Her an açıklanabilir ama her an!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Heyecan var mı heyecan??!

-
-
2019dan kötü gelme korkusu sardı beni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: abend
2019dan kötü gelme korkusu sardı benisanmam hocam bence en kötü ihtimal 2019 gibi gelmesi
-
en kötü ilk senemden diş yazıp giderim pek bi heyecanım yok o yüzden Ğ
-
Bugun geceden itibaren nobet tutacam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2019 dan kötü gelirse öğrenciler çok kaliteli o zaman demektir korkmayın ülkemizin geleceği emin ellerde demek
-
Yok o zaman çalınmıştır derim ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merak etme imkansız öyle bir şey
Heyecandan uyuyamıyorum 2-3 gecedir. Sabah da sıcaktan uyuyamıyorum mal oldum iyice
2018 den iyi ama arasında devasa uçurum beklemeyen kesimdeyim.Heyecan var evet bir an önce açıklansa da önümü görsem.Daha önceden konu da açmıştım ceng hariç ismi olan ünilerde başka mühendislik dalları okumak mı yoksa kendi şehrimde ceng okumak mı arasında gidip geliyorum her gün.
-
-
öyle de bir ihtimal var
-
Heyecan olmaz mı zaten sınavı kontrol etmedim kaç yanlış çıkıcak belli değil kötü senaryomdan bile kötü gelebilir gibi vakit geçtikçe karamsarlaşıp strese giriyorum
Aynı sorundan muzdaripiz :cc
Benim asıl sıkıntım İstanbulda diş gelmemesi.
Yani en kötü ihtimalle dişe giderim de diyemiyorum. Önemli olan istediğim yerde gelmesi.
Dün akşam fikrine değer verdiğim birkaç insanla konuştum kendi şehrimde ceng eksenine yaklaştım ama forumdaki insanlar ve makine mühendisi olan abim iyi üniversitede okumanın daha iyi olduğunu söylüyor.Sıkıştım kaldım.Senin fikrini de merak ediyorum en iyi sen beni anlarsın derdimiz ortak :D.Neyse yksde 35-50k arası bir sıralama bekliyorum ekstrem bir durum olmadığı sürece.Şehir dışında ytü kontrol ve otomasyon gtü de makine mühendisliği ingilizce iytede makine veya elektronik okumak var seçeneklerimde.Kendi şehrim Bursa uludağ ceng okumak var bir de kafamda.Avantajları daha iyi bilgisayar ehliyet rahat bir maddi yaşam vs olucak.Gtüde yurt sorunu varmış şehir dışında da okumak gittikçe pahalılaşmaya başladı.İyte'de izmirde bile şehir dışında kalıyor aslen çok eksisi yok gibi.Az önceki cümlem eksi sayılabilir.Ytüde de bu kampüsün bölünüp millet bahçesi yapılma olayı var ve hocaların çoğu iktidara yakın isimler.Karışık yazdıysam özür dilerim ama umarım demek istediğimi anlayabilmişsindir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhninhayaleti -- 27 Temmuz 2021; 16:4:2 >
-
Bugun de aciklanmayacak belli 5e 1saat kaldı.Biktım artik ya beklemekten yoruldum
Hocam özel cengler iyi diyorlar ??
Özeli hiç değerlendirmedim ya özeller hakkında da bilgim pek yok.Orayı da araştıracağım sonuçlar geldikten sonra.Ben cengin biraz daha bireysel bir bölüm olduğunu düşünüyorum üniversite önemli ama bireyin kendine kattığı şey daha önemli ondan kendi şehrimde ceng mantıklı geliyor
-
Bende ceng düşünüyorum hocam tıp gelmiyor malesef mezunada kabilirim kafam karışık sonuçlar açıklansın ona göre bir şeyler yapacam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

2019 dan kötü gelirse öğrenciler çok kaliteli o zaman demektir korkmayın ülkemizin geleceği emin ellerde demek |
Yok o zaman çalınmıştır derim ben
![]() |
Benzer içerikler
- 3d tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- 1 ayda tyt bitirme programı
- tus dershane fiyatları
- o palyaço benim
- okuması en zor bölümler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X