Dostum arkadaşım diyebileceğim kimsem yok hepsi menfaatci lavuk lavuk insanlar hiç insanlık yok yardımlaşma nedir bilmezler okulda bölümde arkadaşım oluyo ama yalan konuşup kolpa atan boş konuşanlarla muhatab olasım gelmiyor ve bugün okulda tartıştım birisiyle daha, bazen diyorum suç bendemi ama ben muhatab olmadığım taktirde hakkımda konuşup kafasına göre işler yapanlar var bende çok takıntılı birisiyim kimseye kolay kolay yanlış yapmam ama haksızlığada tahammulüm yok napmam lazım ? detaylı anlatamadğım sorunlar var işler biraz karışık neyse,tenefüs olduğunda hepsi bir çıkar dışarı benim hiç arkadaşım yok,, olsa bile diğer bölümlerde öyle fazla samimi değilim ama arada selamlaştığım insanlar var yani ama bölümde tenefüsde dışarı çıktıklarında ben sap gibi kalıyorum ortada çıkmıyorum dışarı arada tuhaf oluyo tartıştıklarımda böyle beni görünce tiplerini gülerek hareketler falan bi değişik gıcık hareketler kafalarına göre bişiler nasıl davranmalıyım artık kafam bozulmaya başladı iyice cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar