Şimdi Ara

HİÇ AKLIMDA YOKKEN FORD FOCUS ALDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
2
Favori
21.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kahraman202

Konu V40'a doğru gidiyor :) Değişik bir gri rengi vardı, o şekilde sorarsan daha faydalı olur.

sorarım bakalım,neymiş bu kumaş koltukla 95 binin sırrı.
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Hayırlı olsun,

Henüz bunu yazmam erken ama; arabayı satarken, şimdi ödenen renk farkı ikinci el değerinin üzerine koyulamayacak gibi sanki...

Teşekkür ederim. Yukarıdaki mesajlarımda yazmıştım, ikinci eli düşünecek birisi değilim :) Bu renk olmasaydı almazdım zaten
  • Hayırlı olsun hocam ama ford gibi araçlarada 60-70 bin tl vermek bana garip geliyor nedense.. Tabi herkesin kararları kendine. İyi günlerde hayırlarla kullanın aracınızı.
  • Hayırlı olsun..
    Ben de focus 1 den sonraki focus serilerinin hiç birini sevemedim.İlkinin farklı kimliği gitti daha bir piyasa arabası oldu sanki focus....
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Hayırlı olsun hocam ama ford gibi araçlarada 60-70 bin tl vermek bana garip geliyor nedense.. Tabi herkesin kararları kendine. İyi günlerde hayırlarla kullanın aracınızı.

focusa normalde o parayı isteyemezler.
    galerici arabası,peynir ekmek gibi satılıyor.
    2. elin de yıldızlarından.
    En azından iyi sağlam bir motoru ve sınıfının en iyi sürüş dinamiklerinden birine sahip.
    Yol tutuş olarak çok iyi bir araç oradan kurtarıyor.
    Şahsen benim alacağım focus 1.0 ecoboosttur ötesi yok dizeller uçmuş.
  • Bu araba varken dönüp de Golf 7'nin yüzüne bakasım gelmiyor arkadaş.

Çok iyi bi seçim yapmışsınız, hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Hayırlı uğurlu olsun. Benim aklıma da renk farkı takıldı 2250 tl fazla degil mi?

Teşekkür ederim. Fazla bence de, ama aldığım fiyatı diğer bayiler normal metalik renkler için bile veremediler..!

Hayirli olsun, sakincasi yoksa fiyat bilgisi de verirseniz sifir arac alacak arkadaslara isik tutmus olursunuz, kazasiz belasiz gunlerde kullanin

Teşekkür ederim. Anahtar teslim 60.000 TL.

• Araba alım işi gerçekten ilginç olabiliyor.Bende yeni focus ve yeni auris bakarken listemde olmayan qashqai aldım.Hayırlı olsun .Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Bu arada merak ediyorum 100km sonrası hızlarda rüzgar sesi alıyormu.Yalıtım durumunu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Hayırlı olsun hocam ama ford gibi araçlarada 60-70 bin tl vermek bana garip geliyor nedense.. Tabi herkesin kararları kendine. İyi günlerde hayırlarla kullanın aracınızı.

focusa normalde o parayı isteyemezler.
    galerici arabası,peynir ekmek gibi satılıyor.
    2. elin de yıldızlarından.
    En azından iyi sağlam bir motoru ve sınıfının en iyi sürüş dinamiklerinden birine sahip.
    Yol tutuş olarak çok iyi bir araç oradan kurtarıyor.
    Şahsen benim alacağım focus 1.0 ecoboosttur ötesi yok dizeller uçmuş.

Doğrudur hocam. Ben araç konusuna çok daha farklı bakıyorum çünkü. Misam 75 bin tl'ye 2003-2004 model porsche cayanne jipler var. Direk ondan alırım

• hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

aracınız hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin öncelikle.
    Alfaya resmen araç tasarlattırmışsınız,3 ay bekleme çok normal(6 ay normal arabayı bekleyenler var)
    Yalnız ben şu bölümü anlamadım:
    quote:

Volvo V40'ı inceledim, fiyatlar aşırı yüksek, 95-110 arası. Liste fiyatlarına kimse aldanmasın, 77binlik R-Design paket zaten yok, siparişle gelecek, gelse de en basit özellikler bile olmadığından normal bir paket 95'ten aşağı olmuyor.

V40 D2 Advance Dizel 1560 cc 115 hp Düz 81.770
    Volvo'nun advance paketi zaten fazlasıyla dolu,siz 95 bin lira rakamını neyle nasıl gördünüz?
    Artı rakiplerini(yani 1 serisi a3 ve a serisini) konfigüratöre soktunuz mu?

Ferit hocam teşekkür ederim. Volvo'ya gelince, liste fiyatları öyle yazıyor ama İzmir'deki Volvo bayilerinde kumaş koltuklu V40'lara 95 ve üzeri fiyat istedikleri için ve şirket politikası olarak liste fiyatı neyse onun üzerinden (pazarlık söz konusu değil) satış yapıldığını belirttikleri için açıkçası içime sinmedi. Burunlarından kıl aldırmıyorlar. Ayrıca donanıma siz değil onlar karar veriyor, yani elde ne varsa o, ya da bir kaç ay özel siparişi bekle. Volvo Alfa'dan sonra en beğendiğim markalardan birisi ama olmadı işte.. Audi düşündüğüm bir marka değil, o paralara çıkacaksam bu ya Mercedes olur, ya da BMW. Bunlara yetmezse ya Alfa ya da Volvo, ama kısmet değilmiş..

95?

95?

95?

ev parası yahu..

yazık günah. tamam kalite malite, teknoloji, anladık da

bu kadarı da biraz fazla değil mi? altı üstü araba işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: borabd

Araba alım işi gerçekten ilginç olabiliyor.Bende yeni focus ve yeni auris bakarken listemde olmayan qashqai aldım.Hayırlı olsun .Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Bu arada merak ediyorum 100km sonrası hızlarda rüzgar sesi alıyormu.Yalıtım durumunu merak ettim.

Teşekkür ederim, size de hayırlı olsun. Ben başarılı buldum yalıtımını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam. Gerçekten çok iyi bir seçim yapmışsınız. Tabi Alfa aşkı başkadır ona sözüm yok. Ama donanım olarak Focus gayet iyi. Zaten sürüş vs.. konularında da başarılı . Yeni Focus'ta tek sevemediğim yön şu jantların araca hiç yakışmaması. En azından bana göre . Ona güzel bir St jantı iyi gider diye düşünüyorum. Örneğin şu araçtaki jant gayet güzel durmuş : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-md-led-farli-pluspark-asistan-plussanruuf-lu-seker-kirmizi-x-paket-117697166/detay

Tabi benim şahsi görüşüm hocam yanlış anlaşılmasın

• Hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Hayırlı olsun hocam. Gerçekten çok iyi bir seçim yapmışsınız. Tabi Alfa aşkı başkadır ona sözüm yok. Ama donanım olarak Focus gayet iyi. Zaten sürüş vs.. konularında da başarılı . Yeni Focus'ta tek sevemediğim yön şu jantların araca hiç yakışmaması. En azından bana göre . Ona güzel bir St jantı iyi gider diye düşünüyorum. Örneğin şu araçtaki jant gayet güzel durmuş : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-md-led-farli-pluspark-asistan-plussanruuf-lu-seker-kirmizi-x-paket-117697166/detay

Teşekkür ederim. Jant olayına gelince, favorim aşağıdaki resimde, ama Türkiye'de bu jant yok diye biliyorum. Bildiği olan varsa yardımları beklerim :)

HİÇ AKLIMDA YOKKEN FORD FOCUS ALDIM

• Konu V40'a doğru gittiği için ilk mesajımda değişiklik yapma ihtiyacı hissettim. Amacım kötülemek değil. Çok param olsa zaten dert etmez V40 alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 20 Mart 2013; 23:26:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Hayırlı olsun hocam. Gerçekten çok iyi bir seçim yapmışsınız. Tabi Alfa aşkı başkadır ona sözüm yok. Ama donanım olarak Focus gayet iyi. Zaten sürüş vs.. konularında da başarılı . Yeni Focus'ta tek sevemediğim yön şu jantların araca hiç yakışmaması. En azından bana göre . Ona güzel bir St jantı iyi gider diye düşünüyorum. Örneğin şu araçtaki jant gayet güzel durmuş : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-md-led-farli-pluspark-asistan-plussanruuf-lu-seker-kirmizi-x-paket-117697166/detay

Teşekkür ederim. Jant olayına gelince, favorim aşağıdaki resimde, ama Türkiye'de bu jant yok diye biliyorum. Bildiği olan varsa yardımları beklerim :)

HİÇ AKLIMDA YOKKEN FORD FOCUS ALDIM

Evet evet bu jantta gerçekten çok güzel ama bizim ülkeye gelmedi. Focus 3 yeni çıktığında tanıtımlarda araçta bu jant vardı ama sonradan ne olduysa aracı kırptılar kırptılar onuda değiştirdiler. Türkiye'de daha rastlamadım bu janta ama belki yurt dışından getirtebilinir . Takipteyim hocam eğer bulursanız haberim olsun. Eylül ekim gibi Focus ya da Fiesta almayı düşünüyorum da nasipse

• Birşey öğrenirsem haber veririm. Sizin içinde hayırlısı olur inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 20 Mart 2013; 23:24:37 >
  • hayırlı olsun güle güle kullanın.Bende flu yu değiştirmek istedim şubatta ama fiyatlar uçmuş.Benim için bir daha binek araç almak premium markalar haricinde zor gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.