Şimdi Ara

HİÇ BİLMEYENE KİTAP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Hemen konuya gireyim ben 11. sınıf oldum ve 9 ve 10u okumadım gibi. Çeşitli nedenlerden dolayı zaten sadece 10. sınıfta 3-4 ay okula gitmedim. 9. sınıfta da en az 3 ay gitmedim. Ama bu önemli değil çünkü gittiğim zamanlarda da bir dersi bile dinlemedim. Hiç abartmıyorum bir dersi bile dinlemedim ve dinlemeyi denemiyordum da. Ya kaçardım dersten, ya kitap okurdum ya da uyurdum. %90 kitap okurdum. Eve gittiğimde de film veya boş işler. Yanisi hiç bir alakam olmadı okulla bu 2 sene boyunca ve hiçbir bilgim yok dersler hakkında. Gittiğim liseler hep iyi liseler- TEOG puanım yüksekti- olduğu ve tek kötü öğrenci ben olduğum için hep geçirdiler beni. Ama tüm bunlara rağmen kesinlikle üniversite okuyacağım hatta akademik bir hayat planlıyorum. Ve iyi bir üniversite tutturamazsam okumam. Okuyacağım bölümde muhtemelen fizik olacak. O olmazsa biyoloji okurum moleküler. Şimdi YGSye girmeme 2 yıldan daha az bir süre kaldı ve ben hiçbir şey bilmiyorum. Tüm konuları 1 yılda-2018 yazına kadar- öğrenebilir miyim? Hızlı öğrenen biriyim ve okuyarak çok iyi öğrenebilirim. Sanırım yeterince bahsettim durumumdan. Kaynak önerir misiniz bana kitap video vs.? Her türlü tavsiyenize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

• Bende senn durumundayım 2 senem var benimde bu,yaz mat ve geo kitabı aldım ikisi 1000 sayfa bu yaz bitircem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yapabilirsin süre yeterli ama asıl mesele disiplinli olabilecek misin? Mat için 40 seansta mat okyanus ve MatAkademi kanalını öneririm tmyim fkb bilmiyorum, başarılar. Geometride karekök 0 iyi diyorlar ve ceyhun hocanın videolarıda iyidir

• SAKIN ANTREMANLARLA matematik çöpünü alıp zaman kaybetme. benim büyük vaktimi yedirdi o kitap. kartezyen yeşil al
  • eskirakı kullanıcısına yanıt
    Dostum bu kadar zor olmamalı iyi bir üniversitede okumak. Boğaziçi fizik taban puan 443 sıralama 25.200. Boğaziçi moleküler biyoloji taban puan 460 sıralama 16.500. ilk 16000e girmek çok mu zor bir iş? Cidden soruyorum çok mu zor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: admyrt

Dostum bu kadar zor olmamalı iyi bir üniversitede okumak. Boğaziçi fizik taban puan 443 sıralama 25.200. Boğaziçi moleküler biyoloji taban puan 460 sıralama 16.500. ilk 16000e girmek çok mu zor bir iş? Cidden soruyorum çok mu zor?

Bi mezuna kalınca anlarsın zormu kolaymı 😂

• Yok bence degil günde 3 saat çalışmaya başlasan şimdi konuları bitirirsin,11 e kadar 1 senede full deneme kasarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • armetyo kullanıcısına yanıt
    Ya bilgim yok ve bilgi almaya çalışıyorum neden laf sokar gibi cevap veriyorsunuz?
  • Ve dersin başına kolay sözcüğünü getirince ne değişiyor? kolay fizik kolay geometri falan. o kitapları çözünce bir de zor fizik zor geometri kitaplarını da mı çözmek gerekiyor?
  • Ulan duzguncene tavsiye istemis ne var bunda belliki kafa simdi dank etmis, nedir bu tsk gecme ? Hemen yok mezun yok kazanamazsin edemezsin.. İsteyince meslek lisesinden bile tip tutturulur, milletin umidini kirip gelecegiyle oynamayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mat için bunu al bir haftaya falan biter ilk olarakhttp://www.kitapisler.com/Delta-Kultur-Herkes-Icin-Matematik_20656.html#0

ardından konuyu istediğin birinden dinle hg teknofem falan birey b matematikten çöz bu yaz için bunlar yeter

geo

karekök mps al yazın bitir sonra birey b alır çözersin son sene karekök gömersin işin biter

fen
    fizik için ygs için temel kitap almana gerek yok tabii zor kitap alırsan zorlanırsın ama palme ygs sb al teknofem fizikçiden dinle çöz mat gibi temel kitaplarla uğraşmana gerek yok yaz için her fenden hatırlatma amaçlı 1 kitap yeter mat geo ağırlıklı ilerlersin kimya için palme biyoloji asel cep kitabı alıp okuyabilirsin çözmesende olur

türkçe

paragraf kitabı çözebilirsin ama ben olsam kitap okurdum sıradışı analiz yayın denizi falan iyi paragraf için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 8 Haziran 2017; 21:17:1 >

• Teşekkür ederim cevabın için. Biraz araştırdım da Okyanus Yayınları'nın 40 seans serisi varmış YGS için. Kolay Mat, Kolay Geo ve Kolay Fizik diye. Bu üçlüyü alsam, yanına da Palme Konu Anlatımlı Kimya ve Karekök 0 serisinden biyolojiyi alsam nasıl olur? Bu kitaplar bitince de daha ileri seviye kitapları bitirirsem tüm konuları hallederim sayısalda, diye düşünüyorum pek bilgim yok. Video için de Youtube'da Hocalara Geldik diye bir kanalın bir videosu izledim. Çok uzatarak anlatıyorlar ders gibi. Benim o kadar zamanım yok. Böyle kitap gibi sadece konuyu anlatıp işi kısa sürede bitiren video kaynakları var mıdır?
  • o dediklerin işini görür video için mat akademi falan fena değil, teknofem hızlı öz anlatım için iyi geo teknofem olabilir fizik teknofem efsane bence umut öncülde gayet iyi kimya biyoloji kitaptan ilerler video gerek yok bence ama kimya özel güzel uzun biraz ama güzel biyoloji fundamentals selin hoca iyi
  • behzat temel düzey kaf çıkaracaktı bu sene çıkarırsa al temelini sağlamlaştır sınav senesi kaf1-2-3-4 çöz zorlanabilirsin ama yapacak bir şey yok.
    diğer dersler için
    kimyaozel
    ozelogrenci.com mat geo iyi
    funda selin biyo
    fizik için umut ile başla fizik okuyacaksan temel sağlam olmalı karaağaç alabilirsin bol zamanın var.

2 senede çok şey yapılır emin ol.
  • Anladım. Video kaynaklarından nasıl çalışmak gerekli? Kanala girip bütün ygs videolarını indirmek veya konu anlatımlı kitaptan ilerlerken konuyu okuduktan sonra o konunun adını youtubea yazıp ordan bir video seçmek veya başka yollar. Kısa sürede max verimi almam lazım, çok işim var daha.
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Şuanlık planım bu yaz okyanus 40 seans kolay mat kolay geo ve kolay fizik serisini, palmeden ygs konu anlatımlı kimya ve karekök 0 serisinden biyoloji alıp bitirmek. ileriki dönemlerde de yine okyanusun özel ders konseptli kitapları varmış mat geo fizik yine ordan hallederim. kimya ve biyo için de bu yazdan sonra soru bankalarına geçerim. sözeli de hallederiz artık bi ara. bu bahsettiğim yolu izlersem iyi mi olur? daha kısa sürede daha iyi verimi alabileceğim bundan iyi kaynaklar var mı?
    bir de tüm bunların üstüne video izlemeye gerek var mı? ya da izlersem ne kazanırım izlemezsem ne kaybederim?
  • konuyu dinle kitaptan çöz
  • Peki bu bahsettigin video kanallari mesela teknofem umut oncul falan, ygs ve lys icin hazirlanmis videolarini hic temeli olmayan ben, anlayabilecek miyim? Eger anlayabileceksem ona gore konu anlatimli kitaplarla hic ugrasmam. Her dersi birinden izleyip ardindan biraz soru cozerek konuyu ogrenirim?

• esas olarak konu anlatımdan hiç bilmeyen birinin anlayamayacağını düşünüyorum video gayet ders anlatan hoca gibi ama mat-geo-fizk kitaptan öğrenilmiyo özelli.klede temel yoksa kimya biyoloji için temel çok önemli değil otur dinle gayet anlıyorsun ama biyoloji kimya zaman kaybına neden olabilir ama senin şuan o kadar zaman problemin yok istediğini yap
  • Valla çok yardımcı oldun bana teşekkür ederim. O zaman son planım şöyle: mat geo fizik icin hicbir sey bilmememe ragmen yine de konu anlatimli yerine normal soru bankasi alicam. Konulari da mat ve geoyu teknofemden fizigi de umut onculden ogrenicem. Biyoloji icin asel yayinlarinin herkese biyoloji kitabini alicam. Sb almayi dusunmuyorum biyoloji icin. Kimya icin de benim anlayabilecegim bir konu anlatimli kitap alicam. Ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D8665FE2 -- 11 Haziran 2017; 15:55:54 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.