Şimdi Ara

Heyet raporu almış yada alacak olan varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkasdaslar bu raporu alinca normal devamsizliktan sayılıyor mu bu konuya aciklik getirecek bi babayigit araniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heyet raporu geçen yıla kadar devamsızlıkları sayilmiyordu yani özürlü olursun devamsızlık dışında ekstra bi seçenekti geçen yıla kadar tabi bu yıl toplam devamsızlık hakkından dusuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Emirtt

Heyet raporu geçen yıla kadar devamsızlıkları sayilmiyordu yani özürlü olursun devamsızlık dışında ekstra bi seçenekti geçen yıla kadar tabi bu yıl toplam devamsızlık hakkından dusuluyor

Peki kardesim bu bilgi kessinmi teknik lisedeyim gunde 10 dersr giriyorum calisamiyirom

• Bana bizim mudur yardımcısı söylemişti ekstra araştırmacı seninde sormandan fayda var

• Valla hep gecen yıllara ait bilgiler var forumlarda kesin net bilgisi olan yokmu koskoca forumda

• Up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 72ferhat

Arkasdaslar bu raporu alinca normal devamsizliktan sayılıyor mu bu konuya aciklik getirecek bi babayigit araniyor

Dostum ben mezunum. Geçen sene heyet raporu aldık ama normal devamsizliktan sayildi. Yani 45 gun mu ne var ya onun icinde sayildi. Yetmeyince okul idaresiyle konustum yardimci oldular idare ettiler.

• Kardesm az once 147i aradm bana surekli hastalgn varsa 60 gune kdr yapabikirsn dedi tek kayde okula belge sunman ve heyet raporunu normal devamsizliktan sayip saymamak okul yonetiminin elindeyms

• Normal devamsizliktan gider 45 gun hakkin var toplam istersen hastanelik ol asamazsin 45i.

• 147 yalanmi soyluyor surekli hastalk varsa 60 yapabikirsn dior

• quote:

147 yalanmi soyluyor surekli hastalk varsa 60 yapabikirsn dior

Hastalik dedigi ameliyat tarzi bir olaydir heyet almak eskisi kadar kolay degil 15 gun icin ugrasmak istiyorsan ugras okul idaresiylede konusman lazim hem heyet icin ugrasacan hem okul idaresiyle.zaten 15 gunun 4 gunu cumartesi pazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

quote:

147 yalanmi soyluyor surekli hastalk varsa 60 yapabikirsn dior

Hastalik dedigi ameliyat tarzi bir olaydir heyet almak eskisi kadar kolay degil 15 gun icin ugrasmak istiyorsan ugras okul idaresiylede konusman lazim hem heyet icin ugrasacan hem okul idaresiyle.zaten 15 gunun 4 gunu cumartesi pazar.

Birader ozaman bi akil ver ya meslek lisesiyim her gun 10 ders görüyorum psikolojim bozuldu okulda duraamiom artk suan 14 gun devamsizligim var özürlü ozursuz toplam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.