Şimdi Ara

Hiç bir kıza güvenmeyin yaşadım ciddiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuana kadar 3 4 kızla çıktım hepsi birbirinden hain çıktı, yakışıklı birini bulsalar, en yakın arkadaşlarına hava atıp 7 8 gün sonra sıkılıp ayrılırlar,zengin birini bulsalar parasını yerler,zenginde bunun yüreğine inanır, bi bakmış ki kadın bunu terk etmiş,parasını kullanmış ,sonrada zengin anlar neyin içine düştüğünü... 18 yıldır hep kız işleriyle ugrastim boşuna uğraşmışım,bi Hayır göremedim, kızlar gerçekten çok tuhaf biri olarak yaratılmışlar Allah beni bunlardan korusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karrigan1907 -- 25 Temmuz 2017; 1:8:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasciatemi_cantare

Bir bağyan olarak haklısın hocam, keşke 18 yıl daha hayırlı işlerle ugraşsaymışsın,seni hemen leyladan sonranin Instagram sayfasına davet ediyorum hayatta çok daha değerli şeyler var mesela sağlık gibi, sağlığına kavuşmak için savaşan çocuklara belki yardımın dokunur boşver karı kız işlerini ben bile anlamıyorum hemcinslerimi sen napicaksin

Karı kız yazan bayan mı olur
  • 18 yıl karı kız işleriyle uğraşıp 3 kızla çıkmak.. daha da kötüsü 3 kıza dayanarak "tecrübe" konuşturup nasihat vermek. Olmamış otur sıfır.

• 18 yıl 3 kız

iyi iyi nerden baksan
  • Senden daha iyisini bulursa tekmeyi yersin.Yada seninle gelecek göremezse.

• Aynen, o yüzden en iyisi erkeklerden hoşlanmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.