Şimdi Ara

Hibe destekleri yandaşlara mı veriliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülke ekonomik krizde yüzerken vergi cennetinde yaşadığımız ve zor zamanlar yaşadığımız şu günlerde, zengin fabrika sahibi insanlara milyonlarca lira hibe teşvik yapılıyor.

Bugün denk geldiğim bir haberde 1.7 milyon liralık ahşap kapı imalatı yapılan fabrikaya hibe verildiğini gördüm. Ahşap kapının ne gibi bir özelliği var? Üretim derken daha katma değerli şeylere yatırımı hepimiz bekliyoruz.

İnsanlar zor zamanlar geçirirken gariban kesimin vergisiyle zengini besleme düşüncesi nereden geliyor olabilir arkadaşlar?

Bu hibeler kime gidiyor siyasi bağlantısı var mı araştırılıyor mu bilmiyoruz? Aklımızda soru işaretleriyle yaşamaya devam edeğiz gibi duruyor yaşananlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soru mu bu simdi Allah askina?  

• Leipold kullanıcısına yanıt

Biliyorsan aydınlat bilelim. Yandaşa verilmiyorsa destekler birşey bilmiyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysnrysn Y kullanıcısına yanıt

Tamam iste senin,benim,yandasin,muhalifin kaldi ki Allah'in tum kullarinin bildigi birseyi sormaya ne gerek var?  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 13 Ocak 2022; 0:39:25 >
  • Sana bana gariban halka verecek halleri yok ya onlara en fazla 1 paket makarna 1 çuval kömür düşer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.