Alın bunu dışarı beyler. Hatta şikayet edelim sınırsız uzaklaştırma alsın. Böyle kepazelik görmedim!!!
Valla yok
terk etmek için resimdeki yönergeleri takip et ölü ozan yazan yeri bulamazsan Mert_DarkBlade yazan yerin sağında olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade
Burda yok ankara/cayyolu
Çay yolundan ötede varmış kardeş. Hatta çay yolundan öteye gidelum türküsünü de bime gitmek üzere yola çıkan insanların yazdığı söylenir. Öyle derler yani ben bilmem.
quote:
Orijinalden alıntı: Ölü ozan
terk etmek için resimdeki yönergeleri takip et ölü ozan yazan yeri bulamazsan Mert_DarkBlade yazan yerin sağında olması lazım
Mobilde ole bi yer yok sayfanin ustunde
quote:
Orijinalden alıntı: KüçükPrens
quote:
Burda yok ankara/cayyolu
Çay yolundan ötede varmış kardeş. Hatta çay yolundan öteye gidelum türküsünü de bime gitmek üzere yola çıkan insanların yazdığı söylenir. Öyle derler yani ben bilmem.
türküde geçen çayyolu değil bi kere çaykana ankara da bir yer orası, böyle bakanlar falan var bilmiyosun uydurma bari
Nedir bim ?
Mobilde ole bi yer yok sayfanin ustunde
var var iyi bak
quote:
Nedir bim ?
Anlamıyorsan Ne yapalım?
quote:
Orijinalden alıntı: thekeys
Yok iste dh mobil yaziyo sadece
quote:
Bim İs....
Tad Acı Tatlı Serinlik Ucuzluk Kalite Reklamsız ürün...
Kısacası BİM Hayattır hayat güzel
Ha bide Le cola
Le cola mi o nedir
quote:
Bunlar felaket he
quote:
Orijinalden alıntı: akcanon Bim İs....
Tad Acı Tatlı Serinlik Ucuzluk Kalite Reklamsız ürün...
Kısacası BİM Hayattır hayat güzel
Ha bide Le cola
Le portakalmi google arattim bim diye le portakal cikti
quote:
bim waffle fabrikasıdır asıl sahipleri irlanda asıllı afganistanlı Calvin Klein ve mahdumlarıdır. 1765 den bu yana waffle yapmakta olup, satmaktadırlar Türkiye'de fazla bayileri yok ondan görmemişsindir online mağazasına git