Şimdi Ara

HEYECAN VAR MI HEYECAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav anından daha fazla heyecanlandım elim ayam titriyor arada inş beklediğim gibi gelir yoksa lysnin ****** ****** xd

• Ben artık bitse de gitsek modundayım sınav yerleri açıklanacağı Zaman daha çok heyecanlıydım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav gecesi rahat uyudum,sınav sabahı rahattım ama şuan çıldırmak üzereyim hocam
  • Ara ara acayip giriyor heyecan çıldırıyorum beyler
  • YOK BE KANKA NE DERTLENECEĞİM , AKLIMA BİLE GELMİYOR SADECE LYS'YE ODAKLANDIM

HEYECAN VAR MI HEYECAN
  • bütün gün kafamda senaryaloru kurmakla ve verecegim tepkileri hayal etmekle geciyor

1- 2014 -2015 ygs ye yakın sonuc ---> cool takın , cok takmıyormus gibi gözük
    2-2016 ygs ye yakın sonuc ---> üzül ama üzüntünü telden cıkarma
    3- Kaydırma yaptıysan ---> telefonu at parcala agla mezuna kal sal calısmayı
  • Herkes aynı durumda sanırım arada 14-15 gelirse deyip sevin ama belli etme diyorum sonra 16 gelirse dağın taşın ameka diyorum ondan sonra kaydırma yapıp sonuncu da olmuş olabilirim diyorum her duyguyu yaşadım 1-2 hafta içinde çok aksi bir durum olmaz herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalnız bişi diyim mi şu anda acaba kaydırma yaptım mı lan diye içime bir kurt düşürdün .... TEŞEKKÜRLER !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.