Şimdi Ara

Heyet raporu alıp okula gitmeden sınıf geçmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. İlk sınavlara girip heyet raporu alarak dönemin geri kalanında okula gitmeye gerek olmadığını duydum. İlk sınavlara girip dönem ödevimi verdikten sonra ( nisanın 10-11inden sonra ) Heyet raporu alayım ve ygsye çalışayım diyorum. Şuan 11. sınıfım. Fakat 9 ' daki temelim sıfır diyebiliriz... Arayışlar içerisindeyim. Bu doğrumudur ?

• heyet raporu almak o kadar kolay degil ciddi bi problemin olmasi lazim gercekten okula gitmeni engelleyecek bi problem.. Ayrica heyet raporu almak ilerde is hayatini etkiliyor diye duymustum ne kadar dogru bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otobüs Kafa

11. sınıf dersini ne yapmayı düşünüyosun o zaman?

Sözelim 11 . sınıf problem olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Dark1ALone

heyet raporu almak o kadar kolay degil ciddi bi problemin olmasi lazim gercekten okula gitmeni engelleyecek bi problem.. Ayrica heyet raporu almak ilerde is hayatini etkiliyor diye duymustum ne kadar dogru bilmem

Almak pek problem olmazda işi nasıl etkileyecek ? kesin mi bu bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter_CcC -- 19 Şubat 2013; 13:27:25 >
  • Her ders için tek sınava girmen yeterli değil. Toplam 3 sınavı olan derslerin 2 sınavına girmen gerekli, 2 sınavı olan derslerin 1 ine girsen yeterli olur. Ama hocalardan biri adilik yaparda sözlüne düşük verirse o zaman sıkıntın olur. Hocalar sıkıntı yaratacak türden değil dersen al heyetini. Ama şimdiden böyle bir şey yaparsan salaklık olur daha 11. sınıfsın gerek yok böyle atraksiyonlara. 3 ay tatilin var sene sonu zaten.

Ek : Psikiyatrdan almadığın sürece iş hayatını etkileyecek bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Wars -- 19 Şubat 2013; 13:30:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Wars

Her ders için tek sınava girmen yeterli değil. Toplam 3 sınavı olan derslerin 2 sınavına girmen gerekli, 2 sınavı olan derslerin 1 ine girsen yeterli olur. Ama hocalardan biri adilik yaparda sözlüne düşük verirse o zaman sıkıntın olur. Hocalar sıkıntı yaratacak türden değil dersen al heyetini. Ama şimdiden böyle bir şey yaparsan salaklık olur daha 11. sınıfsın gerek yok böyle atraksiyonlara. 3 ay tatilin var sene sonu zaten.

Ek : Psikiyatrdan almadığın sürece iş hayatını etkileyecek bir durum yok.

Notlarım iyi sıkıntı olmayacağını bildiğim için rapor almak istiyorum.. Teşekkürler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaB0

quote:

Orijinalden alıntı: Otobüs Kafa

11. sınıf dersini ne yapmayı düşünüyosun o zaman?

Sözelim 11 . sınıf problem olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Dark1ALone

heyet raporu almak o kadar kolay degil ciddi bi problemin olmasi lazim gercekten okula gitmeni engelleyecek bi problem.. Ayrica heyet raporu almak ilerde is hayatini etkiliyor diye duymustum ne kadar dogru bilmem

Almak pek problem olmazda işi nasıl etkileyecek ? kesin mi bu bilgi

8-9 doktora görünüyosun böyge hastanesine git heyet kuruluna başvur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.