Şimdi Ara

Hiç bindiğinizde 'ıyyy bu nasıl araba lan' dediğiniz araba var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
7.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blueSKYLINE

    Bu Corolla size kendinden nefret ettirecek kadar ne yaptı hocam? , yoksa Volkswageninize plaka mı okuttu? Ondan mı bu nefret    



    Alıntıları Göster

    Estağfirullah hocam ne nefreti. Ben toyota’ya saygı duyuyorum, aslında bakarsak ülkemize yatırım yapmış gerek kendi istihdamı gerekse tedariğiyle filan vs. binlerce insana ekmek kapısı olmuş bir firma. Renault’da öyle tabi. Honda gideceği için bir şey demiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eski patronumun G Class bindiğimde, elimde kahve bardağı vardı. Arabada bardaklık olmadığını görünce oha demiştim. 3 milyonluk arabada bardaklık yok. Meğersen opsiyonmuş, vitesin orda bir yere öyle eğrelti birşekilde takılması gerekiyormuş. Aynı şekilde arkada diz mesafesini görünce şok olmuştum.. Vw golf ten hallice bir diz mesafesi.. Birde arka bagaj kapağı kaç kilo acaba ? Dökme demirdenmi yapmışlar G class ların bagaj kapağını.. Yorgun olduğumda tek elimle zorlanırdım açarken..

    Ama dışarıdan görünce off çekiyorsun.. mekana gittiğinde ilk seni içeri alırlar.. range - porsche - Q serisi yan yana geldiğimizde öncelik hep bizdeydş. Tek istisna Bentley di.. yani ıyy değil ama G Class çok değişik bir arabaydı ve çok klastı.. benim gözümde G class bir yana diğer tüm otomobiller bir yana.. bentley vs alayı dahil. Çünkü alayını sürdüm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 26 Aralık 2020; 1:9:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstisnasız toyotanin tüm arabalari.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nervo

    Clio 4 dediğin aracın tasarımcısını biraz araştırmanı öneririm. Bugatti veyronu da tasarlayan arkadaşımız. Yani clio 4 te ıyy dediysen o profilindeki opel simgesi değil de volvo veya bmw simgesi görmeyi beklerdim.



    Alıntıları Göster

    Aşağılayıp ego tatmin etmeyi seven insanlardan değilim, tamamen tarafsız değerlendirdim..


    Clio 4 ıyyy dediğim tek araba kullandıklarım içinde ne yapayım :)


    Opel corsa sahibiyim benim aracım da gülluk gülüstanlık değil ancak clio 4 kadar iç trimleri ses yapan , konforsuz , çabuk çizilip aşınan bir araç değil , haa ama motoru da motor değil kalkışları vasat benim arabanın ;)


    Renault capturumuz de var yani renault markasini yermek icin yazmadim , sifir clio 4 teslimati yapilmisti 2018 de firmamiza , olani gordugumu duydugumu yazdim ;)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    8 yıldır severek kullanıyorum , ha merso BMW değil ama beni ekonomik konforlu ve BENİM olarak beni taşıdı bu yeter ;)
  • Olmamış modeller iyi markalarda bile var saymaya gerek duymuyorum çoğu yazılmış zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen Grand Picasso’dan inip Citroen C1 sürmüştüm. Aman yarabbi. Dışarıdan şirin falan ama bana denk gelen gibi bakımsız ise yolda dağılacak hissi veriyor. Go kart arabası gibiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle düşünürüm bunun için bile uğraşan insanlar var emekleri var çok bağlanmam ama ilgilenir imkan olursa sürerim eğer böyle diyeceğim bir araba olursa.

  • Citroen celysee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye’de ne zaman taksiye binsem ıyyk diyorum üstüne kendimi kirlenmiş hissediyorum.
    Batık yunanistanda bir-iki yaşında e serisine binmiştim.
    Türkiye’deki o taksi accentlerin batık yunanistandaki mersodan 2-3 kat belki daha fazla pahalı olması Işın en acı kısmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana hitap etmediğinden herhalde toyota yaris. gitmiyor, donanım yetersiz, sürüş tüm toyotalar gibi rahat ama bir şeyler mutlaka eksik. yani hiç bana göre değil.

    en overrated bulduğum araç ise honda crv. kesinlikle bir passat kadar overpaid araçtır. crv yerine 2010 qashqai almak vallahi daha mantıklı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk arabama herkes “külüstür” demişti.Ama 5 sene çalışıp anca almıştım.Bu yüzden hiçbir arabayı aşağılamam.


    Ama içine binince tek rahatsız olduğum araba citroen c5 ti.Arabanın direksiyonunun ortası dönmüyordu sabitti.Aşırı rahatsız olmuştum.Sırf bu yüzden arabayı almadan gitmiştim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye’de her araba nimettir. Ama şu Fiat Multipla’dan gerçekten iğreniyorum abi bu nedir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroën C4 ilk kasa vardı arkadaşımda. İçine binince direksiyon tasarımı ve gösterge panelinin ortada olması çok kötü gelmişti gözüme. Sanki oyuncak araba gibiydi. Ama allah var kaliteli keyifli arabaydı ve çoook az yakardı


    Onun haricinde içine bindiğim anda şok geçirdiğim ve çok kalitesiz hissettiğim araç megane 4 joy paketti. Aslında çok kötü bir araç değil fakat böyle beklemiyordum o zamanlar yeni çıkmıştı dış tasarımı hoşuma gidiyordu bi gün acil işim çıktı taksi çevirdim megane 4 durdu kapıyı açıp içine binmemle dumura uğramam bir oldu bu kadar kalitesiz sert plastikleri beklemiyordum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kasa Doblo. Dengesi tedirgin etmişti. Simdikler komple bağımsız süspansiyonmuş, deneyenler farkı yazsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Fiorino- malzeme kalitesi çok kötü direksiyonu kara düzen gibi ağır yol tutuşu virajlarda devrilecek hissi veriyor
    2. Fluence korkunç büyüklükte konsol ve manasız küçüklükte radyosu vs iç malzeme kalitesizliği direksiyon hissiyatsızlığı yolda giderken sanki lastikler yere basmıyor gibiydi.

    Bir çok araç kullandım ama bana çok kötü gelen bu ikisi şahinin bile bir karakteri var hissiyatı var ama bu devirde bu kadar kötü araba yapmayı nasıl becermişler ilginç.
  • İlk seri Citroen C4. Dönmeyen direksiyon ortası (hala nasıl oluyor anlamış değilim), oraya buraya serpiştirilmiş göstergeler ve teneke gibi bir kapı... Tam bir ucube. İiiyyyk.

    K.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitsubishi colt
  • 2018 dacia duster.(20 bin km’de) Fabrikaya geçici olarak şirket aracı olarak gelmişti. Binen herkes (yaklaşık 20 kişi) ıyy bu ne biçim araba demişti bende dahil. Kasisten çukurdan geçerken ruhunu teslim edecek gibiydi. Kapıda plastikler falan toros plastiği gibi. Kapı açma kolu cam açma kolu her an kırılabilecek seviyedeydi. Direksiyon toros direksiyonu gibi. Torosa hakaret gibi olmasın biri 90 yılların arabası biri 2018Hiç bindiğinizde "ıyyy bu nasıl araba lan" dediğiniz araba var mı ? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.