|
Arkadaşlar HG8245X6 root menüsüne ulaşmış bulunmaktayım. Anakartı söktüm işlemcisine baktım yazılım aratırdım derken Root aktif konuma kadar getirdim. ihtiyacı olan arkadalara yardımcı olsun diye paylaşmak istedim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dosyalar 1.2 MB Arkadaşlar Sadece Resimdeki gibi tikleri işaretleyip 2 numaralı butondan EG8145V5-R019-EPON (1).bin dosyasını seçiyoruz. daha sonra 4 numaralı butondan yazılım yüklüyoruz. ışıklar sürekli yanıp sönecek daha sonrasında ışıklar tamamen öndükten sonra yaklaşık3dk bekleyip modemi kapıyoruz. ![]() işlem tamamdır. arkasından Reset butonuna basık tutup açıyoruz. Yaklaşık 40-45sn yeterli. Daha sonra modemin ip 192.168.100.1 olarak geliyor. Dhcp kapalı olabiliyor. Oyüzden Elle ip vererek ![]() bu şekilde verdikten sonra adres çubuğuna 192.168.100.1 den erişim sağlayabilirsiniz. Not: Modemi SOL Haricinde Kullanmak için Paylaşım yapılmıştır. SOL kullanıcıları Denemesinler Tekrar Bağlantıda sorun yaşarlar. Bu arada Yazılım Yüklendikten Sonraki Root şifreleri ise Kullanıcı Adı : telecomadmin Şifre : admintelecom Kolay Gelsin Arkadaşlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan487 -- 8 Kasım 2022; 12:27:46 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt