Şimdi Ara

Hiç Bir İndirme Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun uzun anlatıyorum umarım çözebiliriz birlikte, 2 gün önce akşam internet gayet normaldi film filan izledim hiç bir sorun yoktu. dün işten dönünce bilgisayara oturdum youtube'tan müzik açtım ama videonun ilk 3snsi çalışıp sonra en sona atıyordu. ccleaner yüklemeye çalıştım ama indirme 2-3 saniye başlayıp sonra sabit kalıyor ve indirme işlemi devam etmiyordu. birkaç bir şey denedim olmadı format attım chrome kurmaya çalıştım oda inmedi.
    indirmeye başlayınca internet bağlantısı 2-3 saniye var sonra kopuyor gibi, %1-2 civarı donuyor ve öylece kalıyor. TTnet'i aradım kontrol etti ama bizimle ilgili bir problem yok dedi. Speedtest yaptım 2 saniye devam ediyor sonra indirme hiç devam etmeden hız düşmeye başlıyor ve 0'ı görüyor. ttnetin hız testi ise dosya indirilemiyor diye hata veriyor. Sorun ne kaynaklı olabilir modemi pcye doğrudan taktım, aradaki telefona dağıtıcı cihaz'a gelen kabloyu doğrudan taktım ama sürekli aynı. internet sitelerinde bir problem yok ama indirme yapamıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Skylife07 S kullanıcısına yanıt
    speedtest ss atarmisin?
  • Galatasaray1362 kullanıcısına yanıt
    şuan iş yerindeyim eve geçince atarım 7'den sonra. problem aklıma takıldı da bir sormak istedim. speedtestin nasıl olduğunu tarif edim 5ms pingte bağlanıyor normalde daha yüksek olur, hız 2-3mbit civarı zaten akk geçmiştim ondan, ilk 2-3 saniye 3-4 tane dalgalanma oluyor sonra o alttaki grafik hiç devam etmiyor ve hız düşmeye başlıyor.
    çok hızlı düşüp sonra birden hızda yükselme olup tekrar mı düşüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatasaray1362 -- 16 Ağustos 2013; 14:21:23 >
    evet 2-3 saniye öyle yapıyor grafik ondan sonra durduruyor indirmeyi
    elenizde farklı modem varsa bide onunla deneyin.yok ise ttneti arayıp gelip binada hat kontrolü yapsınlar yada port değiştirsinler.netinizde kopukluk var.
  • bunu konuştukta sonra babam sabah başlayıp akşam saatlerine kadar ana cadde üzerindeki türktelekom kutusunu kurcaladıklarını söyledi, ttnet'le konuşurken ısrarla bunu belirttim ama bir rastlantı olmuş olabilir problem ondan kaynaklı değil dedi. modem bulabilirsem denerim. başka donanım kaynaklı olma ihtimali var mıdır? hdd veya ram?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylife07 -- 16 Ağustos 2013; 14:28:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    saha dolabını söylüyorsanız bence sıkıntı saha dolabında değil.modem marka ve sitesini link atarmısınız.bunun dışında hdd veya ram ilgili bi sıkıntı olsa pc düzgün çalışmaz.laptop kullanıyorsanız wireless apadtöründe sıkıntı olabilir.
  • modem oldukça eski 4-5 yıllık olabilir ttnetin modem kampanyaları bile yoktu, kablolu tek portlu LOOPCOMM marka bir modem var, markası LP ile başlıyor ama şuan tam hatırlayamadım bakmadan. modemi değiştirmek istiyordum zaten olmadı yeni bir tane alıcaz ama sorun halen devam ederse yine problem olucak
    bence modem kaynaklı size önerim şu:http://www.vatanbilgisayar.com/airties-air-5341-air-5341-72mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-modem/productdetails.aspx?I_ID=57099
    fiyatıda gayet uygundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatasaray1362 -- 16 Ağustos 2013; 14:40:23 >
    evde başka pc yok telefondan yandaki odada iken bağlanıyorum benim için yeterli bir modem sanırım teşekkür ederim ilginiz için
    siz yinede ttneti arayın gelip ölçüm yapsınlar ay sonu tonla parayı almayı biliyorlar.
  • Hocam virus girmis olmasin
    Basima bi kere geldi virus interneti engelliyor dosya indirmeni filan o yizden olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafficci T kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşündüğüm için Windows 7 olan sistemi Windows8 64bit ile formatladım artık tertemiz olmasına rağmen halen aynı sorun olunca donanım bölümüne açtım konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylife07

Bende öyle düşündüğüm için Windows 7 olan sistemi Windows8 64bit ile formatladım artık tertemiz olmasına rağmen halen aynı sorun olunca donanım bölümüne açtım konuyu

Tamam o zaman hocam sorun trnettedir (gecen hafta benzer problem yasadim) 3 haftada anca cozduler servis elemanlariyla kanka olmustum en sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de komple internet kopmuştu, ttnet bizden kaynaklı değil demişti, modem değiştirmeyi bile düşündüm ki, müşteri hizmetlerine sert çıkışımız tüm sorunları bir anda çözdü. Akşam kendileri aradılar ve yardımcı oldular sözde:

Akşam aradılar ve "Arıza bildiriminiz var, PPPoE'yi seçememişsiniz sanırım, ben yardımcı olayım nasıl seçeceğinize!" diyince tepem attı, biliyorum nasıl seçeceğini dedim, kızdım ve kapattım telefonu, seçimi yaptım ve yaptım geldi bağlantı (oysa onca yıl PPPoA seçili kullanıyordum interneti, saçmalığa bakın).

Bir süre sonra bağlantı gene koptu, aynı senaryo, bizden kaynaklı değil dediler, fakat bu sefer ben dedim protokol seçimi değişmişti, onu gene PPPoA'ya alsam düzelecek sanırım dedim, "Yok yok, onla alakası yok, biz hallediyoruz,işte reset atın falan" diye zırvaladılar. Ben gene kızıp kapadım, PPPoA'yı seçince geldi bağlantı, taahhüt biter bitmez ttnet ile bağımı kopardım.

Düşünsene boşuna para verip modem alsaydım, yazık değil miydi? Senin sorun da böyle çözülür anlamında söylemiyorum ama iş modem almaya gelene kadar bence her yolu dene

• Zamanım olsa gelsin teknik servis ama saçma sapan bir zamanda evde kimse yokken gelirler eminim ondan :D

ayrıca aeronautist, eve gidince senin dediklerine de bakarım belki bende de benzer bir sorun vardır. TTnetle uğraşıp durucaz sanırım bugünlerde.
  • başka bir pc den combofix indirip sizin pc ye atıp yap sorun geçer büyük ihtimal.
  • format atıpta çözülememiş bir yazılımsal problemi combofix'in çözme ihtimali var mıdır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylife07

format atıpta çözülememiş bir yazılımsal problemi combofix'in çözme ihtimali var mıdır ki?

bu nasıl format attığınıza bağlı C D iki sürücü varsa ve sen tek C ye atıyorsan var . ikisine attın ama sonra gene virüslü usb den birşeyler yükledin gene var...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.