Şimdi Ara

Hiç Bir Kızdan Teklif Aldınız Mı ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
239
Cevap
6
Favori
7.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir keresinde oto galeride senin olmak istiyorum demişti, meğerse galerideki ferrari'ye demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

50 nin belki 100'ün üstünde teklif aldım tabi sevdiğini söyleyenleride sayıyorum, 10 farklı okul yani çok sayıda kız olmasınında katkısıyla, ama hiç biriyle çıkmadım

Okulu bıraktıktan sonra hiç teklif almadım diyebilirim

Hemşirelik mi okudun naptın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Üniversite yıllarımda tanışmak isteyen,benle aynı ortama girip bir şekilde yakın olmak isteyen bayanlar oldu.

Ancak hiçbirisi karşıma geçip benimle çıkarmısın demedi,daha doğrusu diyemedi.

Pekçoğu da bu çocuk çok havalı ve yakışıklı,bize bakmaz psikolojisi ile denemiyordu bile,bunu direkt kızların laf taşıyan o çok bilmiş tiplerinden duyuyordum.

Esasında o kadar havalı,bakımlı ve cool olmak gereksizmiş bunu anladım,skor odaklı bir tarzım olsa idi,çok fazla karı kız yerdim.

Şu an 33 yaşındayım ve net bir şekilde pişmanım.

Demek bundan kaybediyorum :D
  • Teklif almadim ama yavsayan oldu, kiz soylemese bile tum okul biliyordu , bunun disinda arkadasim senin telefon numarani istiyor diyen oldu , arkadasim seninle daha yakin olmak istiyor diyen oldu. Csb degil beyler hepsi de bok gibi kizlardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Evet ve reddettim.

Aynen ben özgüvensizlikten reddettim 2 kere

• 4 kez teklif edildi . Hicbiride yuzume degil hep arkadaslari siyledi

• Lisede boş derste arkadaşlarla sıraları çevirmiş otururken, aniden sınıftan bir kız gelip "xxxxx doğruluk mu cesaret mi oynuyoruz, seni seviyorum" deyip gitmişti. 6-7 amele arkadaş "woauwuaoo" diye homurdanmıştı, sırtıma vurdular falan.. Sonra gidip kıza teklif etmediğime pişman olmuştum. Fena bir kız değildi, yıllardır pişmanlık hisseder dururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

quote:

Orijinalden alıntı: AlemdarBilisim

quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Aldım

Hiç Bir Kızdan Teklif Aldınız Mı ?

Hiç Bir Kızdan Teklif Aldınız Mı ?

ama arkadaşın şirin bi tipi var bence

Çok şirin bize gelecek teklifler nereye gidiyor şimdi anladım , kezban kezbanı çeker bu arada top misali

• oldu. hepsini reddettim.
  • 8-9 Oldu
  • Evet aldım hatta cep telefonundan teklif etti olayı anlatıyım telefonum caldı baktım tanımadıgım numara genelde tanımadıgım telefonları açmam ama arkadaş arıyordur da kontörü yoktur baskasının telinden aramıştır da o yüzden actım neyse alo dedim kız bana sen xxx misin dedi bende evet dedim ben seni seviyorum dedi ben direk Syntax error çünkü böyle seyler alısık degilim ben kendi kendime xxx ulan arkadslar kesin sana saka yapıyorlar dedim kıza sevgilim var dedim halbuki yok kız dedi ben onla konusur senden onu ayırırım dedi neyse telefonu kapattım kız hala arıyor 7 kere aradı beni en son kapatmamda aglıyordu niye beni reddediyorsun diye sonra düsündüm ya saka degilse diye o zaman telefonu yere düsürüp telefonun pili dısarı cıktı tabi beni arayan kızın numarası silinmişti olay günü 14 kasım 2010 tarihindeydi o zaman 2 hafta bayram tatili vardı neyse 2 hafta sonra dersaneye geldim cünkü olay dershanede gecmişti sordum sakamı gercekten mi seviyormus diye gercek dediler halimi siz düsünün
    neyse kızın kalbini kazanalım dedim 2 hafta kızla ugrastım sonunda arkadası sokmustum tabi araya o da geldi dediki abi üzülme ama kızın çıktıgı varmıs kızı rahatsız edersen sevgilisi seni dövmeye gelecekmiş dedi fazla üsteleme dedi bende tamam dedim 2 ay gecti neyse kız bana yazıyor yanıma gelip oturuyor filan ben yüz vermiyorum kalkıp gidiyorum nasılsın diyip soruyor sonra benim toprak var yani köylüm onu araya sokuyor filan ben yok diyorum çünkü hareketleri çocuksu ne bileyim yapmacık geliyor o yüzden hayır dedim bende

• yasım simdi 19 4 yıldır cıktıgım yok ama sor neden yok o 4 yılı 1 kızın pesinden kosmaya harcadım . bu 4 yıl zarfinda 3 kere teklif aldim ya telefonumu istedi ya arkadas yolu ile iletti diğeri ise hal ve hareketlerinden mesaj atmasından belliydi ve o kız guzeldi ama arkadasımla cıkıyordu ayrıldı bir boslukta hissetti kendini bende arkadaslık vazıfemı yerıne getırerek yaklastım ama Allaha sukur bir yamuk yapmadım :D simdi soracak olursan ''NEFES ALSIN'' yeter dermisin desen :D valla yeter derim suan cok pis yalnızım :D faceden telefon rehberinden silmistim kızlari ne arayabiliyorum ne tekrardan faceden gonderebiliyorum siz siz olun her gelen teklifi genis bir acıda dusunerek degerlendirin :D
  • İlk 8. sınıfta olmustu.

Sonra lisede 3-4 kız etmek ıstedı cesaret edemedıler. Onun yerıne içime dusuyorlardı

Dersahenede benı seven bana aşık ve bana hayran 3-4 kız daha vardı ama yıne cesaret edemedıler. Çünkü çok karizmatık ve yakısılıydım. Kendime bakmadıgım zamanlarda bile karizmam oluyordu

İş yerinde benden büyük olup yine bana hayran aşık ve hayranlık duyan 3-4 kız vardı ve hepsi yine büyüktü. ama onlarda zarf atmaktan öteye geçemediler.

Asosyal hayatımı çalmak ısteyen bir çok kız oldu. Ama ben hiç birine adım atmadım.

Ama ben ne kadar kıza teklıf ettıysem kımsede kabul etmedi. Sanırım yine onların cesaretsiz kalmasıydı. Fazla yakısıklı olmamak en ıyısı.

Amcamın dukkanındakı bir kuafor kız etmişti pehlıvanoğlundakı kasıyer kız bana hastaydı. lısede arkadasımın sevgılısı benım ıcın arkadasımdan ayrılmıstı.
    Arkadaşımın bi ablası bana evlı oldugu halde teklıf etmısti. Onun etradındakı genç karılarda öyle. la hatırladımda ne asılan varmıs bana gökcen dıye bı kızda var unutmusum vsvs beni tanıyanlar bana aşık olanlar dıyebılırım. Hiç arkadaşım yok

Tabi suan cok tipsizim nedendir bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_Jeksin -- 10 Şubat 2013; 19:12:47 >

• 4-5 tane almıştım sadece birini kabul etmiştim ve yaklaşık 1.5 sene beraberliğimiz olmuştu.
  • kız sevıyorum senı dedı yalvardı kabul etmedım yuzune bakmadım pişmanım çok degısmıs
  • BAZI kızların bi tarafları kılıç KALKAN olduğu için çok zor.
  • 2 kızdan çıkma teklifi aldım. ikisini de reddettim. Hatta biri 4 yıl sonra bi daha teklif etti, yine reddettim. Bu arada şimdiye kadar 2 kişiye teklif ettim, ikisinde de reddedildim. Kısaca etme bulma dünyası.
  • Bana da oldu teklif eden 2-3 kere. Sevilmek begenilmek guzel sey ama eger kizi sevmiyorsan abartilacak kadar guzel bir duygu degil.

• ''Benimle çıkar mısın?'' diye bi teklif almadım ama kızın teki hoşlandığını söylemişti.Sonunda beraberlik oldu mu ? Hayır.Neden diye sorarsanız kız 150 cm,40-45 kg bişeydi.Çocuk gibi duruyodu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.