Bildirim
Hiç Fena Olmayan Basınç Sorularım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2.cisoruda Fa artmaz cunku sivi icine girmez cisim sadece gaz basinci artar diyorum cevap nedir yanliz 1mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Akillilar daima kusku icindeyken,
Aptallar kustahca kendinden emindir.
Bertrand Russel. -
quote:
Orijinalden alıntı: kdryzc
2.cisoruda Fa artmaz cunku sivi icine girmez cisim sadece gaz basinci artar diyorum cevap nedir yanliz 1mi.
I ve III hocam. Açıkçası gazın uygulayacağı kaldırma kuvveti olarak düşünmek istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yitoo -- 30 Ocak 2015; 17:09:46 >_____________________________ -
Aslında dikkatli bakınca daha farklı düşünülebiliyor. Mesela üçüncü soruda sağ boruda yükselen sıvı miktarı solda kalanın yarısı kadar olmalıydı dikkat etmemişim. İnsan bazen farkedemeyebiliyor, o yüzden yorumlar önemli babalar!!1! Eyvallah _____________________________ -
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler