Şimdi Ara

hex uzantılı dosyaları nasıl açacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben elektronik devreleri indiriyorum kodu bir türlü açamıyorum bu hex uzantılı dosyaları nasıl açacağım ?

• Dosyanın uzantısını .html yap açılıyor o zaman
  • not defteriyle açabilirsin ama içinde sadece hex(16lık) sayı sisteminde rakamlar göreceksin sadece, kod göremezsin. Direk programlayıcı ile entegreye atılacak dosyalardır hex ler.
  • pic wizard ile acabiliyorsun sanirsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necoinside kullanıcısına yanıt
    evet hocam kod göremiyorum sadece rakamlar çıkıyor o hex kodunu entegreye kopyala yapıştırmı yapcam.
  • entegre programlayıcı yazılım direk hex dosya ister zaten, sayılarla işlem yapmana gerek olmamalı normalde.
  • Hex derlenmiş koddur, exe gibi yani. Onu bir programlayıcı ile (brenner, pickit gibi) mcu ya atacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim
  • Guest-BF8E9B238 Hocam benim elimde 16f628a ile 8x8 2 adet dot matrix var.Kayan yazı mevcut.Ben bu yazıyı nasıl değiştirebilirim.Sizin bahsettiğiniz usburn brenner 8 de mevcut.İçindeki programı okuttugumda PIC C compilerde 16 sistemde sadece harf ve rakamlar görünüyor.Mevcut yazıyı direk usburn ile değiştrebilirmiyim.Yardımcı olursan sevinirim hex uzantılı dosyaları nasıl açacağım? hex uzantılı dosyaları nasıl açacağım? hex uzantılı dosyaları nasıl açacağım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.