Şimdi Ara

hiç çalışmamış arkadaşımın 94 tyt yapması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece geçen sene sınava girmiş bir arkadaşla buluştuk kendisi ünide okuyor bir senedir tek ders çalışmadan tek tyt denemesi atmadan bu sene sınava girip 94 tyt yaptığını söyledi. bu durum sınavın stres faktörü üzerine beni düşündürdü çünkü ben tytde matematiği sona bırakıyordum sınavda da böyle oldu matematik çözmeye başladıktan sonra zorlandım ve kafamda mezunluk fikirleri ve şu ana kadar bana söylenmiş her kötü şey aklımdan geçti bir saat önce bile çıkmayı düşündüm ama çıkışta herkesin böyle dediğini fark edince aytye daha rahat girdim ve sadece 4 boşum vardı bence sınavın zorluğu psikolojiyi de etkilediği için bu stres çok çalışıp hedefi büyük olanları ve mezunları benfe çok etkiledi bu durumun alt ve orta sınıf öğrencilerine yaradığını düşünüyorum msüde aramda 25 net fark olan öğrenci 10 nete kadar çekti farkı kısacası yapamayan zaten yapamıyordu ama yapanlar da bu sefer yapamadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ölçüt denilen şey zaten böyle olmaz hocam dediğiniz gibi ölçüt denilen şey sınavın homojen dağılmasıyla olur.Bu sınavın böyle olmasıyla 2020 yılında kolay olması arasında yığılma bakımından gram fark olmayacak bak sonuçlar açıklanınca demişti dersin.Sıralamalar netlere göre iyi gelecek ama özellikle belirli yerler çok kotu yığılacak(55-60 ayt sayısalda deşilecek mesela)

• tyt sadece çalışmayla olacak iş değil ayt olur fakat tyt de süre yönetimi vs vs birsürü faktör var

• kaç netiniz var

• Msüde 20 net fark attığım çocuk bana 10 net fark koydu ben msüden 25 düşürdüm?

• ünide okuyanları ayrı kategorilendirmek lazım sınav stresi sıfıra yakın sonuçta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daneres kullanıcısına yanıt

92 tyt

• çok kolay gelirse orta alta yarar çok zor gelirse orta alta yarar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

evet hocam sizi görüyorum zaten ea başlıklarında sizin adınıza üzüldüm bu duruma üzülüyorum ben de o kadar çalışıp çabaladık

• makyol801 kullanıcısına yanıt

kaç k bekliyorsunuz

• Daneres kullanıcısına yanıt

aslında belli bir k beklemiyorum eayım forumda başlık açtım 1-2 diyorlar geçmiş senelerde de 1-2 gelmiş 2020 3k gelmiş en kötü 4k 5k gelceğini umuyorum

• Kimse emeğinin karşılığını alamadığına göre bunlar neyi ölçtü kimi biçti...

• Ah ulan şu tyt satmasaydım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt

Ölçüt denilen şey zaten böyle olmaz hocam dediğiniz gibi ölçüt denilen şey sınavın homojen dağılmasıyla olur.Bu sınavın böyle olmasıyla 2020 yılında kolay olması arasında yığılma bakımından gram fark olmayacak bak sonuçlar açıklanınca demişti dersin.Sıralamalar netlere göre iyi gelecek ama özellikle belirli yerler çok kotu yığılacak(55-60 ayt sayısalda deşilecek mesela)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 30 Haziran 2021; 19:59:55 >
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt

aslında doğru orantılı bir biçimde azalsa pek sorun olmaz mesela 100 yapan adam 90 90 yapan adam 80e çekse ama söyle bir durum var kolay soruları zaten herkes yaptı bu da iyi öğrenciler ile kötü öğrenciler arasındaki farkı kapattı

Aynen öyle hocam tam da bu noktaya değinmek istemiştim ben de.

• ne boş 31ler bunlar ya.

netleriniz nasıl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam tyt de stres yönetimi ciddi anlamda bilgiden daha önemli açıkçası ben de bu durumdan hem 12'lerin hem de mezunların etkilendiğini düşünüyorum

mesela ben bu sene istediğim netlere ulaşamadım normal olarak

sıralamam da kötü gelecek bunu biliyorum ama bir yere yerleşip sınava girmeye devam edeceğim

çünkü ben psikolojimi stresimi yönetmekte cidden zorlanan bir insanım ve üniversitede okurken daha rahat yapacağımı hissediyorum

• Normal sınava zor dyorlar ya gerçekten gülüyorum bu yılki giren tayfaya siz zorluk nedir görmemişsiniz. 2015 tayfa olsa yerdi bu sınavı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.