Şimdi Ara

Hiç Benim Gibi Starwars ve Star Trek Serisi Film Serilerini İzlemeyen Varmı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Star Trek'i hiç izlemedim ama Star Wars'a bir film bakayım dedim hiç beğenmedim.Çocuksu ve çok sürreal bir havası var.Fantastik yapımları severim ama Star Wars evreni hiç hoşuma gitmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdtv H kullanıcısına yanıt
    Cgi sevmeyenler için mad max 2015 filmi tam bir orgazm makinesi.

Sinemada izlemiştim de araya kadar ki ilk 1 saat nefesim kesilmişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cocukken star warsın hangi filmi bile oldugunu bilmedigim birisine sinemaya götürmüşlerdi beni uyumuşum uyandırdıklarında star warsın alttan yukari akan yazilari gidiyordu. Şu yaşıma geldim hala da sevemedim şu uzaylı bilim kurgulu filmleri bana hitap etmiyor. Ama sevenine de laf etmem tabi ki.

• Bir şeyin cılkını herkes çıkaramıyor 25 yaşında biri olarak, hiç izlemedim ancak bir filmi veya diziyi o günün şartlarında değerlendirmek gerek bazen. Mesela meşhur şerlok filmleri ilk çıktığında iron man oynuyordu o zaman vay be ne film aga falan demiştim şimdi sıradan geliyor. Gerçi matrix serisini sinemada izlemiş abiler her şeye sıradan der o günlerde daha süt içiyorduk...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hdtv H kullanıcısına yanıt
    Bütün starwars serisi ile 44 yaşında tanıştım hepsini 1 haftada izledim

• captanico kullanıcısına yanıt
    hdtv H kullanıcısına yanıt
    1977 yapımı bu film günümüzde bile izlense efsane bir film. Ne zaman izlendiği fark etmez. İsterse ilk kez 2020'de izlensin. Belli bir film kültürü gerekli. Ben örneğin bu filmi ilk kez 2013 yılında seyrettim ve hayran kaldım. Serinin en iyi filmi de budur. Rüya gibi bir film.

- Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977)
  • Hiç birini izlemedim ama belki bir gün izlerim bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.