Şimdi Ara

hiç bişi yapamıyorum bi bakın!KabloLU modemdeki interneti iphoneda kullanmak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yhu şmdi 2.2.1 yükledim jailbreak yaptım cydia installer fln yüklendi..netten okdr .ipa indirdim ilaçlı, normal şekilde itunes'dan kuramıyorum.araştırdım mobileinstallation'u patchlemek gerekliymiş..neyse indirdim cydiadan openssh'yi..ama sorunlarımda burada başlıyor..yahu bende kablosuz modem yok!!! ama diyorki wi-fi'dan bul kablolu modemini, ondan sonra winspc ile bilgisayarın ve iphone'nun bağlansın oradanda mobileinstallation dosyasını değiştir..burada duruyorum şmdilik

bir diğer saçmalık ise..bilgisayarda kullandığımız interneti iphone ile paylaşmak..sağolsunlar forumdaki arkdaşlar nasıl yapılcağını açıklamışlar ama gel görelimki hepsi wireless modemler için..ama bende wireless modem yok!!normal kablolu modem var

yahu anlam veremiyorum...koskoca iphone bilgisayarımdaki interneti kullanmak için ille wireless modemmi isticek yane? yokmudur bunun kablolu modem kullanıcıları için bir çözümü?ve hele heleki onca yıl ppc kullanmış biri olarak okdr saçma geliyorki...ppc'lerde usbden bağlarsın sync etmeye başladığı anda otomatik istersen bilgisayarındaki internetide kullanırsın..iphoneda bunu ypamamak cidden çıldırttı beni..yokmudur bir yolu?nasıl kullancam ben bilgisayarımdaki kablolu modem aracılığı ile gelen internetimi iphone'umda?ztn bunu yaptımmıda .ipa dosyalarınıda yükleyebilirim dolayısı ile en başta yazdığım sorunumda hallolmuş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 11 Şubat 2009; 2:27:04 >

• herkesin nutku tutuldu herhalde?
  • tam şu anda aynı dertten müzdarip olarak ben bilgisayara bilgisayar bana bakmakta.. i900'ümle diğer odadan bile wirelessli bilgisayarım üzerinden nete bağlanmaktayken kablosu bilgisayara bağlı iphone'la nete ulaşamıyorum :( modem kablolu modem yokmu bi ayar veya cözüm??
  • aşağıdaki gibi bi yöntem buldum deniyorum hadi bakalım...

ALINTIDIR..

''Bu zamana kadar iPhone ile internete bağlanabilmenin tek yolu olarak kablosuz modem kullanmanızı önermiştik. Tabi bir alternatifinizde EDGE bağlantısıydı .

Başka bir alternatif bir bağlantıdan söz etmek istiyorum .

Diyelim ki benim az önceki durumum gibi , ortamda kablosuz modem olmadığı halde internete erişmek istiyorsunuz . Artık komşularda uyandı , herkes şifreli yapmış kablosuz modemlerini . Edge ise hem yavaş hem pahalı . Bilgisayarımızdan internete girebiliyoruz ama bunu iPhone ile nasıl paylaşacağız ?

Kendimize sormamız gereken ilk soru , kablosuz ethernet kartımız var mı ? hani artık laptoplarda standart haline gelen wi-fi alıcıdan bahsediyorum . Aslında alıcı dememek lazım , çünkü şuanda amacımız bunu verici olarak kullanmak.

Özetleyecek olursak , bilgisayarımızın ethernet girişine kablo ile ulaşan internet bağlantımızı , wi-fi kartımızı verici olarak kullanıp ortama yaymak . Sonrada ister iPhone ile ister başka bir laptop ile internetin tadını çıkarmak . Bahsedeceğim adımlar Windows Vista işletim sistemi için geçerlidir . Dilerseniz Windows XP içinde test eder ve yayınlarım . Neticede mantık aynı .

Şimdi gelelim adımlara .

1. Araç çubuğunun en sağında sistem saatimizin hemen yanındaki network bağlantısı ikonuna sağ tıklayıp "Ağ ve paylaşım merkezi" ni seçin.

veya Başlat-Ağ-Ağ ve paylaşım merkezi

2. Kablosuz Ağları Yönet ' - Ekle sekmesine tıklayın .

3. Geçiçi Ağ oluştur - İleri tıklayara oluşturacağınız ağa isim verin ve güvenlik tipini seçin. Bu ağı kaydet i işaretleyip İleri ye tıklayın .

4. İnternet bağlantısı paylaşımını seçip onaylayın .

Artık iPhone unuza dönüp Kablosuz bağlantı arayabilirsiniz .''

• ben o işlemi yapınca 2.seçenekten sonra tanıla ve çözüm çıkıyor...kablosuz ethernet kartı varmı bilmiyorum bende..anakartım asus p5q ethernetten bağlanıyorum kablo ile ama kablosuzu destekliyomuki ne yapcam?sen denedinmi?
  • bende yapamadım.. hala araştırıyorum yukardaki yazı vista için o yüzden xp'de yapamadım.. her türlü ağsız bağlantıyı oluşturdum hatta bilgisayarlar arası bağ kurdum kablosuz olarak iphone bilgisayara bağlandı fakat internet bağlantısını paylaştıramadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wosswoss

ben o işlemi yapınca 2.seçenekten sonra tanıla ve çözüm çıkıyor...kablosuz ethernet kartı varmı bilmiyorum bende..anakartım asus p5q ethernetten bağlanıyorum kablo ile ama kablosuzu destekliyomuki ne yapcam?sen denedinmi?

birde anakartla alakası yok sonuçta ethernetten gelen bağlantıyı wifiyle paylaştıracaksın.. o yüzden bağlı olduğun bilgisayarda wireless var mı bu önemli.. gerisi doğru ayar yapmakta ama bunu yapamadım henüz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam flash dısk gibi wi-fi seyi war bende arkdsta gördum onu takk verıcı gibi yayıor etrafa ordan da iphoneden baglan ... ucuz bişi olmasi gerekıor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.