olay.
    Neden bu konuyu açtım? Ben Türkiye nin en büyük ve zengin başkanlarından Ali Koç ve Nihat Özdemir in,şerefimiz dediği bi davadan karşılıksız olarak çekildiğine inanmıyorum.Buna gerizekalılar bile inanmaz.Yaklaşık 1 yıldır dönmeyen tezgah kalmadı.Bence tazminat meselesi gündeme gelecek.Bende futbolseverlerin görüşlerini almak isterim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeşim bende TFF nin gelirlerinin bir kısmının sponsorluk ve sportif aktivitelerden geldiğini biliyorum.Ancak belirtilen tazminat tutarları TFF nin kendi başına karşılayabileceği miktarlar değil.Sonuçta MAA ve Y.D. yönetiminde bin bir türlü entrika döndü.Bu para kaynağını kasıtlı ya da kasıtsız yapılmış hatalardan ötürü bir klübe vermek en basit tabiriyle Türk halkıyla dalga geçmektir.Bu olay çok büyük bir olaydır.Şike farklı bi olay ama TFF nin yaptığı bi hatadan ya da karşılıklı oynanan bilinçli bir oyundan ötürü Fenerbahçe ye tazminat ödemesi farklı bi olay.
    Neden bu konuyu açtım? Ben Türkiye nin en büyük ve zengin başkanlarından Ali Koç ve Nihat Özdemir in,şerefimiz dediği bi davadan karşılıksız olarak çekildiğine inanmıyorum.Buna gerizekalılar bile inanmaz.Yaklaşık 1 yıldır dönmeyen tezgah kalmadı.Bence tazminat meselesi gündeme gelecek.Bende futbolseverlerin görüşlerini almak isterim.

Abi o konuda sonuna kadar haklısın, zaten benim demek istediğim devletin kasssında nçımayacak bu para, ama sonuçta tabii ki Türk halkının cebinden çıkacak. Gerçi öyle bir şey olacğaını ben hala sanmıyorum, gene taraftraın gazını almak için uydurulan bir şey o.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.