Şimdi Ara

Hey Gidi Efsane 90'lar... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Of offf.90 lı yıllar hayatımın en güzel yıllarıydı.1990 doğumluyum ve 90 lı yılları gördüğüm için kendimi çok şanslı hissediyorum.Her Allah'ın günü Mahalle maçları unutulur mu? Her Allah'ın günü ödetmesine Counterlar unutulur mu?

Eskiden daha bir amatör,daha bir istekli bir ruh haliyle yapılıyordu oyunlar..şimdi %90 ticari...arada sırada nadir de olsa aradan sıyrılan güzel şeyler çıkar..kaçırmam..bir de hideo abim hiç karıştırmaz kendine..her zaman sanatını icra eder...ico shadow of colossus vs gibi sanat eseri yapımları saymıyorum bile..yani seçici olursak az ve öz de olsa güzel şeylerle karşılaşıyoruz..mesela portal 1-2 oynayın..beğeneceksiniz..nerde monkey islandlar veil of darkness ler fade to black ler full throttle lar derseniz...daha çok beklersiniz..onlar zamanında yaşanıp hoş bir anı olarak yerini almıştır benliğimizde..yetişemeyenler içinse büyük kayıp..bu arada phantasmagoria yı oynayamamıştım o zamanlar..hala 2-3 günde bir aklıma gelir..o derece içimde kaldı..

90 larda aklı ermek : "oyun"un dünden bugüne gelişimine bizzat yaşayarak şahit olmak ve bu konularda en gerçekçi yorumları yapabilmektir..a sından z sine yaşayarak gelmektir..pong dan dishononred e..(son onu oynuyorum..eğlenmedim desem yalan olur buradan seçici dinozorlara tavsiyem olsun..)

Anafikir : Ne kadar büyük para girerse bir işin içine (dünyada her alanda) eğlence faktörü o derece yok olur..oyunlardan zevk almayışımızın tek nedeni : TİCARİ

• yaş 15 lise 2 ye gidiyom hayla half life - counterstrike-diablo2-quake3-fifa pes serisini oynuyom- bide eskilerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn age of empires-redalert-setlers-jade f16 vardı sanırsam

Vay be ne günlerdi,elde sözlük oyunu oynamaya çalışıyorduk
    truth is strong,strong and free
  • Hort olacak ama, başlığı demin bir imzada gördüm, buraya geldim ve yazmadan edemedim..

90lar deyince nice oyunlar gelir akıllara. Street Fighterlar olsun mariolar olsun ilk Doomlar, Wormslar olsun. Hepsinin yeri herkesin içinde bir başka.

Benim için de bambaşkadır yeri, Mustapha diye bir oyun vardı. Ne severdik onu jiletliyi mi dersin kasap mı dersin kendimizi yer bitirirdik.Cadillac and Dinosaurs da benim efsanelerim arasındadır. Yeri bambaşkadır. Bir de 90ların ortalarında ve sonlarına doğru arcade salonlarında oynadığımız ama Tekken'in gölgesinde kalmış Soul Edge diye bir oyun vardı, bunun da adı nam-ı diğer Cervantes idi. Fena kombolar vardı bu dövüş oyununda da. Güzel günlerdi vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikiziltoprak -- 27 Aralık 2012; 0:15:36 >
  • evt Cadillac and Dinosaurs benimde favori oyunumdu ayrıca Mortal Kombat,Pacman,Street Fighter (hepte ken'i seçerdik 3 lü 4 lü patlamak için)..bizim mahalleden bir arkadşın C64 ü vardı o zamanları ben kopya oyun falan bilmiyorum tabiki arkadaşın kaset çalar a benzeyen birşeyle kopyalıyormuş sonradan anladım

Sonradan streets of simcity almy?ty zamanymyzyn ço?unu. O ?ehrin caddelerinde arabayla atlayyp zyplarken sa?a sola roketler atmak...?imdi bile öyle bir oyun yok sanyrym.
    Var my araba kullanyrken mermiler saçty?ymyz, roket atabildi?imiz oyun? yok.
    Birinci vazifen, alafranga tuvaleti oturarak kullanmak, gerektiğinde hatanı sahiplenmek, beklediğin sırana riayet etmek, başkasında gördüğün yanlışı yapmamak, anlayarak dinlemek, dinleyerek konuşmak, konuşarak anlaşmak, trafikte sinyal kullanmak ve yayalara yol vermektir !
  • En sevdiğim oyun klasik street fighter 2 serisi;

Hey Gidi Efsane 90'lar...

Eveeeet, konuyu hortlatayım dedim, NBA Jam efsanesini bilenler?

• ekran kartımın desteklediği kadarıyla size oynadığım 2 oyunu paylaşıyorum :)

London Racer

Speed Thief ( oyun demoydu. ne bileyim demoyu falan. 1 haritada 1 arabayla oynayabiliyodum )

CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI --- KULAKLIK ---

• diablo'yu da unutmayalım hazır dördüncü oyun gelmişken.  Hey Gidi Efsane 90'lar... 

Ben 2 yıl önce ilk diabloyu yeniden sırf deneme amaçlı yeniden oynamıştım. Mübarek bir sardı pir sardı. Vaktim olsa ciddi ciddi oynardım.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

oynanır hocam, butcher sağ olsun doksanlarda onlu yaşlarında oyunu oynayanları etkilemişti.  Hey Gidi Efsane 90'lar... 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.