Şimdi Ara

hesaptan hesaba karakter taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • aranızda bir hesaptan başka hesaba karakter taşımış olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

ben aynı battle.net içinde 2 tane wow satın aldım, biri wow1 diğeri wow2 olarak geçiyor ve bunlarla raf yapıp kasmaya başlicam, 90 olduktan sonra wow2 deki karakteri wow1'e geçirmek için 25 dolar vericem.

daha önce bu işlemi yapmış biri yada bilgili biri varsa yardımcı olabilir mi?

karakterler kaç gün içinde birleşiyor?
    birleştirme sırasında kimlik vs. bilgiler isteniyor mu?
    birleştirmeden önce gm ler ile skype yada support yoluyla görüşme yapmam gerekiyor mu yoksa direk satın alıp işlemi bitiriyor muyum?

şimdiden teşekkürler.

• Ben BC zamanında yapmıştım, hesapların soyadı aynı olmalı. Migrate yaparken account adını yazıyordun o zamanlar yani migrate parasını ödüyordun ücretsiz bir işlem değil. Ama senin WoW1-WoW2 olduğu için hesaplar nasıl olur bilmiyorum, migrate ekranına girip biraz kurcala istersen.

Orijinalden alıntı: Gencay

Ben BC zamanında yapmıştım, hesapların soyadı aynı olmalı. Migrate yaparken account adını yazıyordun o zamanlar yani migrate parasını ödüyordun ücretsiz bir işlem değil. Ama senin WoW1-WoW2 olduğu için hesaplar nasıl olur bilmiyorum, migrate ekranına girip biraz kurcala istersen.

teşekkürler cevabın için
    support ile iletişime geçmeme gerek yok mu? direk geçirmişmiydin sen karakteri?

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Ben BC zamanında yapmıştım, hesapların soyadı aynı olmalı. Migrate yaparken account adını yazıyordun o zamanlar yani migrate parasını ödüyordun ücretsiz bir işlem değil. Ama senin WoW1-WoW2 olduğu için hesaplar nasıl olur bilmiyorum, migrate ekranına girip biraz kurcala istersen.

teşekkürler cevabın için

Aynen eskiden Battle.net'e bağlı değildi hesaplar, hesap adı vardı Gencay-Karınca Yiyen Adam gibi. Supportla iletişim kurmadım yani. Migrate yaparken account kısmına onu yazınca geçiyordu. Ama sistem çok değişti migratein oralara dikkatli bak ki sorun olmasın.

Şimdi baktım ben migratei seçince direk seçenekler geliyor zaten:
    Başka realme migrate
    Başka accounta migrate
    Başka account ve realme migrate şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 11 Mart 2015; 21:54:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

teşekkürler cevabın için

Aynen eskiden Battle.net'e bağlı değildi hesaplar, hesap adı vardı Gencay-Karınca Yiyen Adam gibi. Migrate yaparken account kısmına onu yazınca geçiyordu. Ama sistem çok değişti migratein oralara dikkatli bak ki sorun olmasın.

Şimdi baktım ben migratei seçince direk seçenekler geliyor zaten:
    Başka realme migrate
    Başka accounta migrate
    Başka account ve realme migrate şeklinde.

Aynen biliyorum o zamanları. Benim EU'daki hesap hala battle.net'e bağlı değil galiba.

Migrate kısmınada 10lvl karakterim olmadığı için bakamamıştım, 10lvl karakter istiyor en az. Yardımların için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 11 Mart 2015; 21:56:59 >

• Rica ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.