Şimdi Ara

HEYET RAPORU ALACAKLAR TOPLANIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Raporu kendi ilimizden alabiliyormuyuz yoksa üniverstesinin hastanesinden mi almak zorundayız

2- raporu kayıt bitene kadar teslim etmek zorundamıyız yoksa daha sonra versekte olur mu ?

3- raporda olumsuz verirlerse açıkta mı kalıyoruz yoksa bi alt tercihemi gidicez

4- heyet hangi günler toplanıyor

Cevapları bilenler yazdın soru eklemek isteyenler yaZsın sorularınızıda ekliyim kendi aramızda cevapları oluşturalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu rapor alcak

• Up

• bildiklerimi cevaplıyım
    1-istedigin devlet hastanesi ve arastırma hastanesinden alabilirsin tam teşekküllü olmak kaydıyla
    2-Rteü tıp için sordum kendim için raporu kayıt sırasında teslim etmen gerek
    4-her heyet farklı günlerde toplanıyor örnek rize devlet pazartesi çarşamba toplanıyor dedi rize egitim ve arastırma salı ve cuma toplanıyor heyet dedi

Edit: Randevu almadan istanbul içinde halleden var mı aynı gün içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesozcan -- 31 Ağustos 2018; 19:33:38 >
  • Heyet raporu kayıt için mi gerekli? E-Kayıt olan üniversitelerde durum ne oluyor?
  • Aynen randevu almadan İstanbul’da halledebilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eels kullanıcısına yanıt
    Önce ösym koşullara bak orda toksa bile fakültenin kayır için duyurularına bak saglık kurulu raporu isteniyor olabilir rizede kosullarda yoktu ama sitede vardı ve ögrenci işleri mutlaka lazım dedi. Ayrıca saglık kurulu raporu istendiği için e kayıtlar geçersiz sayılıyor yani üniversite diger bölümler için e kayıt alsa bile senin bizzat basvuru yapman gerek en azından rize için böyle hatta bi kaç okul için de böyle. Yine de en dogru bilgiyi ögrenci işlerinden ögrenebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

Önce ösym koşullara bak orda toksa bile fakültenin kayır için duyurularına bak saglık kurulu raporu isteniyor olabilir rizede kosullarda yoktu ama sitede vardı ve ögrenci işleri mutlaka lazım dedi. Ayrıca saglık kurulu raporu istendiği için e kayıtlar geçersiz sayılıyor yani üniversite diger bölümler için e kayıt alsa bile senin bizzat basvuru yapman gerek en azından rize için böyle hatta bi kaç okul için de böyle. Yine de en dogru bilgiyi ögrenci işlerinden ögrenebilirsiniz
    sağlık kurulu raporları sağlık bölümlerine mi özel? ben bilgisayar mühendisliği okuyacağım öyle bir ibareyle karşılaşmadım kayıt sayfasında
    Evet aanırım saglık bilimlerinin cogunda istiyorlar okulun sitesinde yeni kayıt için görmesiysen sıkıntı yok hocam ben itüye girerken de almamıstım

Sadece bazı üniler istiyormuş
    Benim gideceğim tıp istemiyor mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt sayfasına nereden baktınız ben bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.