Şimdi Ara

Hiç araba kullanma meragim olmadi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşımı doldurduktan sonraki gün gidip ehliyet kursuna yazılmıştım ben be :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 7 Kasım 2016; 16:31:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Uzun yol, şehir içi farketmez. Araba sürmek zevklidir. Tabii altımızda yok ki 400beygirlik araç. Olsa neler olur neler

Al bi s2000 modla hocam.500 hpye kadar yükseliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARDIROP FUAT

quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Uzun yol, şehir içi farketmez. Araba sürmek zevklidir. Tabii altımızda yok ki 400beygirlik araç. Olsa neler olur neler

Al bi s2000 modla hocam.500 hpye kadar yükseliyor.

Para verirsen neden olmasın s2k tarzım değil hocam oyuncak gibi geliyor bana. İleride evo 8-9 alma planım var nasipse.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez

Merakim diye bir cumle yok ünsüz yumusamasini hic duydun mu?

• 18 yaşıma kadar ben de yasal olmaması sebebiyle sürmedim, deli gibi sürenlerden de korkardım. bkz: babam

annem korkuyordu ben hiç araba süremeyeceğim diye :D

18 olunca baba ben ne zaman araba süreceğim dedim o da gel dedi (köydeyken) bindim bi daha inmedim :D :D 1-2 hafta sonu köyde çalıştık (ankara merkeze 18 km) velhasıl sonra trafiğe çıktım 1-2 hafta da nispeten sakin ve çevre yolunda kullandım... 1 ay sonunda her yere gidebilecek potansiyele geldim :D babam sırf benim için amcamlara falan gidiyodu arabayı ben kullanıyım diye... 2 ay böyle kullandım ve sonra kursa yazıldım.

2013 aralık ayında başlayan macera 12.05.2014 tarihinde ehliyeti almamla son buldu :D

edit: ertesi gün ankara-kırıkkale yapmaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jizzy quality -- 7 Kasım 2016; 17:2:48 >
  • Ben de 23 yaşında aldım ehliyeti de çok meraklıyımdır araba kullanmaya. Kullanmadan duramam. İmkan olsa tuvalete bile arabayla giderim. Öyle eve falan da gerek yok bir karavanın olsun yeter bana.

• Oy oy kıyamam sana. Minibüs hayatınla mutluluklar.
  • 18 yasina girdigim anda kursa kayit oldum.Suan surekli geziniyorum arabayla cok zevkli

• bende ehliyeti 24 yaşında aldım .. şehir dışında üniversite okumak vs o yüzden ilgilenmedim.. büyük bir dönem galeri işi yapmamıza rağmen kullanmadım .. belki de abimden bana sıra gelmemiştir. Bir gün geldi artık ehliyeti almalıyım yaş geçiyor dedim ve aldım .. İlk başta hiç tek araba kullanmadım .. sonra kısa mesafe işe gidip gelirken manuel vites araç kullandım.. Manuelde kullanmayı öğrendiğim için gerisi hikaye deyip otomatik 170 hp giulietta aldım :) on numara sürüyorum .. tabi geri geri park vs sorun oluyor .. birde insan bu yaştayken rahat bir şekilde park edemeyince utanıyor .. sırf bu yüzden keşke daha önceden ehliyet alıp kullansaymışım diyorum .. vakit geçirmeyin en kısa sürede ehliyetinizi alın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez

Merakim diye bir cumle yok ünsüz yumusamasini hic duydun mu?

en son bildiğim kadarıyla meragim diye bir kelime de yoktu delikanlı, ben orada kök halini aldım bunu da aklında tut ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertBsk -- 7 Kasım 2016; 17:19:26 >
  • Yalnız olmadığıma sevindim

• küçükken benimde merakım olmadı büyüyünce daha güzel şeyler olduğunu anladım

Hiç araba kullanma meragim olmadi.
  • Ben 18 yaşında girdiğim günün ertesi günü kursa kaydolmuştum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian IV

küçükken benimde merakım olmadı büyüyünce daha güzel şeyler olduğunu anladım

Hocam şu resimdeki gölgeyi siler misiniz, diye konu açsanıza. Keyfimizi bulalım az.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertBsk

merag olmaz zaten, merak olsa sürerdin

?

• Merak değilde ihtiyaç kardeşim, araç varsa sağa sola gidiyorsun yaşlı anane dede vs götürüyorsun kendin eğlenceye gidiyorsun iş hallediyorsun falan lazım yani. 2008 de B sınıfı 2013 de E sınıfı ehliyet aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Oy oy kıyamam sana. Minibüs hayatınla mutluluklar.

Dimi minibuse binmek kotu bisey.

• Minibüsçü müsün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Minibüsçü müsün?

Baya komiksin ya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.