Şimdi Ara

Hiç Canan Karatay Okudunuz mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1 senedir aralıksız olarak, toplamda 3 yıldır fitness ile uğraşan birisi olarak söyleyebilirim ki; gündeme gelmek amacıyla insanımızın ilgisini çekecek bir konu bulmuş (beslenme), olta atıyor.
    Kendisi iç hastalıkları uzmanıdır. Beslenmeyle ilgili bilgisi yoktur. Bilimsel kaynaklar göstermeden atıp tutmayı çok seviyor maalesef.
  • Hiç Canan Karatay Okudunuz mu?


    Bu kitabı okuduktan sonra, ilk defa açıp Canan Karatay'ı ciddi bir şekilde dinledim. Kadın haklı. Bunu kafasına göre beslenen biri olarak söylüyorum.
  • Kimi okuyayım deme kimleri okuyacağım diye düşün. Üstteki yorumlar gibi herkes birine iyi der birine kötü, çeşitli oku sonuçta kendin karar ver
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion20

    Kimi okuyayım deme kimleri okuyacağım diye düşün. Üstteki yorumlar gibi herkes birine iyi der birine kötü, çeşitli oku sonuçta kendin karar ver
    Bu hataya düşmem ama bazen çok medyatik olunca insanın fikirleri de gözardı ediliyor, Canan Karatay büyük ölçüde de haklıymış söylediklerinde.
  • Medyatik olmak için kendi uğraşmıyor sanki ama, pat diye bi laf söylüyor hemen üstüne gidiliyor haber lazım zaten insanlara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion20

    Medyatik olmak için kendi uğraşmıyor sanki ama, pat diye bi laf söylüyor hemen üstüne gidiliyor haber lazım zaten insanlara
    Öyle ya da böyle bir sözü cımbızlayıp koyuyorlar, bu medya iğrenç bir şey.
  • evet aslında söylediği şeyi kendisine sordukları bi programda izlerseniz neden öyle dediğini mantıklı şekilde açıklıyor. yine de çıktığı programlarda kendi kitaplarını ortaya dizip bunları şu kitabımda yazdım demesi hoşuma gitmiyor, kitabı satsın diye gelmiş gibi oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion20

    evet aslında söylediği şeyi kendisine sordukları bi programda izlerseniz neden öyle dediğini mantıklı şekilde açıklıyor. yine de çıktığı programlarda kendi kitaplarını ortaya dizip bunları şu kitabımda yazdım demesi hoşuma gitmiyor, kitabı satsın diye gelmiş gibi oluyor
    Çıkıp günde "50 zeytin ye, kuzu ye" deyip programı bitirmiyor ama sadece orasını gören halk tabi üzerine araştırmadan, asıp kesiyor sadece okumamış kesim değil okuyan kesimde de böyle bir sıkıntı var maalesef. Kitaplarını sunmasının bence bir mahsuru yok fiyatları 10-15 lira civarı pahalı bir şey değil, bir markanın desteği ile oraya da çıkmamış, ben bunu eğer beğeniyorsan, sağlıklı olmak istiyorsan al kitabımı oku anlıyorum.
  • fazla göze batıyor, bi programında 2 lafın 1i bunu kitabımda yazdımdı. sen anlat, boşver kitabı zaten isteyen merak edip alır kitabını, öyle yapınca medyatik olup kitap satmaya çalışan pazarlamacılar gibi görünüyorsun buna gerek var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion20

    fazla göze batıyor, bi programında 2 lafın 1i bunu kitabımda yazdımdı. sen anlat, boşver kitabı zaten isteyen merak edip alır kitabını, öyle yapınca medyatik olup kitap satmaya çalışan pazarlamacılar gibi görünüyorsun buna gerek var mı?
    Gerek yok.
  • Bence de, yoksa insanların gözünde algısı farklı oluyor
  • Bu alana ilgim yoksa okumam, kitap bölümünün ölmüşlüğü ile ne alakası var? Farklı alanlarda kitap önerisi iste yazayım buraya listesini. Ayrıca ilgilenen kişi internetten vesaire araştırır bulur. Çok tembelim diyorsan, diyetisyenlik okuyan arkadaşım var ona sorar yazarım buraya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CharlieSelim

    Bu alana ilgim yoksa okumam, kitap bölümünün ölmüşlüğü ile ne alakası var? Farklı alanlarda kitap önerisi iste yazayım buraya listesini. Ayrıca ilgilenen kişi internetten vesaire araştırır bulur. Çok tembelim diyorsan, diyetisyenlik okuyan arkadaşım var ona sorar yazarım buraya.
    Teşekkürler gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.